1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور| Amin_110| (امين جان)مدير انجمن ديني ومذهبي

نه بابا اینا که عددی نیستن آبجی:tongue0013:

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

خب بازم من اومدم ..خوش اومدم
    101-اگه جنگ بشه چه کارمیکنی؟
    102-توفامیل شما کسی شهید شده ؟فامیل درجه یک ها؟اونم درزمان جنگ؟
    103-تاحالا درخت کاشتی؟
    104-به تناسخ اعتقاد داری؟
    105-گرونترین وسیله ای که تا حالا خریدی چی بوده وقیمتش چند بوده؟
    106-خرج زندگی کمرشکنه؟میدونم خونه خودتون نرفتی وهنوزدوران عقدی اما من کلی پرسیدم؟
    107-خانم شما با نت وسایت آشناست؟
    108-دنیا رو به چی تشبیه میکنی؟
    109-اگه بتونی اختلاس کنی ومطمئن باشی کسی نمی فهمه این کارومیکنی یا نه؟اگه جوابت نه هست چرا؟
    110-به علایق به ظاهربد دوستات احترا م می زاری؟مثلا سیگارکشیدن یا رفتن به پارتی های مختلط ؟یا مصرف مشروبات الکی؟
    110-

3. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : HiLDA

هر کس بد ما به خلق گوید / ما چهره ز غم نمیخراشیم ... ما خوبی وی به خلق گوییم / تا هر دو دروغ گفته باشیم ..

امين جان درستش اينجوريه:رندي بدمابه خلق ميگفت/ماسينه ز اونميخراشيم/ماخوبي اوبه خلق گفتيم/تاهردودروغ گفته باشيم
    :yes::yes::yes::yes:

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

111-چای یا قهوه؟
    112-اگه با خانمت بری بیرون ویکی به خانمت متلک بگه برخورد تو چیه؟
    113-به نظرت هیچی مثل دست پخت مامان میشه یا نمیشه؟
    114-وضع مالی خانمت بهتره یا تو؟
    115-خانمت طلا دوست داره؟
    116-اهل رستوران هستی یا ترجیح میدی ازرستوران غذابیارن دم خونه وتو خونه سرو کنین؟
    117-میای قلیون با هم بکشیم؟
    118-صبا که پا میشی اعصاب داری یا نداری؟
    119-اگه بهت یه خونه بهت بدن با تمام وسایل زندگی منتها در محیطی تقریبا فاقد امکانات اجتماعی و رفاهی مناسب -هوای بسیار گرم و شرجی-غلظت الایندگی گرد و خاک چندین هزار برابر استاندارد جهانی!-بیکاری ساکنین بیشتر از 50%-ووو... حاضری بیای زندگی کنی؟
    120-چرا بر فرض مثال الان قرن21 هست و علم به مراحل تولد ژنتیک رسیده بیابان های برهوت و فاقد حیات در بسیاری مناطق جهان الان به مرکز توریست جهانی تبدیل شده انداما عده ای هنوز اندر خم مسائل نژدای4000سال پیش هستن!

5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    MelixXxa

خوب حالا كه سوالاي قبليمو درست جواب ندادي گفتم که اصلاح میکنم تا جایی که بشه:nemidonam:
    باسري دوم شكنجه تشريفمو اوردم.. به افتخارم.....
    خوش اومدی :gol2:
    اگه همه اين سوالارو جواب ندادي به مدت يه ماه اخراج ميشي
    :happy0044: باشه بابا جواب میدم :ashamed0001:

81-نظرت در مورد تهرانیا چیه؟تهران رو چه جوری میبینی؟
    تهرانیا که دیگه معنی نداره آخه تهرانی های اصیل الآن خیلی کم هستن و اکثر جمعیت فعلی رو کسانی تشکیل میدن که مهاجرت کردن به تهران . در مورد تهرانی ها نظر خاصی ندارم ولی حالم از تهران به خاطر شلوغیش و کثیفیش به هم میخوره . :sick0022:به نظرم اصلا جای مناسبی برای آرامش داشتن و تربیت فرزندان نیست . به همین دلیل هم خودم اومدم قم خونه گرفتم .
    82-
    فکر میکنی چه جور ادمی باشم؟
    از چه جهت !؟ آدمی هستم که تمام سعیم رو میکنم خوب باشم . بسه !؟

83-ماندگارترین نصیحت در ذهنت چی بوده و از کی بوده؟
    قبلا هم شبیه این سوال رو جواب دادم . خیلی چیزا شنیدم که تا مغز وجودم اثر کرده . یکیش همینه که گذاشتم برای امضام . از یکی از علما شنیدم .

