میگه؛ کاش میتونستم برم یه جایِ خیلی دور، خیلی خیلی دور.. جاییکه غریبهها واقعا غریبهن.. جاییکه هیچ آدمی جز خودم توش نباشه! فقط من باشم و یه طبیعت بکر و صخره و صدای پرندهها..
من گریه دارم بغض دارم از دیشب که پیام مامان روشان رو تو گهواره خوندم از وقتی فهمیدم تو ۴ ماه تمام زندگیش زیر و رو شد و روشان ۲ و ۲ ماهش آسمونی شد غم سنگینی روی دلم مونده .. فک کن ۵ روز پیش کوچولوش روی یکی از تختهای بیمارستان خوابیده بود و الان زیر خروارها خاک دلم کبابه برای دل این مادر .. همش میگم اگر این اتفاق برای من بیفته چی؟ من تحمل ندارم خداجون خیلی سخته تازه اوج شیرینی بچه تو ۲ سالگیش ِ ای خدایا خیلی امتحان سختیه ! سر یه سرماخوردگی ساده این اتفاق برای بچه بیفته
اگر خدا را نداشتم چه میکردم چه لذتی از زندگی می بردم همه لذتها و آرامش در معرفت و توحید هست هر چی معرفت میره بالا به همون میزان توحیدت قوی میشه و جز خدا رو نمی بینی خداوندا چه قدر زیبا رقم زدی زندگیم رو چقدر دارم لذت میبرم فکر نمیکردم روزی برسه که اینقدر آرامش داشته باشم تو زندگی واقعا کسانی که خدا رو ندارن چی دارن، نمیتونن هرگز معنی عشق و آرامش را بچشن زندگی زیباست خیلی زیبا تصور کن رفتی بهترین منظره عالم رو تماشا کنی انقدر اون منظره زیبا و جذاب و تک هست که هر چی بهت میگن عکس بگیر دلت میخواد فقط تماشا کنی نه عکس بگیری نه تعریف کنی چون تعریف هم کنی کسی که ندیده نمیتونه درک کنه اینجوریه نمیشه تعریف کرد فقط میشه دعا کرد که این لذت رو بقیه هم بچشن ولی این دعا مستجاب نمیشه تا زمانی که خود اون شخص مانع رو برنداره خب پس دعا نمیکنم برم بقیه زندگی رو ادامه بدم.. با خدا...
امسال قسمت نشد پیاده روی اربعین .... واقعا پیاده روی و عزاداری اربعین عجیب ترین چیزی است که تو عمرم دیدم