سلام به تمامی دوستای عزیزم تاپیک قبلی این حرکت جالب ، بازدید و استقبال خوبی ازش شد به همین خاطر تصمیم گرفتیم باز ادامه بدیم این بار شما "ترین های مهر ماه" رو نام می برید به نظرتون کدوم از بچه ها این گزینه های زیر هستن؟! :happy0199:احساسی نگید بچه ها ، نظر واقعی و منطقی خودتون رو بگید:happy0199: [*=right]بهترین [*=right]با ادب ترین [*=right]با تجربه ترين [*=right]جدي ترين [*=right]بهترین راهنما [*=right]فعال ترين [*=right]مغرور ترین [*=right]شاد ترین [*=right]غمگین ترین [*=right]باکلاس ترین [*=right]با احساس ترین [*=right]عاشق ترین [*=right]شيطون ترين [*=right]بد شانس ترین [*=right]شوخ ترین [*=right]پررو ترین [*=right]کم رو ترین [*=right]حاضر جواب ترين [*=right]مهربان ترين [*=right]كم پيدا ترين [*=right]مرموز ترین [*=right]مظلوم ترین [*=right]آروم ترین اگر هم "ترین" جدید دارید بگذارید تا من به پست اول اضافه کنم...
پاسخ : تــــــــرين هاي سايت از دیدگاه شما (مهر ماه ) خوب من اول شروع میکنم قراره فقط برترین های ماه مهرعنوان بشه پس ... [*=right]بهترین /مگه بد هم داریم؟ [*=right]با ادب ترین /بی ادب نداریم [*=right]با تجربه ترين /محمدوحسین ومجید [*=right]جدي ترين /محمدادمین [*=right]بهترین راهنما /حسین [*=right]فعال ترين /سجاد Maximus الینه سعید وعلیرضا هم واقعا زحمت کشیدن که همین جا ازشون تشکرمیکنم [*=right]مغرور ترین /نمیدونم [*=right]شاد ترین /فکرکنم خودم الحمدالله [*=right]غمگین ترین /مجید [*=right]باکلاس ترین /همه دخترای تاپ فروم [*=right]با احساس ترین / فکرکنم همه دخترا عاطفه واحساس لبریزن [*=right]عاشق ترین /افشین [*=right]شيطون ترين /مسعود [*=right]بد شانس ترین /ایدای عزیز [*=right]شوخ ترین /مسعودخصوصا با لهجه شیرین مشهدی که مینویسه واقعا ازته دل میخندم [*=right]پررو ترین /خودش میدونه [*=right]کم رو ترین /-kiana- [*=right]حاضر جواب ترين /مجید [*=right]مهربان ترين /اگه حمل برخودستایی نباشه من اینو ازته ته دلم میگم ناراحتی دوستانم ناراحتی منم هست باورکنید که راست میگم پس نزارین رو حساب خودنمایی من [*=right]كم پيدا ترين /ایدایی [*=right]مرموز ترین /بازم مجید(الان میخواد خفم کنه) [*=right]مظلوم ترین /این جا همه سرتراشن ماشالله [*=right]آروم ترین /mitra
پاسخ : تــــــــرين هاي سايت از دیدگاه شما (مهر ماه ) [*=right]بهترین / همه خوبن [*=right]با ادب ترین / بی ادب نداریم [*=right]با تجربه ترين / سجاد . پرستو . محمد . حسین [*=right]جدي ترين / maximus البته به نظر من ها:happy0199: [*=right]بهترین راهنما / سجاد . پرستو . مسعود و خیلیا دیگه از جمله مدیران ارشد [*=right]فعال ترين / سجاد . پرستو [*=right]مغرور ترین / ندیدم [*=right]شاد ترین / الحمد الله وضعیت همه خوبه:laughingsmiley: [*=right]غمگین ترین / نمیشناسم [*=right]باکلاس ترین / هه هه دخترای تاپ فرومی [*=right]با احساس ترین / همچنین [*=right]عاشق ترین / ندانم [*=right]شيطون ترين / خودش میدونه [*=right]بد شانس ترین / من خودم ... البته نه خیلی زیاد ها [*=right]شوخ ترین / سعید:tongue0013: [*=right]پررو ترین / موجود نیست [*=right]کم رو ترین / زیاد داریم [*=right]حاضر جواب ترين / نداریم [*=right]مهربان ترين / مسعود . اشکان . سجاد . پرستو . حسین . وای عسل از یاد نره:laughingsmiley: [*=right]كم پيدا ترين / این روزا اشکان [*=right]مرموز ترین / مجید یکم مرموز میزنه:confused0075: [*=right]مظلوم ترین / در این مورد حق با پرستو خانومه [*=right]آروم ترین / در این مورد هم نظری ندارم حسین جان اگه خاستی سردترین و پر جومبوجوش ترین رو هم اظافه کن :thumbsupsmileyanim:
پاسخ : تــــــــرين هاي سايت از دیدگاه شما (مهر ماه ) من چون خودم کلا تو این ماه زیاد نبودم هیچ نظری ندارم بدم موفق باشین:love0041:
پاسخ : تــــــــرين هاي سايت از دیدگاه شما (مهر ماه ) فقط همین ! بابا من یکی انتظار داشتم که حداقل یه 20 نفری نظر بدن ..... دمتون گرم بابا نزارید این پست بره پایین:laughingsmiley:
پاسخ : تــــــــرين هاي سايت از دیدگاه شما (مهر ماه ) یشیم جان اگه بالا تر بری نظرمو میبینی :tongue0013: