1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : HiLDA

دمت گرم ایولّا
    البته من نتونستم دانلودش کنم:tongue0013:

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور| Amin_110| (امين جان)مدير انجمن ديني ومذهبي

تو جواب سوالات گفتی که اگه خدا گناه رو ازاد می کرد خیلی کارها می کردی.جالب بود برام.
    جوری زندگی کن که کارها رو از صمیم قلب انجام بدی نه از روی زور و اجبار.

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

اوّلا اون حرف من کاملا هم جدی نبود و کمی جنبه ی شوخی داشت . چون همین الآن هم خیلی کارها حرام نیست ولی من سعی میکنم ازشون دور باشم چون میدونم اگرچه حرام نیست ولی خدا دوست داره که انسان اون کارها رو انجام نده ، مثل مکروهات . خیلی از کارها هست که مکروهه و حرام نیست ولی من سعی میکنم انجامشون ندم . یا مثلا اگه من الآن قرآن میخونم ، واجبه ؟! اگه زیارت اهل بیت میرم ، مگه واجبه ؟! و...
    دوّما ، بله اگه خدا حروم نمیکرد نه تنها من بلکه شاید همه ی مسلمونها خیلی از کارها رو انجام میدادن . مثلا اگه گوش خرگوش حروم نبود ، شاید الآن یکی از بهترین غذاهای ما رو گوشت خرگوش تشکیل میداد .
    اگه خدا حروم نمیکرد که مثلا به نامحرم نباید دست زد ، شاید الآن همه ی مسلمونها با نامحرم دست میدادن همونطور که به محارمشون دست میدن .
    اگه خدا سگ رو نجس قرار نمیداد ، من یقینا سگ نگه میداشتم مخصوصا ازین کوچولوهای پشمالو که خیلی خوشگلن .
    میدونی اشتباه شما چیه !!! اینه که فکر میکنی خدا همینجوری یه سری چیزها رو حروم کرده . نه خیر . چیزهایی که خداوند حروم کرده ، دلیلش اینه که در اونها ضرری برای انسان هست . خب وقتی چیزی رو حروم نکنه ، معلومه ضرری هم نداره . خب وقتی ضرر دنیوی یا اخروی نداشته باشه ، واسه ی چی باید انسان ازش دور باشه .؟! ما مسلمونها از چیزها و کارهایی که خدا حروم کرده دوری میکنیم چون عقیده داریم که در اونها ضرر شدیدی هست که اگر مرتکب اونها بشیم ، یا در دنیا یا در آخرت مشکل پیدا میکنیم ، مثل ارتباط با نامحرم ، خوردن بعضی غذا ها و نوشیدنی ها ، انجام بعضی معاملات مثل ربا ، دروغ گفتن ، تهمت زدن و...
    ولی وقتی نه در دنیا و نه در آخرت مشکلی نباشه ، چه عیبی داره اون کار رو مرتکب بشیم .
    به نظرم روی حرفتون خوب فکر نکردید و الّا اصلا این حرف رو نمیزدید چون خیلی واضحه .
    الآن ما گوشت گوسفند میخوریم . عیبی داره ؟! نه
    ولی اگه حرام بود خب نباید میخوردیم ، جون معلوم میشد که ضرری برای ما داره که خدا حرومش کرده .
    و خیلی کارهای دیگه .
    در ضمن ، این که آدم از روی اجبار دین داری کنه ، خودش مرحله ی کمی نیست . همینشم اکثر انسانها عرضش رو ندارن . با اینکه میدونن بی حجابی باعث عذابشون میشه ولی عرضه ندارن ازش دوری کنن . با اینکه میدونن دروغ و تهمت و مال حرام و ... گناهه و خدا عذابشون میکنه ، ولی بازم عرضه ندارن که ترکش کنن . پس اینو یادت باشه که دین داری از روی اجبار هم درجه ایه که هر کسی عرضه و قدرت انجامش رو نداره .
    ما قرار نیست همه ی کارها رو از صمیم قلب انجام بدیم . من خیلی هم سختمه که صبح از رخت خواب گرم و نرمم بلند شم و نماز صبح بخونم ولی چون خدا خواسته این کار رو میکنم که همینشو هم خیلی ها عرضشو ندارن .
    اگه من حال خوندن نماز صبح ندارم ، اگه سختمه که چشمم رو از نامحرم بپوشونم ، دلیل نمیشه هر غلطی که خواستم بکنم و پیش خودم بگم : از صمیم قلب باید کار کرد پس امین چون از صمیم قلب نمیخوای نماز صبح بخونی ، راحت بگیر بخواب .
    ولی !!!
    این ولی خیلی مهمّه !!!
    ولی همینجور که دارم دین داری میکنم ، سعی میکنم خدا و 14 معصوم رو بشناسم و ارادتم بهشون بیشتر بشه تا کم کم نه از روی اجبار ، نه به خاطر بهشت ، نه از ترس جهنّم بلکه به خاطر رضای خدا و محبوبم این کارها رو بکنم و این درجه ی کمی نیست و عده ی خیلی کمی بهش میرسن .
    فقط اولیای خدا هستن که واقعا برای خود خدا و نه به خاطر ترس از جهنم یا رسیدن به بهشت ، عبادت میکنن .
    اون درجه ای که شما میگی ، خیلی خیلی خیلی خیلی .... زحمت داره و معدود هستن کسایی که بهش برسن .
    پس ما چه از ترس جهنم و چه به خاطر نعمتهای بهشت ، وظایفمون رو انجام میدیم و انشالله سعی میکنیم به اون درجه ای که شما گفتی برسیم که به خاطر خود خدا و از صمیم قلب ، تکالیفمون رو انجام بدیم .

