1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

راهنمای قدم به قدم بازی Prototype 2

شروع موضوع توسط Stalin ‏18/10/12 در انجمن اخبار و معرفی

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : راهنمای قدم به قدم بازی Prototype 2

هدف: برو به لانه را به پیدا کردن رولاند
    هدف شما این است که در حال حاضر در محل سکونت [۸۷۸، ۱۱۷۶]. این یک دایره براق واقع در پشت بام ساختمان است. روش آن را برای نشان دادن یک برش صحنه.
    هدف: کشتن هیدرا لانه خرگوش و غیره را وارد کنید
    در طول مبارزه با هیدرا من پیشنهاد می کنم اقدام در لباس مبدل به عنوان یک دانشمند و یا یک سرباز (حداقل در آغاز)، بنابراین شما لازم نیست که به در مورد جوخه Blackwatch های در حال حاضر نگران است. یک ایده خوب این است که به مصرف عمدتا سربازان با پرتاب موشک، بنابراین شما می توانید این اسلحه به حمله از راه دور (از پشت بام به عنوان مثال) استفاده کنید.
    اگر شما این واقعیت را، که شما می توانید توسط دشمنان در معرض ذهن نیست، من توصیه ابتلا به وسایل نقلیه در حال عبور و پرتاب آنها را در هیدرا (صفحه بالا). سازمان دیده بان را برای تکه های بتن پرتاب شده توسط هیولا و نمی تواند نزدیک به هیدرا است، پس از آن قادر خواهد بود تا شما را با شتاب و یا سر و صدا شما را با پیچک.
    اطلاعات مهم در مورد این مبارزه است که جهش های دیگر نیز در آن نقش دارند. شما می توانید چشم پوشی از استاندارد آلوده است، اما مراقب برای brawlers (صفحه بالا) و اجازه ندهید که شما را شگفت زده کنند. آنها دلیل اصلی این است که شما باید هیدرا حمله از پشت بام، چون brawlers نباید علاقه مند می شود در هلر. صرف نظر از تاکتیک های شکست هیدرا.
    هدف: لانه برای پیدا کردن رولاند را وارد کنید
    آیا حقوق برای پایان دادن به صبر نیست، اما فورا رفتن به ورودی لانه در محل [۸۷۴، ۱۱۶۳]. محل خود را در دایره های براق، منظم فشار دادن دکمه B. صبر کنید تا زمانی که شما در حال حمل و نقل زیرزمینی.
    بررسی لانه
    هدف: جستجو در لانه برای رولاند
    هدف: برو به توده
    هدف شما این است که در حال حاضر محل سکونت: ۹۰۰، ۱۱۷۳]، در شرق از نقطه شروع و به شما وجود دارد می توانید به حق دور، به دلیل حذف از آلوده محلی اختیاری است. علاوه بر این، این موجودات خسارت حداقل، بنابراین شما لازم نیست که در مورد نگرانی در همه. پس از رسیدن به محل نشان داده شده، بازی جدید برش صحنه نمایش داده می شود.
    غلبه بر نیروی عظیم منهدم کننده
    هدف: شکست نیروی عظیم منهدم کننده hammerfist خود را به
    پس از شروع مبارزه با نیروی عظیم منهدم کننده، من پیشنهاد می کنم بازگشت به بخش های قبلی از لانه، چرا که شما فضای بیشتری وجود دارد. قبل از اینکه به شما حمله هیولا نشان داد، خلاص شدن از شر brawlers همراه او است، به طوری که آنها شما را خسته خواهد کرد نه بعد.
    همانطور که برای شکست دادن نیروی عظیم منهدم کننده، بهترین روش از تحمیل به او خسارت زده شده است برای پریدن بر او و اجرای حملات سریع. همچنین برای لحظه صبر کنید، وقتی که بازی اجازه می دهد تا شما را به انجام حملات خاص، با فشار دادن دکمه های X، Y و B فعال است. حملات دوج نیروی عظیم منهدم کننده، هر دو تعداد بازدید ها غوغا و اشیاء بزرگ پرتاب شده توسط او.
    در مورد آلوده در منطقه را فراموش نکنید، چرا که آنها نه تنها منبع خوبی از بازسازی، بلکه جرم است. این بدان معنی است که شما قادر خواهید بود اغلب قادر به فعال کردن حمله خرابکار (B + Y)، که خسارت بیش از حملات استاندارد است. در پایان مصرف نیروی عظیم منهدم کننده (دکمه B). Hammerfist – برنده شدن در مبارزه با توانایی های جدید اعطا خواهد شد.

2. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: خروج از لانه
    قبل از خروج از لانه، من پیشنهاد می کنم hammerfist تست، با توجه به پیشنهاد بازی است، به خصوص که هدف جایزه در ارتباط با آن وجود دارد. Hammerfist باید قدرت فعلی خود را توسط دکمه X فعال، جایگزین دو نوع اصلی از حملات با فشار دادن و یا نگه داشتن این دکمه فعال شده است. شما می توانید از و البته سازماندهی مجدد همه چیز، باز کردن پنجره “قدرت” را در هر زمان (نگه داشتن دکمه LB).
    به منظور تکمیل هدف پاداش شما را به کشتن حداقل ۳۰ مبتلا به hammerfist و که باید یک مشکل نیست. پس از از بین بردن آنها، به دایره های براق در محل [۸۴۵، ۱۱۶۱] و بازگشت به زمین (دکمه B) قبول.
    حذف جوخه Blackwatch های
    هدف: انجام به اتهام حمله هوایی
    پس از خروج از لانه، شما باید برای آزمایش در عین حال یک حمله دیگر متصل با hammerfist، که تنها می تواند در حالی که در هوا فعال است. با توجه به دستورالعمل ها، داشتن دکمه X موثر به اتهام حمله هوایی به انجام.
    هدف: نابود کردن تانک به دود کردن رولاند
    من به شدت توصیه با استفاده از hammerfist برای از بین بردن هر دو تانک، چرا که این یک بیماری است برای تکمیل هدف جایزه است. بسته به تنظیمات شما، شما می توانید حملات استاندارد (با فشار کلید X)، حملات قوی نگه داشتن (X) و یا به اتهام حملات هوایی نگه داشتن (X در حالی که در هوا) انجام می دهد. هنگامی که شما از بین بردن مخزن دوم، بازی را قطع صحنه، نمایش رولاند ظاهر شدن در میدان جنگ.
    شکست رولاند
    هدف: شکست رولاند
    مبارزه با رولاند از دعوا های قبلی با کارفرمایان متفاوت است. البته شما می توانید به او حمله با hammerfist تازه کلیک کنید، اما آن است که نسبتا به اندازه کافی به او را با تیغه یا پیچک حمله. در علاوه به حملات استاندارد، فرصت هایی را برای انجام حملات خاص صبر کنید و این امکان وجود دارد که زمانی که آیکون دکمه های X، Y و B را بر سر رئیس است.
    Dodging حملات رولاند نیاز به غلظت بیش از حد معمول، به دلیل آن است که به اندازه کافی برای پرش بر او نیست. او همچنین با استفاده از گاهی حملات منطقه و تلاش می کند تا پرش را در چنین مواردی در صورت امکان، قبل از حمله می شود به طور کامل شارژ و انجام است.
    از آنجا که بسیاری از شهروندان در حال اجرا در این منطقه وجود دارد، شما باید از تاکتیک های مشابه زمانی که مبارزه با نیروی عظیم منهدم کننده استفاده کنید. پس به نوار توده به طور کامل بارگذاری و استفاده از حمله خرابکار (صفحه بالا) را امتحان کنید. مراقب باشید برای سربازان، اما از بین بردن عمدتا کسانی که با پرتاب راکت و کسانی که شما را به زحمت در طول جنگ.

3. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: مصرف رولاند برای به دست آوردن خوشه سپر خود
    مبارزه تا زمانی که نوار بهداشت رولاند تقریبا خالی است. سپس رئیس (دکمه B) به منظور ارتقاء سپر (شیلد)، که اجازه می دهد تا شما را به استفاده از خوشه های اضافی را مصرف می کند.
    هدف: خروج از هشدار
    اگر شما می خواهید، شما می توانید برخی از لحظات به تازگی باز شده، به روز رسانی سپر برای تست صرف کنند، زیرا سربازان فوق العاده در این منطقه ظاهر می شود. همانطور که شما احتمالا به یاد داشته باشید، کلید موفقیت این است که برای جلوگیری از تعداد بازدید ها خود را با سپر و ضد حمله است. بعد از آزمایش توانایی سپر، خروج از هشدار، از اتمام ماموریت.
    شرکت در جلسه
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۸۴۷، ۱۲۹۲، C در نزدیکی محل اتصال است.
    جدید هدف: مصرف و مجهز فرم سپاهی Blackwatch های این جلسه به نفوذ
    شما می توانید برخی از مشکلات با اتمام این ماموریت، به دلیل آن است که به اندازه کافی برای مصرف کننده سرباز استاندارد نیست. شما باید Blackwatch های سرباز نخبگان، مصرف به عنوان نشان داده شده بر روی صفحه نمایش بالا. بهترین کار این است برای چنین افرادی در نزدیکی پایگاه و پست های بازرسی. پس از پیدا کردن مناسب "نامزد"، او را مصرف کنید و اگر شما در لباس مبدل اقدام نمی کند، از دست دادن تعقیب است.
    هدف: رفتن به جلسه توجیهی ماموریت برای کشف طرح Rooks
    هدف فعلی شما محل [۹۲۶، ۱۲۷۰] است و آن دایره های براق در این ساختمان که در آن شما می توانید یک سکوی فرود هلیکوپتر است. ایستادن در دایره که منجر به نمایش یک برش صحنه.
    حذف دانشمندان
    هدف: برو به Gentek R & D دفتر برای جلوگیری از جایگزینی دکتر کونیگ
    سر به محل [۸۳۱، ۱۴۶۶]. شما باید برای رسیدن به یک دایره های براق، واقع در پشت بام ساختمان، پس از بزرگ هر قسمت از نرده و دیوار که وی ان اعلان نصب شود.
    هدف: مصرف جایگزین کونیگ تا ببینید که آیا آنها می دانند که برنامه مرسر
    دانشمندان در حال استقرار در پشت بام ساختمان بسیار بالا و موقعیت آنها است [۸۱۲، ۱۴۶۹]. هنگامی که شما به پشت بام دریافت کنید، من پیشنهاد می کنم با دقت سربازان Blackwatch های مصرف یکی یکی چهار نفر در کل حذف و اگر شما مراقب باشید به اندازه کافی، شما می توانید آنها را به بدون تحریک زنگ هشدار مصرف وجود دارد.
    پس از کشتن سربازان، دانشمندان گیر و در این حالت شما مجبور به رها کردن لباس مبدل خود را، چرا که این افراد در حال تماشای هر یک از دیگر. خبر خوب این است که دانشمندان نمی توانند فرار در هر نقطه است.
    جانمایی رایلی
    هدف: پیدا کردن و نابود کردن تانک ستوان رایلی
    پنج تانک در مجموع، حرکت در اطراف این منطقه وجود دارد و آنها همیشه بر روی نقشه قابل مشاهده است. در حال حاضر در مورد هدف اصلی مراقبت نکنید، اما تمرکز بر تکمیل جایزه. شروع با نزدیک شدن در لباس مبدل به یکی از مخازن. پرش بر روی خودرو و کنترل بیش از آن (B را فشار دهید).
    پس از حرکت اقدامی که نسبت به سایر وسایل نقلیه در این منطقه و در زمانی که می بینید یکی از آنها، شروع به تیراندازی (دکمه RB و LB). از بین بردن وسیله نقلیه خصمانه با مخزن کنترل شده توسط شما را در تکمیل هدف پاداش منجر شود.
    بسته به تنظیمات شما، شما می توانید نگه دارید در حال حرکت در داخل مخزن و یا استفاده از توانایی های دیگر هلر. در مورد دوم من پیشنهاد می کنم به پاره کردن سلاح های نصب شده بر روی تانک (X را فشار دهید) و سپس استفاده از آنها را (در بالا روی صفحه نمایش). صرف نظر از انتخاب شما، مراقب هلی کوپتر و سربازان فوق العاده، تلاش برای مبارزه با آنها است. از بین بردن تانک تا زمانی که شما از اطلاعات، که شما نابود وسیله نقلیه ریلی است.

4. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: مصرف ستوان رایلی فرم خود را برای به دست آوردن و کسب اعتماد Rooks
    چشم پوشی از تمام دشمنان و همه وسایل نقلیه در این منطقه و تمرکز تنها بر گرفتن ستوان رایلی. خوشبختانه او نمی خواهد تحمل طولانی است.
    فرار ممکن است کمی سخت تر از معمول است زیرا شما احتمالا باید برای جلوگیری از هلیکوپترها و سربازان فوق العاده است. بنابراین پیشنهاد می کنم خودتان کمک به با حداکثر سرعت دویدن و به دنبال کوچه های باریک و جاهای دیگر مناسب برای از دست دادن شکار. این بازی به طور خودکار دسترسی به عناوین بعدی ماموریت اصلی پیچ و خم از خون باز کنید.
    شکار بمب افکن زیستی
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۷۷۳، ۱۳۶۴]، به طور خاص به دایره براق بر روی زمین است.
    هدف جدید: برو به مختصات از دکتر. محل سکونت: تاریخ و زمان آخرین گوتیرز
    هدف شما محل [۸۵۰، ۱۲۱۲] است. شما باید برای رسیدن به دایره براق واقع در پشت بام ساختمان. برش صحنه با بمب افکن های زیستی که می تواند بمب های زیستی و ایجاد منفجر آنها را تماشا کنید.
