@حــنا , خانم محترم , معلم و این روزا خیلی درگیر زندگی واقعی و اینچیزان و خیلی خیلی کم پیدا و کم انرژی شدن ,, واسم خیلی محترمن ثمین خانم @بـرکـه
@برکه مهربون دل صاف زود جوش میاره زودم آروم میشه همیشه گوشش شنواست برای دردودل رازداره و شیرازی هم که هستو .. @مش ملودی
♡ @مش ملودی عزیز دل همهی انجمن :) بی ریا واقعا تک ِ درسخون و الان در حال مقاومت برای حضور به اینجاست همراه شیطون شوخ درجه یک باهاش باشی نه گذر زمان رو حس میکنی نه اختلاف سنی :) حالت خوبه در هر صورت انرژی مثبت زیادی داره هر چقدر میخواد نشون بده فاز منفیه :دی نفر بعدی @اوماچ ِجان
پس از مدت ها گذری به این تاپیک زدیم و دیدیم اسم ماهوور @اوماچ هستش... چیزی که تا حالا ازش دیدم دختری پخته تر جا افتاده تر از سن ۱۹ سال..دارای برخورد محترمانه و ادبیات اروم که در عین حفظ شخصیت خشک و عبوس هم نباشه...یه جورایی احساسی و رمانتیک که شاید با یک کلیپ یا اهنگ حال و احوالش دگرگون بشه..احتمالا مثل اکثر کاربرای فعال اینجا در دنیای واقعی فعالیت و تفریح و رفیق خاص و زیادی نداره..به نظر تمام پیام ها و پست ها رو چک میکنه..سهم زیادی در ایجاد جو بی سابقه ی تقدیمی ها و کادوهای فعلی انجمن داشته..از مرحله مشکوک به مولتی و فیک بودن گذشته ..با توجه به مدل فعالیتش اینکه گفته بود اینجا اولین انجمنیه که عضو شده... برام عجیب بود...حوزه فعالیتی مختلفی داره..کاربر مفیدی برای یک انجمن محسوب میشه که البته امیدوارم این مقدار فعال و انلاین بودن به زندگی واقعیش در زمینه های مختلف خدشه ای وارد نکنه. @Delane
@Delane واقعا شناختی ندارم ازش حتی اسمشم نمیدونم و اینکه چنسالشه یا چی ولی کلا از فعالیتش حس خوب میگیرم چون بنظرم خوب و دلنشینه و دلم میخواد بیشتر باهاش اشنا شم @HIP-HOP
@HIP-HOP اقای داریوش بخاطر اروم بودنشون ؛اونقدرا از شخصیتشون مطلع نیستم اما، (از افراد کم و گوی گزیده گوی انجمنن با دیده ی خویش دیدم؛خخ اطلاعات بالایی در مورد بیماریا و درمانشون دارن خیلی اروم و ساکت هستند؛بعضی وقتا هم شوخ (دالتونا) نفر بعدی بزار فک کنم یافتم اقا علیو هیچکس فک نکنم گفته باشه @Ali
@Ali با احساس خوش برخورد علارغم ظاهر، دل مهربونی دارن میگن آدمایی که گوش گردن به موسیقی رپ هستن دقت و تمرکز بالایی دارن .. و حواسش به همه چی هست نفر بعدی @N@vid
@N@vid شخص محترمی که با توجه به صحبت ها و پستاس میشه متوجه شد اخلاق خوبی داره؛به همه محبت میورزه ، پر انرژی مثبت و سرزنده خوشبین با احساس هیچ نکته نامثبتی ندیدم فقط حس میکنم کمی حساسن...! نفر بعد @1999shayan.m
@1999shayan.m خیلی برخورد نداشتم باهاشون ولی ایشونم احساسی هستن .. حس میکنم یه چهارچوب خاصی دارن و جز یه افراد محدود نمیتونن به اون چهارچوب دست پیدا کنن. از دور آدم اجتماعی ای به نظر نمیان :دی علتشم نمیدونم .. نفر بعدی @ماهـور جان ♡
@ماهـور هانیه ترنج ...هنوز باور نمی کنم اون دختر وروجک که کل انجمن و تاپیک ها و پروفایل ها رو زمانی که آنلاین میشد در می نوردید الان شبیه یک مدیر بازنشسته گهگاهی رویت میشه...با داداشا پلی استیشن بازی کن و با ماشین تنهایی دور دور کن...استقلالی اصیل...آخه کی اینقدر بزرگ شدی....این حجم خانومانه شدی..کی فکرشو میکرد چند روز دیگه روز زن رو باید بهت تبریک بگیم... حرف و نظر حاشیه ادما براش مهم نیست و دنبال نمیکنه...از زیاده گویی دور شد...محبت و خوبی ببینه در همون حد جبران میکنه نبینه و هم براش اهمیتی ندارع...اولویتش شد دنیای واقعی و ادمایی که داره از بودن کنارشون لذت میبرع..لذت خوشبخت بودنی که مصنوعی نیست و قشنگ میشه حس کرد ...دوست و همراه روزگار پر فراز نشیب بوی استار تو مجازی که بیشترین حضور رو داشته...آدمی که کم و محدودشم هم خِعلی خوبه.. + ببینم کی اسمش تو این دو صفحه گفته نشده... @نانیلا