ثبات رفتار و برخوردی خیلی خوبی دارن...تو جَو و فضای خاصی سیر نمیکنن...در عین حفظ فاصله مهر و محبت خودشون رو نشون میدن..خیلی خوبه که دوباره بیشتر میان و این دو تا مدال واقعا برازندشونه.. + @Aseman_abi
مهرخ خانم اوم بیشتر ارومو شوخ بهش میخوره چون یبار بیشتر باهاش صحبت نکردم ندیدم فعالیتی کم پیدا @کیو بگم دیگه @مرهم:)
مرهم :دی یک خانم مذهبی شوخ و درجه یک :دی پایهی شیطنت:) و بسیار محترم هر جا متناسب با همون مکان برخورد میکنه شاید شناخت زیادی نداشته باشم باهاش ولی حس خوبی میگیرم هم از نام کاربری و هم وقتی آنلاین میبینمش ایشالا هر جا هست دلش خوش باشه خب نفر بعدی : @mahyar_s71
مهیار ( @mahyar_s71 ) .. عاشقِ فوتباله ، خیلیییی ، خودشم مربیِ فوتبال هستش ، پسر شوخی هستش ولی آروم و نجیبه ، پایه اس و خیلی باجنبه ، تودار هستش ( متاسفانه خیلییی .. ) و یه ویژگیِ ناب مخصوصِ خودشو داره به اسمِ حامی .. ، از کلمه :دی هم زیاد استفاده میکنه خخخ یه جورایی عینِ امضا میمونه براش .. امیدوارم هر جا که هست ، سالم و سرحال باشه نفر بعدی @نفحات خانوم رو تحلیل کنه لطفا ..
پسته منم زرشک! خب خارج از شوخی @نفحات پری جونم:) عروس خانم :) مهربون اروم و کم پیداست:) روز اول که اومدم اول با اون صحبت کردم:) نفی جونم رفتار شایسته و خوبی داره دلانه:)
دلانه .. چکیده : بانویِ کودک_درون فعال (: نمیدونم چرا وقتی اسمش میاد ، مربیِ مهدکودک میاد تو ذهنم (: .. خیلی مهربونه و خیلی بامحبته ، کادوها و تقدیمی هاش حسِ خوبی به آدم القا میکنه ، شوخ طبع و شیطونه و خیلیییی بانمک ( من تازه به این نتیجه رسیدم که بانمکه ، حتی تو سوژه درصد هم گفته بودم ۳۰ درصد بانمکه خخ ) ، درسته صمیمی و اجتماعیه ولی حد و مرز خودشو داره ، ایشونم مث مهیار از :دی زیاد استفاده میکنه ، احساس میکنم معلمه .. در کُل عالیه و از معاشرت باهاش لذت میبرم ، امیدوارم هرجا که هست شاد و بی غم باشه نفر بعدی آقا @traffic رو تحلیل کنه لطفا
آقای مدیر بخش سرگرمی :) اولین باری که وارد انجمن شدم با پیام ایشون مواجه شدم و تبریک و خوش آمد گوشیشون اون موقع برای راهنمایی ازشون کمک گرفتم خیلی محترم و با محبت هستن .. یکی از بهترین مدیران انجمن که حضورشون لازمه به نظرم از هیچ کمکی دریغ نمیکنن هم همین قدر میتونم بگم با توجه به رویدادها :) هم ببینیم کی رو تازگی سمتش نرفتیم :) آقای @n@der
آقا نادر (@n@der) .. مدیرِ پنهان زیرِ جلدِ جدیت ولی در عینِ حال مهربانترین قلب رو دارن ، همشهری بنده هستن و اولین کسی هستن که منو فالو کردن رفتارشون بسیار محترمانه و آقامنشانه هست ، بسیار قدردان هستن ( از لحاظِ پیام هایِ تشکر ) و احساس میکنم انرژی زایدالوصفی در وجودشون هست که پنهونش میکنن ، نمیدونم چرا .. امیدوارم هرجا که هستن ، شاد و تندرست باشن نفر بعدی حسناجان @Eresa رو تحلیل کنه لطفا