    هدف: شکار زیستی بمب افکن
    جدید شکار شما در انتظار، پس از آن ارزش را برای رسیدن به پشت بام یکی از بالاترین ساختمان در منطقه است، چرا که وقتی یک ضربه شدن وجود دارد شما ارسال، شما قادر خواهید بود تا به راحتی فرد است که شما به دنبال آن هستید را بیابید ( صفحه در بالا).
    مکان تقریبی از بمب افکن زیستی [۸۱۰، ۱۱۷۵]. این رویکرد فرد و مصرف آن (B را فشار دهید و دکمه Y). اگر بمب افکن زیستی توسط شخص مشاهده می شود، شما می توانید را خاموش لباس مبدل خود را، چرا که به هر حال شما باید به مبارزه برای پیوستن به.
    شکست زیستی بمب افکن
    هدف: شکست زیستی بمب افکن به کشف محل سکونت آرچر
    من پیشنهاد می کنم شروع دوئل با Bio-بمب افکن با حمله خرابکار. من پیشنهاد می کنم با استفاده از این حمله نیز بعدا در، چرا که بسیاری از شهروندان در این منطقه وجود دارد، که می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای به دست آوردن برخی از توده زیستی.
    برای حملات استاندارد، شما می توانید از توانایی های هر هلر به تحمیل خسارت به رئیس استفاده کنید. صبر کنید همچنین برای موارد برای انجام حملات ویژه (X، Y و یا B را فشار دهید) و گول زدن بیشتر از حد معمول است. بسیار مهم است که نه با بمب افکن زیستی برداشت، زیرا در این صورت او می تواند زیستی بمب خود را در هلر و خسارت بزرگ است.
    هدف: شکست زیستی بمب افکن قبل از اینکه او می تواند فرار
    پس از از دست دادن حدود ۲/۳ از نوار انرژی خود را، زیستی بمب گذار شروع به فرار. نگاهی به در نوار در گوشه سمت راست بالای صفحه نمایش قابل مشاهده است. اگر آن را خالی می شود، به شما این ماموریت شکست. استفاده از حداکثر سرعت دویدن، پرش های طولانی و حرکت های آکروباتیک، به بسته ماندن بمب افکن زیستی. تعقیب نمی باید طولانی خوشبختانه و پس از رسیدن به پشت بام یکی از ساختمان های مبارزه خود ادامه خواهد داد.
    هدف: مصرف زیستی بمب افکن به کشف محل سکونت آرچر
    مبارزه تا زمانی که نوار انرژی زیستی بمب افکن تقریبا خالی است. سپس به سمت رئیس و دکمه B را فشار دهید تا او را مصرف اجرا شده است. توجه داشته باشید که شما با توانایی به نام زیستی بمب پاداش. شایان ذکر است که شما قادر خواهید بود آن را در چند دقیقه تست.

5. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: تماس با شکار آرچر
    سر به سمت پایه در محل [۹۰۱، ۱۳۸۶]. به طور خاص، شما باید برای رسیدن به دایره براق در یکی از ساختمان های مجاور به پایه. در دایره ایستاده و با توجه به پیشنهادات بازی، مطبوعات چپ آنالوگ به استفاده از سونار.
    هدف: طعمه یا چیز جالبی که سبب عطف توجه دیگری شود تماس با آرچر با بمب زیستی
    اطمینان حاصل کنید که شما به عنوان یک دانشمند و یا یک سرباز پوشانده و سر خوردن به سمت پایگاه در فاصله قابل مشاهده است. نزدیک شدن به فرمانده نشان داده شده توسط این بازی، که می ایستد در محل[۸۷۰، ۱۴۲۱]. چنگ زدن به او (B را فشار دهید) و استفاده از بمب زیستی او (X را فشار دهید). منتظر انفجار بمب موثر و برش صحنه جدید.
    شکست با دکتر آرچر
    هدف: تماس با شکست آرچر برای پیدا کردن آنچه او در مورد آرچر می داند
    در طول این مبارزه من قطعا توصیه آزمایش حمله تهاجمی با Bio-بمب (این هم یک نیاز برای تکمیل هدف پاداش). پس از جنگ شروع می شود، با شتاب هر سرباز استاندارد (دکمه B) و با استفاده از یک بمب زیستی او (دکمه X).
    پس از “استفاده از” بمب زیستی به سرباز او را گرفتن دوباره. در حال حاضر رئیس (ماشه سمت چپ) و هدف قرار دادن و به سرعت پرتاب یک سرباز رئیس (دکمه B). اگر شما همه چیز را بر اساس این طرح انجام می شود، یک سرباز پرتاب باید رئیس، آمار انفجار و خرید و فروش او آسیب های جدی.
