@boy.Star با پویا ۴سال پیش تو هم میهن آشنا شدم واصلا ازش خوشم نمیومد ازون آدمای خودشیفته و مغرور و خودپسند بود ک فقط منم منم میکرد خلاصه انقدر ازش بدم میومد ک ی روز که بن شد کلی از نبودش مسرور شدم تا گذشت سر چندتا ماجرا منو ریپلای کرد ی کوچولو نظرم درباره اش عوض شدو تووتاپیک بالاییت چطوره گفتم نظرم عوض شده درباره اش ولی همچنان ازش بدم میومد بهم پیام داد که ازچه نظر اول تصمیم نداشتم جوابشو بدم خروج از هم میهن زدم بعد دیدم زشته جواب دادم درهای خوشبختی رو به روش باز کردم و درهای ..بگذریم حالا بریم رو تحلیل شخصیتش پویا ی دوست خیلی خوب و مهربونه و اصلا منم منم نداره برخلاف چیزی ک فکر میکردم فقط تو شوخیهاش ک کلی باهاش میخندم پویا یعنی تو ذوق زن و هروقت اشتباهی کنی با ی جمله خاک تو سرت بدرقه کن پویا برای من یعنی این غیر از این باشه و تعریف کنه دوست ندارم چرا؟ چون اونموقع میدونم اصلا حالش خوب نیست و حوصله نداره و ناراحت میشم ازین موضوع لعنت بهت دوستی با پویا اخلاق منو عوض کرد کاری کرد که راحت میتونم باهراخلاقی کنار بیام و اینو تا این لحظه بهش نگفتم مررسی رفیق فقط ی اخلاق خیلی بد داره اونم این که وقتی ناراحته هرچی ازش میپرسی فقط میپیچونه که اف برتو باد پویا خلاصه ازین که ۴ سال پیش جوابشو دادم واقعا خوشحالم که همچین دوست خوبی دارم حال دلت خوب باشه پسر هیچکس منو نمیگه ازین تریبون استفاده کنم خودمو بگم Aseman_abi
چون کمرنگی بنظرم اومد دوست پایه ای برای هم دوره ای هاش باشه نوشته هاش توی تاپیک فکر پر از نقدهای تند و تیزه . شاید در واقعیت از حق مسلم خودش برای بیان نظرش چشم پوشی میکنه و ملاحظه کاره اون خصیصه ی سادگی و بی غل و غش بودن مردمان خطه ی خودشون هم زیاد درش مشهوده بعدی بیاد @Eresa رو بگه ببینم
@Eresa مهسا حسنا اِرسا ی فروم تاپ حسنا جان خانم عکاس : از نظرم کاملا رک و صادقه و "اهل هندونه گذاشتنو قربون صدقه ی الکیم هم که نیست یعنی کاملا عادی چطور بگم رو نمیدونم.. :دی" و تا حدودی کمی نگران و ناراحت بنظر میرسه که انشالله ریشه ی تمام گرفتاری و غم هاش خشک بشه تاحالا زیاد نتونستم باهاش صحبت کنم اما بنظرم دختر مهربون و خوشقلبی هست اما سعی در نشون ندادنش داره نمیدونم چرا از نظرم شخصیتش یجور خاصیه برام.. از رک بودن و صادق بودن کاملا یه رو بودنش از اوایل تاپ فروم نمیدونم فرقشو ولی شخصیتش با دیگران فرق داشت.. اهل هنر و فکر میکنم عکاس باشه : ) امیدوارم موفق و سربلند و دلش شاد باشه همیشه بعدی خودم رو تحلیل کنه @مِلودی :)
شما تغییر و تحولاتت زیاده و بنظرم طبیعیه اینکه غمگین و دپ باشی هم کمی طبیعیه چون اقتضای تحولاتت هست اما بیش از حد دپ بودن و توی غم رسوب کردن نه .. توی حرفهات دنبال مشغولیتی بجز درس بودم اما نیافتم . شاید نگفتی بنظر میاد حوصله ی پرداختن به شاخه ی هنری خاصی رو نداری . زیاد علایقت رو نمیشناسم . حرفهات بیشتر گلایه و انتقاده . ذهنت روی عدم تفاهم ها متمرکزه بیشتر . شاید برای همین معمولا دپ هستی نفر بعد @1999shayan.m