فقط جون هرکی دوست داری دوباره برام پیام نزن که از خودت تعریف میکنی و خودتو خیلی خوب میدونی و از این حرفا .
    خدا خیرت بده .

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng

هنوز خيلي بچه ها نيومدن سوال بپرسن تبلي نكنيد بياييد سوال بپرسيداز اقا امين

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

خب من همین الآن متوجه شدم چند تا پست رو جا انداختم
    باید ببخشید
    خب زیاد هم بد نیست چون اینجوری صندلی من با مال بقیه فرق میکنه و جذّابتر میشه:tongue0013:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

سیلام علیکوم علیکوم السیلام

90-مارک گوشیت چیه؟ دوتا گوشی دارم . یکیش خیلی داغونه و مال قدیماست که نوکیا 6220 . اون یکی هم تقریبا دو ماهه گرفتم که سونی اکسپریا سولا .

91-اسلام چه جوری وارد ایران شد؟ داستانش خیلی خیلی مفصّله . اگه مفصّلش رو میخوای برو توی تاپیک سوالات دینی بپرس تا سر فرصت جواب بدم . ولی خلاصش اینه که " عمر " وقتی خلافت رو غصب کرد ، تصمیم به کشور گشایی گرفت و از جمله به ایران حمله کرد . البته اینکه ایرانی ها شیعه هستن ، اینو مدیون امام حسن(علیه السلام) هستن چون ایشون بودن که تشیّع رو در ایران وارد کردن و الّا الآن هممون سنّی بودیم . اگه امام حسن نبودن معلوم نبود چی به سر ایران میومد . یه گوشه ی خیلی خیلی خیلی کوچیکش رو بخوام بگم اینه که به دستور عمر تا نزدیک 6 ماه ، آب حموم ها رو با آتیش زدن کتابهای ایرانی ها گرم میکردن و میگفتن اینا کتابهای گمراه کنندست و باید نابود بشه . اگه امام حسن به داد ایرانی ها نرسیده بود ، دیگه همین یه ذره هم از تاریخ و تمدن و فرهنگمون باقی نمیموند .

92-دوست داری سختی دشمنت وببینی؟ من همیشه سعی کردم با کسی دشمنی و خصومت شخصی نداشته باشم . الآن تمام کسانی که دشمن خودم میدونم ، کسانی هستن که بی دین ان و به اصطلاح دشمن خدا و 14 معصومن . خب اوّل دوست دارم اصلاح بشن . ولی اگه اصلاح پذیر نیستن ، آره دوست دارم هم در این دنیا و هم در اون دنیا فلاکتشون رو ببینم و کیف کنم .

93-ماشینت چیه؟خانمت هم رانندگی می کنه؟ ماشینم رو که قبلا گفتم .مگانه . خانومم گواهی نامه داره ولی نه خودش و نه من دوست نداریم پشت ماشین بشینه .

94 -فرق غیرت با تعصب چیه؟ غیرت ، پشتوانه ی عقلی و شرعی داره ولی تعصّب هیچ پشتوانه ی عقلی و شرعی نداره . مثلا یک پدر روی دخترش غیرت داره ، یعنی نمیذاره یک نامحرم به دخترش تعرّض کنه . ولی همین پدر وقتی دخترش ازدواج میکنه ، اصلا نسبت به دامادش دید بدی نداره و دخترش رو 100% در اختیار اون پسر قرار میده . ولی بعضی ها روی دخترشون تعصّب دارن و اصلا بدشون میاد که برای دخترشون خواستگار بیاد . مثال دیگه اینکه ما روی 14 معصوم ، غیرت داریم چون با دلایل کاملا عقلی و منطقی و دینی ، ثابت میکنیم که 14 معصوم بهترین مخلوقات خدا هستن و ما هر چی داریم از صدقه سر اونها داریم . به همین دلیل ناراحت میشیم از شنیدن مصیبتهایی که به سرشون اومده . ولی سنی ها نسبت به عمر و ابابکر و ... تعصّب دارن . چون با اینکه در طول این 1400 سال ، علمای شیعه با ساده ترین و محکمترین دلایل عقلی و نقلی ، ثابت میکنن که اینها بدترین انسانهای روی زمین هستن و در عین حال ، سنّی ها هم هیچ جوابی نمیدن ، ولی میبینیم که از موضعشون کوتاه نمیان و عمر و ابابکر و ... رو رها نمیکنن و عاشق اونها هستن .