    پس از اتمام هدف پاداش شما در اقدامات خود را کاملا رایگان. من شخصا توصیه “مسلح” سربازان استاندارد زیستی بمب و پرتاب آنها را در تماس با دکتر آرچر، به طوری که او انرژی خود را به سرعت از دست بدهند. اما شما به خوبی می تواند انجام حملات استاندارد و یا با استفاده از راکت انداز.
    یکی دیگر از گزینه جالب این است که برای استفاده از حملات خرابکار، به خصوص که به لطف سرباز در حال اجرا در سراسر منطقه، شما به راحتی می توانید بازسازی نوار زیستی توده. مراقب باشید برای اسلحه نصب شده بر روی پشت بام ها پایه. از لحاظ تئوری شما می توانید آنها را، چشم پوشی، اما اگر شما نمی خواهید خود را التیام بخشد در اغلب موارد، شما ممکن است نابود کردن آنها و بهترین راه برای انجام آن است که آنها را با حمله hammerfists (نگه داشتن دکمه X).
    هدف: مصرف تماس آرچر برای پیدا کردن آنچه او در مورد آرچر می داند
    مبارزه تا زمانی که نوار انرژی حریف خود را تقریبا خالی است. نادیده گرفتن دشمنان دیگر، به سرعت به رئیس و دکمه B را فشار دهید تا او را مصرف اجرا شود.
    شکار دکتر گوتیرز
    هدف: شکار دکتر. گوتیرز
    همان با شکار قبلی، شما ممکن است به پشت بام یکی از بالاترین ساختمان در منطقه است، چرا که وقتی یک ضربه که وجود دارد، شما دکتر گوتیرز به راحتی (صفحه بالا) پیدا کنید.
    دانشمند شما به دنبال آن هستید در حال ایستاده در کنار در ورودی به ساختمان بزرگ در قسمت جنوب شرقی از منطقه سبز و محل سکونت خود را ۹۶۰، ۱۴۹۵]. روش گوتیرز به منظور تماشای صحنه قطع و شروع به مبارزه با او.

6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: شکست دکتر. گوتیرز به کشف محل سکونت آرچر
    مبارزه با گوتیرز قوانین همان دوئل قبلی است. بنابراین من پیشنهاد می کنم “زندگی نارنجک زیستی” و پرتاب آنها را در رئیس. همانطور که برای یادآوری، شما باید برای گرفتن هر غیرنظامی و سرباز (دکمه B)، “ارسال” او را به یک بمب زیستی (X را فشار دهید) و پرتاب او را در گوتیرز (B را فشار دهید).
    اگر شما نمی خواهید به اتلاف وقت در ایجاد زیستی بمب، شما می توانید غیر نظامیان به منظور به استفاده از حمله خرابکار را به عنوان اغلب به عنوان امکان پذیر است، و یا انجام حملات استاندارد مصرف، با استفاده از یکی از توانایی های هلر. همانطور که برای dodging حملات رئیس پیشنهاد می کنم پریدن را کنار گذاشته و بر او واکنش نشان می دهد، چرا که او بسیار سریع برای چنین شرایطی است.
    جدید هدف: مصرف دکتر گوتیرز به کشف محل سکونت آرچر
    مبارزه تا زمانی که نوار انرژی رئیس تقریبا خالی است و پس از دریافت آخرین هدف ماموریت به سرعت اجرا نسبت به او را به مصرف او. اگر دشمن در منطقه وجود ندارد، این ماموریت در حال حاضر به پایان خواهد رسید (در غیر این صورت شما مجبور به از دست دادن شکار). آلفا گرگ – بازی ماموریت اصلی را باز کنید.
    شنایی با مرکز تحقیقات
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۷۲۶، ۱۵۱۶، و به طور خاص به دایره براق را بر روی زمین در نزدیکی محل اتصال است.
    هدف: رفتن به مرکز تحقیقات آرچر
    مرکز تحقیقات را می توان در محل [۶۷۲، ۱۶۴۰] یافت می شود. هنگامی که شما وجود دارد، رویکرد به دایره براق بر روی پشت بام ساختمان واقع شده است. این برش صحنه شروع می شود.
    هدف: مصرف این دانشمند مرکز تحقیقات آرچر را وارد کنید
    قبل از اینکه شما به مرکز اجرا شده توسط دکتر آرچر، مطمئن شوید که شما شکل خود را تغییر و به عنوان یک دانشمند و یا یک سرباز پوشانده است. رویکرد شخص نشان داده شده توسط این بازی (محل تقریبی است[۶۹۰ ۱۶۷۰]). پیگیری دانشمند، تماشای برای آشکارسازهای ویروسی و انتظار برای لحظه ای که دانشمند است توسط هر کسی (کمک به خود را با سونار) مشاهده نشده است. سپس او را با شتاب و مصرف او.
