@نانیلا نانی یا نرجس کمپیداس ولی دوس و رفیق خوبیه باحالو دوس داشتنیه بخصوص تو تایپک بی تارف حرفاش بنظرم جالب بود خدایی شناختم اونقدرا نی ولی تو حرف زدنمون نکته نامثبتی نبود فقط اینم زود رنجه چون از حرف استار رفته بود کیو بگم؟@ @بزار @مش ملودی خودم نفر بعدی از ویژگیا منفی نه چندان کمم یادت نره بگیا
ملودی ... چکیده:یه دخترِ شیطون و درس نخون خخخ کاملتر ؛ دختر شیطون و فعال تو دنیای مجازی ولی آروم و درونگرا تو دنیایِ واقعی ( البته من فقط مجازیشو دیدم و تحلیلم از رو دنیای واقعیش بر اساس گفته های خودشه)خیلی بامحبته خیلی ولی اینم خوب نیست ، محبت درسته که خوبه ولی بهتره حد و مرز داشته باشه ، آدمِ مناسبی برا کل کل کردنه ! خیلی با جنبه اس و شوخ طبعیه مخصوصِ سنِ خودشو داره .. هر جوری دلش میخواد رفتار میکنه و هر جوری که دلش میخواد حرف میزنه ( اینو از رو پست هاش تو تاپیک فکر میگم ) اصلا براش مهم نیست که تو خوشت بیاد یا نه ، میگه که خالی شه و چیزی تو دلش نمونه (: مثلِ من آواتارشو زود زود عوض میکنه ، آفرین ! نزار نسلمون منقرض بشه خخخ یکی از نقاطِ منفی نه چندان زیادش اینه که زود واکنش نشون میده ! بهتره به هر چیزی واکنش نشون نده و اجازه نده هر اتفاقی یا هر چیزی اون روحِ لطیف و بی شیله پیله شو خدشه دار کنه .. و یکی هم اینه که زیادی نگران و مضطربه راجبِ درسش .. بهتره اینقد سخت نگیره به خودش و چشماش قفل نشه رو درس های نخونده اش یا مباحث یاد نگرفته ؛ مثلا اگ از ۵۰ صفحه ، دو صفحه درس خوند ، تمرکزش رو اون دوصفحه و پیشرفتِ یک قدمیش باشه نه ۴۸ صفحه باقیمونده و کلی چیزهایِ تاریک و مبهم ... در کل دختر خوبیه موفق باشی عزیزم اومممم نفر بعدی آقا پویا باشه @boy.Star
@boy.Star اوم چه خوب موقعی رسیدم خب خب خب خیلی وقته فک کنم ازت تعریف نکردم پرشین بوی: )) پویا اسمی که برای من تا ابد ماندگاره کسی که ورژن پسرونه خودم بود:دی پایه کل کل هم بودیم.۹۹ درصد مکالاتمون شوخی و کل کل و اذیت بود یکی اگه مارو نمیشناخت و از بیرون مکالممون میخوند فک میکرد دعوای جدی ای بین مونه:دی این پویا پایه تمام هانینگی های من بود حواسش بهم بود آدمی به شدت مهربون، روراست، با معرفت، رازدار، شوخ، لوس مامانی و رفیق ... کسی که ب راحتی درد دل نمیکنه و خیلی توداره تو غم و غصه هاش و جزییات زندگبش ولی خوشحالم که تو رفاقت باهاش بمن اعتماد داشت وقتی بیاد تو حریم دوستی باهات دیگه نمیتونی بزاریش کنار: )) کسایی که میشناسنش و باهاش دوستی دارن میتونن این حرف منو تایید کنن رفیق درجه یک مجازی من که هیچوقت لذت و شیرینی رفاقت درست و عالیم باهاش با کس دیگه ای تکرار نمیشه خوشبختیت آرزومه مو قشنگ @erteash
حاج محمد @erteash رو فکر کنم سال 96 اولین بار تو ایرانویج دیدم..یا یکی از انجمن های اون سرجوخه تیسمار خخ...یک آدم بسیار مثبت و بی غل و غش و اهل گذشت و خوبی کردن...کینه ای نیست..مذهبی خشک نیست..کمی تا قسمتی سیاست داره اما نه حیله گری و انگلیسی بازی..یک پسر بی ریخت داره و میخاد یک دختر قشنگ بیاره...کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه..کلا حس و حال خوبی بهم میدع و باهاش خوش میگذره...افکار اقتصادی داره...همش پول پول پول :دی + @نَعنــا
نعنا خب دختر مهربونیه اوم با محبته:) ارومم هست فک میکنم شوخ طبعم باشه فیلم کره ای دوس داره شغالم دوس داره :) @نَعنــا نفر بعدی @alfred. =))
@alfred. درونگرا و از خود هیچ نگو در مجازی که در واقع دیگه میشه گفت چند سالیه دیدیمش و آشناست ولی اطلاعاتمون ازش صفر هستش..حواس جمع و در نوع خود خوب نکته بین نکته گیر...لحن طنز بامزه ای داره...اکثر تاپیک ها و پست ها رو نگاه میکنه...مثلا الان داره پروفایل کاربر نادرنوری رو میبینه..تنوع بیان خوبی تو تاپیک های قبلی بعدی داره..ساعت انلاین و فعالیت مشخصی نداره....از پر رمز و رازها محسوب میشه.. + فکر کنم نوبت @M @ H @ K
ماهک .. (@M @ H @ K) چکیده : نو عروسِ مهربونِ گربه دوست (: کاملتر ؛ ماهک یکی از اولین کسانی هستش که تو این سایت ( بعدِ نوید ) باهاش آشنا شدم ، بسیار بسیار مهربون و بامحبت ، عاقل و مثبت اندیش ، زندگی رو نه زیاد سخت گرفته و نه زیاد آسون ، یکی از لایکر هایِ معروفِ فروم هستش و این توجه نشون دادنش به پستها ستودنیه (: تا حالا ندیدم شوخی کنه زیاد اهلِ مزاح و شوخی نیست ، بیشتر با محبته تا شوخ ، روحیه لطیفی داره ، وقتی حرف از مدیریت و انجام وظیفه میشه میره تو جلدِ جدی بودن ! تو بیشترِ موارد من از ایشون کمک و راهنمایی میگیرم و تا اینجا شنونده و راهنمایِ خوبی برا من و حرفام بوده (: امیدوارم هر جا که هست ، سالم و تندرست باشه .. نفرِ بعدی لطفا @mahyar_s71 رو تحلیل کنه
@mahyar_s71 اروم ساکت من فقط دفعات اول که اومدم دیدم خیلی کم تو سرگرمیا شرکت کرد:) ادم ارومیه خیلی خیلی کم میبینی یکم شیطنت داره تو سرگرمیا یکماااا به هرحال کاربر خوبی هستن :) بعدی@*sajjad*
الان تنها چیزی که راجبِ ایشون میتونم بگم ، اینه که چرا پروفایلشون بسته اس ؟؟ اخراج شدن ؟؟؟؟ نفر بعدی آقا @n@der رو تحلیل کنه لطفا