پاسخ : صنــــــــدلي داغ باحضـــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي 35-نظرت نسبت به اين چيه؟h34r-smiley: ياد عراقيا ميافتم اما منظور يا معني شو نميدونم تو ميدوني 36-دوست داري جاي چه كسي باشي؟خودم 37-توخونتون چندتاپريزدارين؟خخخخخخخخخخخخخخخ 11-10تايي ميشه 38-الان روي ميزكامپيوترت چي هستش؟ليوان ديكشنري شارژر نخ دستمال كاغذي گل تقويم قرص و....... خلوته نه 39-پرستوكلنچندتاپست داده؟من از كجا بدونم من خودمم نميدونم چه برسه به ايشون 40-حدس بزن رنگ مسترحسين چندروزديگه چه رنگي ميشه؟سرمه اي 41-بازم بيام؟معلومه كه بله خوشحال شدم منتظرم ديدار دوباره ي شما هستم
پاسخ : صنــــــــدلي داغ باحضـــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي ایسان جون زیر اواتارت که نوشته : نوشته ها.تعداد پست های هر شخصی رو نوشته:happy0025: موفق باشی تو صندلی داغت
پاسخ : صنــــــــدلي داغ باحضـــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي 42)چند تا سیاره داریم.اسم ببر: 43)نظرت در مورد معلم عربی دوم راهنماییت چیه؟:happy0044: 44)چه شکلک هایی رو تو تاپ فروم دوست داری.بذار همه ببینیم. 45):happy0044:چه کشوری رو دوس داری ببینی؟ 46) چند تا خاله و دایی و عمو و عمه داری؟ 47)یه جک بگو::laughingsmiley: 48)چند ساعت تو روز تو نت هستی؟ موفق باشی عزیزم :ghalb:
پاسخ : صنــــــــدلي داغ باحضـــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي )چند تا سیاره داریم.اسم ببر:عطارد زهره زمين مريخ مشتري زحل اورانوس نپتون پلوتو 43)نظرت در مورد معلم عربی دوم راهنماییت چیه؟:happy0044:عـــــــــــــــــــــــــــــــــتالي بود اما پاچه خوب درس ميداد ولي خيلي پاچه و سخت گير بود 44)چه شکلک هایی رو تو تاپ فروم دوست داری.بذار همه ببینیم.:gol::riz481::mach::asabi::sad::khande::wink:okhi::riz513:okhi:okhi:okhi: 45):happy0044:چه کشوری رو دوس داری ببینی؟تركيه آلمان 46) چند تا خاله و دایی و عمو و عمه داری؟3تا خاله 3تا عمه 1دونه دايي 0تا عمو(عمو ندارم) 47)یه جک بگو::laughingsmiley:بعدا ميام ميگم 48)چند ساعت تو روز تو نت هستی؟3_2ساعت صبح ها و حدودا 2ساعت عصرا بعضي وقتا بيشتر موفق باشی عزیزم :ghalb:
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي اول از همه سلام عرض شد...اهممممم حالا بریم سراغ سوالا 49)آینده خوبه یا گذشته ؟ 50)بزرگترین دروغی که گفتی به کی بود؟؟؟ 51)به عشق های خیابونی اعتقاد داری؟؟؟ 52)راز دلتو به کی میگی؟؟؟ 53)تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟؟ اگه آره دلیلشو بگو?? 54)مسخره ترین حرفی که تو زندگیت زدی چی بوده؟؟؟ 55)دوس داری چند سال عمر کنی؟؟؟ 56)به نظره خودت لوسی یا خاکی؟؟؟؟ 57)بچه درس خونی؟؟ 58)کم ترین معدلت چقدر بود چه سالی؟؟؟ 59)اگه بهت بگن میتونی به زمان های عقب برگردی....چه سالی از زندگیتو انتخاب میکنی؟؟؟ 60)سه تا از خصوصیات منو که تو این مدت فهمیدی بگو... 61)اگه بری سفر وا3 من سوغاتی چی میاری؟
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي پاسخ سوالاي عسل خانوم 49)آینده خوبه یا گذشته ؟آينده 50)بزرگترین دروغی که گفتی به کی بود؟؟؟ نميدونم 51)به عشق های خیابونی اعتقاد داری؟؟؟نه 52)راز دلتو به کی میگی؟؟؟بووووووووووق 53)تا حالا از کلاس انداختنت بیرون؟؟ اگه آره دلیلشو بگو??آره داشتم فك ميزدم هههههههههههههههههه 54)مسخره ترین حرفی که تو زندگیت زدی چی بوده؟؟؟يادم نمياد 55)دوس داری چند سال عمر کنی؟؟1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 56)به نظره خودت لوسی یا خاکی؟؟؟؟بعضي وقتا لوس ولي بيشتر خاكي 57)بچه درس خونی؟؟پس چي 58)کم ترین معدلت چقدر بود چه سالی؟؟؟19/58 59)اگه بهت بگن میتونی به زمان های عقب برگردی....چه سالی از زندگیتو انتخاب میکنی؟؟؟3يا 4سالگيم 60)سه تا از خصوصیات منو که تو این مدت فهمیدی بگو...:مهربون فعال شوخ 61)اگه بری سفر وا3 من سوغاتی چی میاری؟بستگي داره كجا باشه
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي سلام آیسان جان، تبریک میگم بهتون بابت صندل داغ. من هم سوالاتی دارم که ممنون میشم پاسخ بدید. ( البته شاید تکراری هم درش باشه !) 62. از کجای ایران هستید و چجوری با تاپ فروم آشنا شدید؟ 63. اگه میتونستید یک انتقاد و یک تعریف از تاپ فروم بکنید اون ها چی بودن؟ 64. آیا میشه همسر آینده رو بوسیله فضای مجازی و اینترنت انتخاب کرد؟ 65. دانشجو هستید؟ چه رشته ای و ترم چند ؟ همینجا هم از فعالیتی که در فروم دارید ممنونم و موفق باشید در تمام مراحل زندگی ..:happy0025:
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي پاسخ ادمين(اقا محمد) 62. از کجای ایران هستید و چجوری با تاپ فروم آشنا شدید؟تهران و از طريق خواهرم 63. اگه میتونستید یک انتقاد و یک تعریف از تاپ فروم بکنید اون ها چی بودن؟تاپ فروم جايي براي پيدا كردن دوستاي جديدو براي به روز بودن 64. آیا میشه همسر آینده رو بوسیله فضای مجازی و اینترنت انتخاب کرد؟به نظرم نه 65. دانشجو هستید؟ چه رشته ای و ترم چند ؟خير مدرسه ميرم خواهش ميكنم خوشحال ميشم دوباره ببينمتون
پاسخ : صنــــدلي داغ باحضــــــور aysan...|آيســـــان جون|مدير آزمايشي سلام علیکم وخسته نباشید ایسان عزیز منم با اجازه چند تا سوال میپرسم 66 دوست داشتن یعنی چه؟ 67. معنی بی کسی چیه؟ 68 آیا اگه یکی از اقوام نزدیکت معتاد باشه باهاش چیکار میکنی؟ 69 -اعتیاد بهتره یا جنون؟چرا؟ 70 تو برف راه رفتن چه احساسی داره؟ 71 بارون بهتره یا بر ف؟چرا؟ 72 احساس غربت یعنی چه؟ 73 درکت از خدا چیه؟