    هدف جدید: با استفاده از اسکنر دست مرکز تحقیقات آرچر را وارد کنید
    اسکنر دستی را می توان در محل [۶۸۲، ۱۶۸۵] یافت می شود و شما می توانید آن را (B را فشار دهید) بدون عواقب استفاده کنید.
    تخریب شیمیایی مخازن ذخیره سازی
    هدف: از بین بردن مواد شیمیایی مخازن ذخیره
    چهار تانک نابود شود وجود دارد، اما قبل از اینکه شما این کار را به من پیشنهاد می کنم هدف جایزه جدید. شروع به کاوش در اتاق های بزرگ و با استفاده از سونار (با فشار دادن آنالوگ سمت چپ) وجود دارد برای پیدا کردن افراد، که توسط هر کس (هاله سفید به جای یک قرمز) مشاهده نمی شود. چنگ زدن به افراد (دکمه B) و با استفاده از بمب های زیستی بر روی آنها (دکمه X).
    پس از “ارسال” بمب زیستی، فقط دور راه برود و منتظر انفجار (صفحه بالا). شایان ذکر است که اینگونه اقدامات یک زنگ ماشه است. بنابراین اگر شما می خواهم این نوع از حملات ادامه شما می توانید با استفاده از آن پس از اتمام هدف پاداش (خفا “ارسال” دو زیستی بمب).
    من پیشنهاد می کنم از بین بردن مخازن پس از حذف بسیاری از سربازان استقرار در این اتاق (بهترین گزینه این است که آنها را کشتن تمام است). یکی از اساسی ترین روش این است که برای از بین بردن تانک با حملات غوغا استاندارد (صفحه بالا). شایان ذکر است که شما مجبور به ماندن در پنهان به عنوان یک دانشمند و یا یک سرباز، به دلیل هلر ندارد مقاومت در برابر گازهای سمی از تانک نابود شده است.
    من شخصا پیشنهاد از بین بردن تانک با بشکه های مواد منفجره و اشیاء محیط های دیگر است. از طرف دیگر من توصیه با استفاده از پرتاب موشک، به دلیل آن خواهد بود مفید تر بعد. در نهایت شما باید برای از بین بردن هر چهار تانک، و در نتیجه نمایش یک برش صحنه با دکتر آرچر.

7. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: شکست دکتر. کماندار
    در طول مبارزه با دکتر آرچر، شما باید در مورد حملات آهسته تکیه می کنند، و تحمیل آسیب های جدی است. علاقه شخصی من این است hammerfist، اما پیچک باید انجام دهید خوب است و همچنین.
    از سوی دیگر، من توصیه با استفاده از تیغه های یا پنجه، چون دکتر آرچر بسیار چالاک در مبارزه مستقیم و حتی با بسیاری از dodges شما احتمالا به طور جدی مجروح. مشکل دیگر ناتوانی در بازسازی است، اما این نقش قابل توجهی تنها در صورتی شما باید جهش قفل بهبود سلامت روند بازسازی و ساخت نوار انرژی شما را طولانی تر است.
    هدف: کشتن دکتر. آرچر خروس جنگی بسته
    دکتر آرچر باید دو brawlers را برای کمک احضار و پس از او از دست می دهد در حدود ۱/۳ از قدرت انرژی خود را. من پیشنهاد می کنم hammerfists برای حمله به جهش است، اما به دلیل این واقعیت است که شما در حال مبارزه با دو هیولا، بهترین راه حل این است که به اتهام حمله هوایی (نگه داشتن دکمه X). همانطور که شما احتمالا به یاد داشته باشید brawlers مقاومت کمتری نسبت به تلاش برای پرش به بیش از آنها را، بنابراین شما می توانید آنها را در مبارزه با یک فاصله کوتاه، انجام حملات سریع، با تیغه برای مثال.
    سعی کنید به مصرف هر خروس جنگی شکست خورده، در نتیجه بازگرداندن بخشی از انرژی خود را و شارژ نوار زیستی توده. همان اثر را نیز می توان توسط دانشمندان گرفتن، که در اتاق به نظر می رسد، اما شما باید آن را قبل از آنها توسط brawlers یا حمله های قدرتمند منطقه به قتل به دست آورد.
    شکست brawlers دکتر آرچر rejoining مبارزه منجر شود. طرح کلی از اقدامات مشابه در این مورد به سعی کنید به نگه داشتن دکتر آرچر در فاصله باقی مانده است، با تکیه به طور عمده در حملات قدرتمند است. سازمان دیده بان برای اشیاء پرتاب شده توسط خود را نیز، اما خوشبختانه باید وجود داشته باشد هیچ مشکلی با آن.