84-ماشین داری؟دارین؟چیه؟
    آره دارم . چند وقت پیش فروختم ولی برای کادوی عروسیم ، پدر و مادرم و 2 تا برادرام با همدیگه برای عروسیم یه ماشین هدیه دادن ...مگان

85- یه ارزو بکن ؟ معنوی نه مادی باشه حالا هرچی؟؟
    آرزو میکنم خدا هممون رو از مال 100% حلال و پر برکت ، ثروتمند کنه .

86-یک مصراع شعر میگم مصراع دومشو خودت بگو:
    بس که کردم گریه , آب چشمم از ابرو گذشت...[​IMG]
    یاد اشک عشقم افتادم و دیوانه شدم:khande:

87- تو اولین برخوردت با یه ادم (چه دختر چه پسر) چه چیزش توجهتو جلب می کنه؟؟
    اخلاق و دینش

88-یه جمله هم بااین کلمات بساز: سوسک-- خوشمزه-- خورد-- صندلی داغ----تنبل--مارمولک--ساندویچ
    خدا کنه هیچ وقت کسی ازم نخواد که یه جمله درست کنم که توش سوسک و خوشمزه و خورد و صندلی داغ و تنبل و مارمولک و ساندویچ باشه .:tongue0013:

89-دوست داری بازم بیام؟؟؟؟؟:laughingsmiley: حتماااااااااااااااااااااااااااا

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0

121_اگه خداگناه روآزادميكرد...چيكارميكردي؟؟؟؟(كاري كه الان نميتوني انجام بدي؟)
    122_دوست داري كه بركردي به گذشته؟چندسال؟چرا؟
    123_اگه قراربودويه كشوري غيرازايران زندگي كني چه كشوري روانتخاب ميكردي؟؟
    124_مگه نميگفتي هرروزمياي پست پاسخ به سوال هاي ديني روبه روز ميكني!!!!!!!!!!چيشدپس؟؟؟؟؟؟
    125_دوست داري به بقيه چه كادويي بدي؟؟؟
    126_دوست داري خودت چه هديه اي بگيري؟؟؟
    127_اگه بهت بگن فقط يه روز ديگه ازعمرت باقي مونده چه ميكني؟؟؟
    128اگه يه ابربهت بدن باهاش چيكارميكني؟؟؟
    129_احساس ميكنم ازروظاهر آدماقضاوت ميكني...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    130_2+2چندميشه؟؟؟
    :dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi::dokhi:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

خب بازم من اومدم ..خوش اومدم آره واقعا خوش اومدی
    101-اگه جنگ بشه چه کارمیکنی؟ وظیفم رو انجام میدم ... اگه وظیفه این باشه که برم جبهه خب میرم اگه هم وظیفه ی دیگه ای داشتم باشم ، همون کارو انجام میدم .
    102-توفامیل شما کسی شهید شده ؟فامیل درجه یک ها؟اونم درزمان جنگ؟ نه
    103-تاحالا درخت کاشتی؟ زیااااااااااااااااااااااد
    104-به تناسخ اعتقاد داری؟ اصلاااااااااااااااااااااا
    105-گرونترین وسیله ای که تا حالا خریدی چی بوده وقیمتش چند بوده؟ اگه خونه هم وسیله محسوب میشه خب با قرض و قوله و فلاکت و وام و بدبختی یه خونه خریدم 540 تومن و الان مثل آهو در گلزار گیر کردم .
    106-خرج زندگی کمرشکنه؟میدونم خونه خودتون نرفتی وهنوزدوران عقدی اما من کلی پرسیدم؟ وحشتناکه .. اشتباه میکنی ، من اومدم خونه ی خودم .. اون شب هم شب عروسیم بود نه عقد
    107-خانم شما با نت وسایت آشناست؟ زیاااااااااااااااااااااااد
    108-دنیا رو به چی تشبیه میکنی؟ به این داستانی که امام صادق(علیه السلام فرمودند) : یه مردی داشت راه میرفت که دید یه شیر داره دنبالش میکنه . مرد داشت فرار میکرد که یهو افتاد داخل یک چاه . وسط چاه چنگ زد و ریشه های درختی که از دیواره چاه بیرون زده بود رو گرفت تا پایین نیفته . در ته چاه هم یک مار خیلی خیلی بزرگ دهنش رو باز کرده بود که این مرد بیفته و بخورش . در همین هنگام دید که دو تا موش که یکی سیاه و یکی سفیده ، دارن اون ریشه ها رو میجون . در همین حال دید در دیواره ی چاه یک کندوی عسله ، شروع کرد به خوردن عسلهاش و هر چی عسل میخورد ، زنبورها نیشش میزدن .
    بعد حضرت تفسیر میکنن . میفرمایند اون شیر ، همون مرگه که داره دنبال آدم میکنه تا آدم رو بگیره . اون چاه و اون ماری که درونش بود و میخواست اون مرد رو بخوره ، در اصل قبر بوده . اون ریشه های درخت هم عمر انسانه . اون دوتا موش هم در حقیقت شب و روز هستن که دارن عمر انسان رو کم کم از بین میبرن و سپری میکنن . اون عسل هم خوشی های زندگی و اون زنبورها که نیش میزدن ، ناراحتی ها و گرفتاری های زندگی هستن که در کنار خوشی هاش همیشه هستن .

