من متاسفانه وضعیت سفید رو نمی شناسم. آریانا رو تحلیل می کنم. مادری مهربان. همسری دلسوز. بانوئی خوش اخلاق و بسیار ساده. دست پختشون هم عالیه. بعدی: وضعیت سفید
مهربان با شخصیت بسیار متین و قابل احترام اندکی حساس حامی دوستان با لایکهاشون و پاسخ به سوالاتشون افقی نگر نسبت به کاربران دقیق و کم حرف ادبیات فارسی:14تا15 کامپیوتر:بالای19
همیشه حس میکنم شبیه عکس اواتاراشه..که معمولا هم این عکسایی که میذاره یه چهره مهربون و متین + یه شخصیت دارای شیطنت کلامی رو نشون داده بعدی : خانوم زیما
فوق العاده خونسرد،اروم،اهل دل،اندکی قهرو،اشکش در کسری از ثانیه به خاطر نازک دلیش درمیاد،منظم،دقیق در کارها،علاقمند به هنر و موسیقی،کم حرف ولی اگ نیت کنه با خاک یکسانت میکنه=))،تو رنگا بیشتر حس میکنم سبز رنگ باشه تیپش،یه وقتایی که نظام فرمانروایی ما طبق جو حاکم دیکتاتوری میشه چون به قول خودش حریف زبان دراز ما نمیشود زیر بار حرف زور هم میره...:wonder:خلاصه فوق العاده ست این بانو نفر بعدی: @Mojtaba
جدی رو موافقم ولی جو گیر رو نه ،اخمالو هم که دگ اقتضای سن بالاشونه سخت نگیر...ولی زیر اونهمه گره اخم قلب مهربونی دارن... ......................... نارین: واقعا مهربون شاد اجتماعی اهل مطالعه شیطنت کلامی واقعا زیاد خانواده دوست(خصوصا دخدرش) با مرام نسبت به دوستاش اخلاقا دوست داشتنی بعدی پدر بزرگ عزیز: @7080
اقا به تماااام معنا با معرفت تو دوستی هیچی کم نمیذاره هوای رفقاشو داره مدیر فوق العاده جدی با معلومات اطلاعات عمومیش خیلیییی عالیهه کلا هر چی از ایشون بگیم کم گفتیم فقط گاهی خیلی عجوله آریانااااا ^_^
آرزو از نظر من دختر شاد و جسوری هستش اونجور که شناخت پیدا کردم کینه ای و اهل قهر هم نیست خوش مشرب و مجلس گرم کن خوبی به نظر میاد مطمعنا مادری خوب و مهربان و مثل اکثر خانمهای ایرانی، هنرمند و با سلیقه هم هست دختری که دوست داره رویاها و تخیلاتشو بنویسه و با دیگران به اشتراک بگذاره فکر میکنم اهل مبارزه هستش و کوتاه هم نمیاد سایه های بیداری
مدير ، با اخلاق و باهوش خونگرم و اجتماعي و در عين حال تيز ، دست به قلم خوبي داره تو خط شعر و شاعري و نويسندگي هم هست گمونم/ استاديه براي خودش تو حوزه ادبيات ، تاريخ و دين و زندگي شوخ طبع واي از روزي که عصباني بشه البته عصبانيتشونو نديدم حدس ميزنم:wonder: قوي در برابر مشکلات بسه يا بازم بگم؟؟؟؟ online
شناختی ندارم جز اینکه بچه تبریزه گاهی شوخ اما دعوامون هم شده زیاد تعصبی نصبت به آذری بودنش نداره از اول فرغون فرقون خخخخ سوار بوده کلا انگار عادت نداره به تغییرات از اول نام کاربری و عکس اواتارش یکیه و ثابت این نشون میده تو پوشش ظاهریش هم اهل تنوع نیست ادم ساکتیه مگر اینکه رفقاش باشن با اونا شوخه و شیطونی میکنه همین مهنا ^_^