    هدف: کشتن دکتر. آرچر خروس جنگی بسته
    دکتر آرچر پس از از دست دادن حدود ۲/۳ از نوار بهداشتی خود فرار کرده و این بار او را چهار brawlers احضار به حملات شما. بنابراین بسیار مهم است که به استفاده از حملات قدرتمند منطقه (که شما ممکن است در حال حاضر به اتهام حمله خرابکار) و من هنوز هم با استفاده از hammerfists. آیا به گوشه ای دریافت نمی کند و مصرف هر خروس جنگی شکست خورده در صورت امکان.
    شروع به حمله به دکتر آرچر دوباره، تماشای تمام وقت و تلاش برای طفره رفتن حملات قدرتمند خود را. مبارزه تا زمانی که نوار انرژی خود را تقریبا خالی است. هلر به طور خودکار با آرچر مقابله و به دست آوردن حمله دوم – رهبر پک.
    احضار brawlers
    جدید هدف: احضار بسته خروس جنگی خود را
    در پایان این ماموریت، شما به زودی خواهید از حمله به تازگی باز ویژه آزمون. به احضار بسته خروس جنگی شما باید X را فشار دهید و دکمه را در همان زمان. برای آینده، در ذهن نگه دارید، که با قیاس به حمله خرابکار، این عمل را مصرف زیست توده. اما شما لازم نیست که صبر کنید تا کل نوار زیستی جرم متهم شده است، چرا که حتی بخشی از آن را می توان مورد استفاده قرار گیرد به احضار brawlers (مبلغ کمتر).
    هدف: نابود کردن هلیکوپتر
    هدف قرار دادن بالگرد به با برگزاری ماشه سمت چپ و سپس دکمه راست آنالوگ به منظور brawlers خود را برای حمله به ماشین. جانوران هلیکوپتر با هیچ مشکلی از بین ببرد.
    جدید هدف: بستن پک خروس جنگی
    از ویژگی های آخرین از توانایی به تازگی باز شده است، سفارش brawlers به ترک منطقه شده است. برگزاری ماشه سمت چپ و X را فشار داده و دکمه ها در همان زمان. در آینده، بهتر است به اخراج brawlers پس از اتمام این ماموریت و قبل از رفتن به محل بعدی.
    خروج از مرکز تحقیقات
    هدف: ترک پایگاه برای تماس با پدر گورا
    این امر می تواند بهترین پایه در لباس مبدل را ترک کند، مگر اینکه شما چیزی را در برابر از دست دادن تعقیب یا آزمایش حمله به تازگی به دست آمده در دشمنان دیگر. پس از صحبت با گورا بازی ماموریت جدید با عنوانسقوط از گریس باز کنید.

8. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

کشتن سربازان تکامل یافته
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۷۴۷، ۱۵۲۹]، به طور خاص به دایره زرق و برق دار در یک پارکینگ. شما کنترل خود را بر هلر پس از تماشای چند طولانی قطع صحنه دوباره بستاند.
    هدف: کشتن سربازان تکامل یافته
    قبل از اینکه شما شروع به حمله به سربازان واقعی، آن را به خوبی برای تکمیل هدف جایزه – انجام حمله خاص، رهبر پک. برای یادآوری – این حمله با فشار دادن دکمه X و یک دکمه در همان زمان فعال شده است. بسته به تنظیمات شما، شما می توانید brawlers خود به خود ترک کنید و یا آنها را برای حمله به سرباز خاص (ماشه سمت چپ و سپس با فشار دادن آنالوگ راست).
    مبارزه با سربازان تکامل یافته از جنگ های قبلی خود متفاوت نیست. در صورت امکان، سعی کنید ۱ دشمنان خود را به پس از یک حمله دیگر در مورد اجتناب از حملات خود، به خاطر سپردن است. این نیز ارزش برای گرفتن غیر نظامیان در حال اجرا در سراسر منطقه (بازسازی، زیستی بمب، شارژ نوار زیستی توده) و مصرف هر سرباز تکامل شکست خورده است.
    جدید هدف: برو به ذخایر Whitelight به آن جلوگیری به آزادی
    قبل از اینکه شما به محل [۶۵۰، ۱۲۶۸] به من پیشنهاد می کنم brawlers رد (برگزاری ماشه سمت چپ و مطبوعات X + A). هدف شما دایره براق بر روی پشت بام ساختمان واقع شده است و هنگامی که شما آن را رویکرد، شما دو برش مهم صحنه را تماشا کنید.