95-شنا بلدی؟درچه حد؟ آره بلدم . دوره ی غریق نجاتی و غوّاصی رو هم گذروندم .

96-تواین سایت شخصیت کی رو می پسندی؟ حسین . تو . رخساره . سجّاد . آزاد . فاطمه .

97-چن درصد ازهورمون های معروف زن ذلیل تو رگهات جریان داره؟:))) اصلا آدم زن ذلیلی نیستم ولی چون خدا زن خوبی نصیبم کرده و واقعا عاشقشم ، کارهایی که براش انجام میدم اصلا اصلا اصلا از روی زن ذلیلی نیست بلکه از صمیم قلب و عشقه .

98-به نظرت اگه کسی به خانمش کمک کنه حالا تو هر زمینه ..اینو بش میگن زن ذلیلی؟ نه اصلا . این خیلی حرف بچه گانه ایه اگه کسی بگه .

99-زودعصبی میشی؟ اصلاااااااااااااااااااااااااااااا ... اتفاقاق شرائط زندگیم باعث شده آدم خیلی خیلی صبوری باشم .

100-تنقلات استفاده میکنی؟چی بیشتر؟یه عکس سرچ کن بزار واسه من ازتنقلاتی که دوست داری؟بازنگی بعدا که قبول نیست تنقلات خیلی کم میخورم . ولی چون اهل چایی هستم ، خیلی اوقات با چاییم شکلات میخورم . عاشق شکلاتم .

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : MelixXxa

واااااااااااای اگه بدونی چقدر از دیدن کلمه ی مصندغ خندیدم . باشه بابا من که تقریبا همه رو ویرایش کردم و چیزی جا نذاشتم .

8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

چشم میرسونم:tongue0013:

9. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

فریبا جون پست 36 احتیاج به ویرایش داره شماره ها اشتباه شده
    برم دنبال سوال که بازبیام سوال کنم

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

111-چای یا قهوه؟ بیشتر چایی میخورم ولی شیر قهوه هم خیلی دوست دارم :riz481:

112-اگه با خانمت بری بیرون ویکی به خانمت متلک بگه برخورد تو چیه؟ کاری میکنم که دیگه نتونه به ناموس کسی تیکه بندازه

113-به نظرت هیچی مثل دست پخت مامان میشه یا نمیشه؟
    اصلا اعتقادی به این حرف ندارم . غذای خوشمزه ربطی به اشخاص نداره . ولی عاشق آش رشته های مادرمم . واقعا هیچ کس مثل مادرم نمیتونه درست کنه . یکی فکر کنم الآن دلش آش میخواد:tongue0013:

114-وضع مالی خانمت بهتره یا تو؟ منظور از خانومم ، پدرشه دیگه ؟! ازین لحاظ خونوادهامون مثل هم هستن .

115-خانمت طلا دوست داره؟
    زیاااااااااااااااااااااد:entezar:

116-اهل رستوران هستی یا ترجیح میدی ازرستوران غذابیارن دم خونه وتو خونه سرو کنین؟
    بیشتر خونه هستیم ولی گاهی اوقات جفتمون دوست داریم بریم بیرون

117-میای قلیون با هم بکشیم؟
    با تو !؟ با نامحرم !؟ عمراااااااااااااااااااااا :biadab:. ولی هم تهران هم قم من و دوستام پاتوق داریم و چند وقت یه بار یه قلیونی میزنیم به بدن .

118-صبا که پا میشی اعصاب داری یا نداری؟
    کاملا آرومم . :lala:

119-اگه بهت یه خونه بهت بدن با تمام وسایل زندگی منتها در محیطی تقریبا فاقد امکانات اجتماعی و رفاهی مناسب -هوای بسیار گرم و شرجی-غلظت الایندگی گرد و خاک چندین هزار برابر استاندارد جهانی!-بیکاری ساکنین بیشتر از 50%-ووو... حاضری بیای زندگی کنی؟
    نه اصلاااااااااااااااااا . :gij:

120-چرا بر فرض مثال الان قرن21 هست و علم به مراحل تولد ژنتیک رسیده بیابان های برهوت و فاقد حیات در بسیاری مناطق جهان الان به مرکز توریست جهانی تبدیل شده انداما عده ای هنوز اندر خم مسائل نژدای4000سال پیش هستن!

از بس که احمقن:mabhot:

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.