از اون سبک اخلاق دخترا که من میپسندم، مناسب زن داداش ایناست خخ. محتاط در برابر ادما، حد وحدود دار، فهمیده و ... @ماهور
آقا داریوش .. کم گوی وُ گزیده گوی ترین عضو اینجاست ، رفتارشون محترمانه است و سیاست مردانه خودشون رو دارن ، نحوهِ بیانشون خبر از درک و فکرِ عمیق میده .. امیدوارم تو هر لحظه زندگیشون همگام با موفقیت باشن @کوکی♥❄
غیر از اخرین مورد... بقیه موارد همینایی که دفعه قبل گفتم : ))) همیشه تو انجمن ها چند تا کاربر سنگین متین طور هستن که با توجه به خصوصیات اخلاقی ای که دارن همه رو مجبور میکنن بهشون با کمال احترام رفتار کنن @مش ملودی
منو یاد اون نسل از هممیهن میندازه که وقتی ثبت نام کردم و هممون 15 16 سالمون بود ,, شیطون , پر انرژی و با محبته , هنوز درگیر غرور های زنانه نشده : ) ساده و بی شیله پیله : ) +درس نخون همش در انجمن @auri
اروم ساکته خیلی کم پیدا و ساکته بامحبت اونقدرا صمیمی نیسیم ولی صحبتایی باهم داشتیم و رفتار خوبی داشت خوش اخلاق بود
نوید .. پسر پرانرژی و خوشبینِ تاپ فرومه بامحبته و مهربون ، برا خودش ارزش زیادی قائله و همین باعث شده همه بهش احترام بزارن ، به دلیل اخلاق خوبش دوستان زیادی داره و گربه دوسته .. امیدوارم هر جایی که هست سالم و تندرست باشه @'FaRZaNe'
خصوصیاتش رو یادم رفته خخ ولی تو برخورد با محبت و مهربونه. خیلی غر نمیزنه انگار و به گمونم صبور باشه @حنا