109-اگه بتونی اختلاس کنی ومطمئن باشی کسی نمی فهمه این کارومیکنی یا نه؟اگه جوابت نه هست چرا؟ نه امکان نداره .. چون هیچ چیز به اندازه ی مال حروم منو نمیترسونه .
    110-به علایق به ظاهربد دوستات احترا م می زاری؟مثلا سیگارکشیدن یا رفتن به پارتی های مختلط ؟یا مصرف مشروبات الکی؟ بستگی داره . خب اگه خلاف دین باشه که اصلا اصلا اصلا هیچ احترامی برای علاقش قائل نیستم . ولی کارهایی مثل سیگار و این چیزا ، احترام و ارزش قائل نیستم ولی بی احترامی هم نمیکنم و بی توجهم .
    110- ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!

8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : HiLDA

والّا من نمیدونم این شعر رو از کجا آورده . ولی اون چیزی که این میخونه ، همینه که من گفتم . نمیدونم همون شعری که شما گفتی رو تغییر داده یا از خودش در وکرده :happy0199:.
    اگه خواستی میتونم ترکش رو بگیرم و بهت بدم تا گوش بدی .

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. پاسخ : HiLDA

خیلی از اشعار هستند که به چند صورت نقل شده است....
    ولی خب تو راست میگی اونی که تو شنیدی همین بوده که نوشتی
    من فایلش رو آپ کردم هر کسی دوست داشت دانلود کنه و گوش بده .. من که خیلی دوستش دارم
    :gol2:دانلود

10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    Haker khanum

111_اگه خداگناه روآزادميكرد...چيكارميكردي؟؟؟؟(كاري كه الان نميتوني انجام بدي؟) تو بگو چی کار نمیکردم !!!:khande2:
    112_دوست داري كه بركردي به گذشته؟چندسال؟چرا؟ اگه با همین سطح فکری باشه خب آره چون میتونم از عمرم بیشتر استفاده کنم و اشتباهاتی که کردم و عمری که هدر دادم رو جبران کنم . هر چی بیشتر به عقب برگردم هم بهتره . ولی اگه هم عمرم و هم عقل و سطح فکریم برگرده ، نه نمیخوام . به چه درد میخوره ؟!
    113_اگه قراربودويه كشوري غيرازايران زندگي كني چه كشوري روانتخاب ميكردي؟؟
    لبنان و استرالیا :cool0027:
    114_مگه نميگفتي هرروزمياي پست پاسخ به سوال هاي ديني روبه روز ميكني!!!!!!!!!!چيشدپس؟؟؟؟؟؟ هنوز هم جواب میدم . تنها سوالی که جواب ندادم ، سوال حسین هست که به خودش هم گفتم که چون سوال مهمیه ، نیاز داره یه کم روش کار کنم . قرار شده تا آخر هفته بهش جواب بدم .
    115_دوست داري به بقيه چه كادويي بدي؟؟؟
    اگه مادی منظورته خب پول به نظرم همیشه بهترین کادوست چون با سلیقه ی خودش میتونه خرجش کنه . اگه هم معنوی منظورته ، میتونم دعاشون کنم .
    116_دوست داري خودت چه هديه اي بگيري؟؟؟
    من پول رو از هر هدیه ی دیگه ای بیشتر دوست دارم .
    117_اگه بهت بگن فقط يه روز ديگه ازعمرت باقي مونده چه ميكني؟؟؟
    سریع وصیت نامم رو اصلاح میکنم و از همه حلالیت میطلبم و بعدش میرم حرم حضرت معصومه میشینم به عبادت تا جونم در بیاد .:sad:
    118اگه يه ابربهت بدن باهاش چيكارميكني؟؟؟ ابر !؟:divone: از همینا که تو آسمونه !؟:divone: به اونی که بهم داده ، فحش میدم ... آخه اینو چی کارش کنم !؟:nemidonam:
    119_احساس ميكنم ازروظاهر آدماقضاوت ميكني...درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و اتفاقا همیشه از این خصلت بدم میومده . من همیشه با حسن ظن و نگاه مثبت به دیگران نگاه میکنم ولی اینکه واقعا در قلبشون چی میگذره ، اصلااااااااااااااااا در موردش قضاوت نمیکنم . میشه بگی چرا فکر کردی من اینجوریم !؟
    120_2+2چندميشه؟؟؟
    4 !!!:smilingsmiley:

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.