ایتا قطع شده کارام عقب افتاده باز خدا رو شکر بخشی از کارها رو انجام دادم غروب وای خدا چقدر خستگی بعد از کار لذت بخشه و لذت بخش تر از اون اینه که تخت بیفتی از خستگی بخوابی یهو بیدار بشی ببینی ۴ساعت خواب بودی
به خواب دیشب خواب دیدم همه دنبال خرید شیر پاکتی هستن منم رفتم صف وایستادم ولی نوبت به من که رسید شیر تموم شد پرسیدم شیر هنوز دارین؟ گفت مرغ هست الان برات می کشم منم گفتم باشه مرغ می خرم یه لاستیک بزرگ مرغ گذاشت رو ترازو و گفت میشه 6 میلیون و سیصد با خودم گفتم خیلی زیاده، هم پولش هم اینکه این همه مرغ که تو یخچال جا نمی گیره، اومدم بگم نصفش کن بازم دیدم زیاده (3 میلیون) و از طرفی ممکنه خانمم بگه تو 3 میلیون پول تو حسابت بوده و می گفتی پول نداری پس از خرید مرغ منصرف شدم و اومدم بیرون
جدا از یه سری مشکلات که اجتناب ناپذیره هنوزم میشه حالت خوب کنی با خیلی چیزای ساده کلا دست خود آدمه حال و احوالش بستگی داره بخواهی یا نه .
داشتم به جیم کری فکر میکردم. اینکه میبینم ۶۱ سالشه و اصلا ازش خبری نیست دلم میگیره شاید جیم کری رو با شخصیت های عجیب و غریبش بشناسید ولی تو درخشش ابدی یک ذهن پاک یه نقش کاملا متفاوت داشت. تو فیلم شماره ۲۳ هم نقش متفاوتی داشت. فکر میکنم پسر کابلی (The Cable Guy) اولین فیلمی بود که ازش دیدم و اونم تو تی وی البته که به جز جیم کری، کمدین های دوست داشتنی دیگه ای هم داریم که زنده هستند (مثلا آدام سندلر یا ادی مورفی) + دلم برای روزهای خوش گذشته تنگ شده. نمیدونم اگه یه روز دار فانی رو وداع بگم بازم تو این دنیا متولد میشم یا نه. زندگی بی رحم نباش لطفا
بخشش واقعا آرامشبخشه! غرورت نباید اجازه بده یه خیانتی که حقت نبوده باهاش مواجه بشی، مدتها ذهنتو درگیر کنه.. مغرور باش و ببخش!
فرودلین سه و نیم کیلویی تمام اتومات خوبه راضی ام ۷ مليون و ۳۳ هزار تومن از سرای ایرانی. کم سر و صداست و خوب میشوره یخچال کمبی نیکسان اونم خوبه راضی ام ۲۳ فوت قسطی خریدم اینو