خواهش میکنم تمومش کنید اگه بحثی هست ، بقیه اش تو گفتگو ببرید ممنونم ازین به بعد هر حرفی خارج از بحث تاپیک حذف میشه (امروز نت من داغون... )
@alfred. در کنار اون مجهول بودن . مخفی کارایی که از نظر اسم و سن و چیزای دیگه داره که خب قابل احترام هستش بسیار ادم روشن فکریه..تو گفتگو کلی باهم بحث سیاسی داشتیم بدون اینکه توهین یا ناراحتی ای پیش بیاد...به شدت دوس دارم بدون چیکاره هستش و چند سالشه : )) + @'FaRZaNe'
منم آلفرد رو خیلی دوست دارم از هم کلامی باهاش لذت میبرم منو یاد یه رفیق قدیمی میندازه همونقدر باحال و خونگرمه . . فرزانه خانوم خیلی محترمن خیلی شناختی ندارم متاسفانه . . علیرضا @Αli язza
اسپم به حساب میاد میم الف عزیز میتونید برید تو پروفایلشون گفتگو کنید تا حذف هم نشن رفع اسپم علیرضا فیلم دوسته ، رفاقت براش خیلی مهمه برا همینم حتی اگر رفیقش اشتباه کنه تاییدش میکنه و باهاش همراهی میکنه حتی اگر اعتقادی هم بهش نداشته باشه ...معمولا با بحث مشکلی نداره که البته تهش ممکنه بهت توهین کنه چون رفتی رو مخش -_- ولی به کل دوست نداره کسی ازش تصویر بدی تو ذهن داشته باشه . به هر حال منتظر یه معذرت خواهی ازش هستم -_- نفر بعدی نیزار
کی از اسپم حرف میزنه اسطوره ی اسپمی اینجا خودت . . . محمد پسر آروم و با ظرفیتیه خیلی ام کار راه اندازه . . میلاد مدیر @Milaad
من جایی هستم که اوضاع نت جالب نیست دیدم بحثتون خیلی داره جدی میشه ، اومدم تو بالکن شاید آنتن دهی خوب بشه اینجا واقعا سرده خواهش میکنم برید تو گفتگو من سرما نخورم صلوات :/
من در راستای تاپیک ها حرف میزنم مثلا الان داری به چی فکر میکنی .؟ یا حرف های بی تعارف پس حرفام هم بی تعارفن هم اون چیزایی هستن که دارم بهشون فکر میکنم نابغه اسپم حساب نمیشن /: میلاد رو شناخت زیادی ندارم فقط میدونم جز دسته ی مخالفین هستن و جوابشونو بدی میشی حراف ندی میگن از زیر جواب دادن در رفتی کلا راضی کردنشون محاله ممکنه نفر بعدی خودم
بنظر من آدم عجیب و خاصی هستید . کلکسیون و برآیندی که از زندگی و عقایدتون کنار هم میچینم برام یکم عجیبه. که چجور این پازل کنار هم چیده شده شناختتون برا منی که سالهاس تو مجازی اهل معاشرتم یکم سخت و پیچیدس. عقاید و حرفاتون برام بسیار دور از ذهنه و بخاطر همین فکر نمیکنم بتونم بهتر بشناسمتون ولی اینکه فرزند بزرگ دارید و تا این اندازه فعال مجازی هستید هم یه ایتم جالب دیگس. منم خودم
اما تحلیل ماهور گل: به نظرم ماهور بسیار دوست داشتنیه + یه خط قرمزی برای خودش داره که بسیار با ارزشه + در دوران مدیریتم با این گل انجمن آشنا شدم، هیچ نکته منفی در برخورد با اطرافیان، ارسال ها ازش ندیدم + خیلی مهربون و با احترامه + یه خاطره خیلی شیرین از هم صحبتی باهاش دارم، میدونم که یادشه حتما، من که از یادم نمیره + در کنار این همه صفات عالی ، هممون خوشحالیم که کنارمونه + اینا یه قسمت خیلی کوچک از صفات مثبتشه و در انتها وقتی ماهور گل رو می بینم کلی انرژی مثبت میگیرم میشه خیلی ادامه داد بسکه گُله ماهورمون نفر بعدی: @alfred.