شوخ طبعیشون با دوستان نزدیکشون بیشتر دیده میشه.. ولی بطور کل برخورد محترمانه ای دارن.. در مقابل استرس و اینام که خودشون رو کنترل میکنن و شاید هم بخاطر اینه که خیلی جدی نمیگیرن مسائل رو که استرسی بشن،(راحت تر نسبت به مسائل فکر میکنن) و به نظر ابراز احساسات هم مقوله راحتی باشه براشون.. در کل، بی شیله پیله دیگه.. :) بعدی خانوم @بـرکـه
نرگس خانم خیلی وقته تو انجمن دیگه میشناسم ، خانمی بسیار مؤدب خوش برخورد و پر تلاش قبلنا خیلی فعالیت خوبی داشت الان روبه سکوت رفته و بیشتر از اینکه فعالیت کنه ، سکوت کرده... براش بهترین هارو میخوام نفر بعدی لطفا @ოя ÀცხÁֆ
اقا عباس گویا از یک پارس بودن، ولی من اصلا یادم نمیاد ایشون رو دیده باشم تو یک پارس.. فعالیتی ندارن ولی خوبه که همیشه سر میزنن، نسبت به دوستان قدیمیشون بامعرفت.. یک پدر مهربان هم به نظر میرسن، از پدرایی که حسابی رفیق میشن با دخترشون.. @ماهور
این ماهوری که شما تک کردین رو نمیشناسم : ))) ولی اگر منظور این @ماهـور هستش بگم خدمتتون که اون طفل گریز پای دیروز انجمن ها...اون انجمن بترکون و تاپیک شخم زن دیروز...اون کودکه گاهی از ادم بزرگا بهتر حرف زن ....اون رفیق و همراه چندین ساله الان دیگه شده نو عروسه در زندگی دو نفره ذوب شده ی امروز... دلباخته ی عاشق شوهر ذلیل.. اینکه همیشه ادم در هر نقش و موقعیتی که هست خیلی خوب ظاهر بشه یک نقطه مثبته...باعث میشه جذاب باشی..مورد پذیرش باشی...همیشه بشه در وصفت گفت و تکراری نشی.....اون زمانی که اولویتت مجازی و انجمن گردی بوده در بهترین فضا و موقعیت و نقش ..دانشجو شده باشی برتر و فعال و نماینده کلاس...همسر شده باشی در اوج دلبستگی و عاشق پیشگی....نه اون ادم قلمبه سلمبه گو باشی که صرفا خواستی جلب توجه کرده باشی نه اون ادم سخیف گو.. طبیعی و سادگی در عین شیک بودن...باور پذیر بودن اونم در مجازی یک نعمت هست... که همه اینا رو تا الان در هانیه دیدم + @mahyar_s71
@mahyar_s71 فوتبالیست ِ تاپ! بنظرم کمی کم حوصله هست و آروم و در تایپک های سرگرمی هم فعالیت میکنند که بنظرم اینجا اومدنش فقط و فقط برای سرگرمیه . بی حاشیه و بی تفاوت. نفر بعدی @بـرکـه رو تحلیل کنه.
برکـه جان همیشه دیدن اسمش یه انرژی مثبت بود برای من.. دوست دارم توی انلاینی ها ببینمش.. البته این همیشه از یک جایی به بعد شروع شد، قبل از اون یادم نمیومد دیدمش یا نه..هم کلام شدم باهاش یا نه، یه بار که داشتم دنبال چیزی میگشتم دیدم قبل تر ها باهاش هم صحبت شدم، و با توجه به اون حس مثبتی که نسبت بهش داشتم و این موضوع جدید با برکه جان مطرحش کردم و دوباره یه برخورد کوتاه اما صمیمیتر با هم داشتیم.. دخترِ خونگرم و خوش صبحت و با محبتی هست.. فعالیتش خیلی کمه، و من شناخت زیادی ازش ندارم.. اما اینجا فرصت خوبی شد بگم که حضورش باعث دلگرمیه و یه انرژی مثبت هست [حداقل برای من، اینطوره:) ♡] بعدی @valentinoo