    شکست جالوت
    هدف: شکست جالوت قبل از آن را آزاد Whitelight
    دوئل با جالوت خوشبختانه راحت تر از آن به نظر می رسد، هر چند شما را به تماشای. پیام مهم این است که شما می تواند رئیس را ترک نمی رسد زیرا در این صورت او را مخزن بزرگ و نزدیک شما ماموریت شکست. برای جلب توجه خود را به شما می تواند حمله سریع در مسافت های کوتاه و یا پرتاب او را در اتومبیل به عنوان مثال استفاده کنید.
    در تلاش خود را برای جلب توجه او، شما باید از مراقب برای حملات خود و طفره رفتن آنها – مشکل اصلی این است که اتهام خود را (روی صفحه نمایش در بالا)، که همه چیز را در راه خود را از بین می برد. در چنین وضعیتی من توصیه به پشت بام ساختمان های محلی، به دلیل فرار استاندارد در خیابان های شهر احتمالا کافی نیست. خوشبختانه، حتی اگر شما مقداری از انرژی خود را از دست میدهند، بسیاری از شهروندان و سربازان در این منطقه وجود دارد، که می تواند مصرف می شود.
    وقت خود را برای انجام حملات استاندارد هدر ندهید، چرا که کلید شکست جالوت است که به انجام عملیات خاص. صبر کنید تا زوم بازی یکی از سر جالوت، نشان دادن آن را در یک صحنه کوتاه برش (صفحه بالا).
    به سرعت به سمت سر اجرا و شروع به حمله به آن، تلاش برای “خالی” نوار انرژی خود را. شما ممکن است خودتان را با ماشه سمت چپ کمک کند، چرا که بازی به صورت خودکار باید هدف قرار دادن این قسمت از بدن جالوت. سعی کنید برای استفاده از بهترین حملات خود را (به جز خرابکار است، که مفید باشد بعد). اگر شما با از بین بردن سر شکست، جالوت راهپیمایی خود را و شما باید توجه خود را به جذب دوباره از سر گرفت.
    تخریب سر باید به نمایش دیگر برش های کوتاه صحنه، این زمان نشان می دهد که شما را مجبور به حمله به اندام تحتانی جالوت (صفحه بالا) منجر شود. مانند قبل، به سرعت به قسمت مشخص شده از بدن جهش اجرا و شروع به انجام حملات سریع. ضربه تا زمانی که شما را نابود اندام.
    آیا در این حساب نیست که از بین بردن اندام به نحوی قابل توجهی خواهد کم کردن سرعت رئیس. جلب توجه خود را، در حال انتظار برای لحظه ای، وقتی که بازی را نشان می دهد حمله به اندام دیگر جالوت. در این مورد شما احتمالا نمی خواهد قادر به از بین بردن اندام در یک شات، اما نشو و جالوت ترک به تنهایی نیست، بنابراین او نمی خواهد نزدیک به مخزن بزرگ است.
    مراقب باشید، چرا که جالوت جهش بزرگ برای نزدیک شدن به مخزن انجام شده و شما باید برای جلوگیری از ایستاده جایی که او به سرزمین های. صبر کنید تا بازی را نشان می دهد حمله به سر معکوس خود را (صفحه بالا).
    اگر شما نوار توده زیستی خود را به طور کامل شارژ، آن را به بهترین نحو در حال حاضر حمله به انجام خرابکار (ایستاده در کنار جالوت)، و اگر شما خوش شانس، رئیس را در یک بار می میرند. در غیر این صورت برای انجام حملات قدرتمند دیگر به تحمیل صدمه به سر خود را امتحان کنید. شما مجبور به تکرار این عملیات و اجازه ندهید که جالوت حمله به تانک بیش از حد اغلب.

9. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: مصرف جالوت
    هنگامی که نوار انرژی سر دوم خالی است، پس از آن جالوت شکست داد. شما هم اکنون می توانید وحش و مطبوعات B را فشار دهید تا آن را مصرف می رسد. نگاهی توجه داشته باشید که شکست دادن جالوت یکی از توانایی های خود را تقویت کرده است – تیغه.
    نشست پدر گورا
    هدف: رفتن به محل گورا تا او را نجات
    من پیشنهاد می کنم ترک این منطقه در یک بار، به دلیل نبرد با جالوت برای مطمئن شوید که تعداد زیادی از سربازان Blackwatch های جذب شده است. پس از از دست دادن شکار، نقطه سفر خود را به محل سکونت[۷۰۲، ۱۴۹۰] و هنگامی که شما وجود دارد (صفحه نمایش در بالا)، روش ورودی ساختمان، شروع یک برش صحنه جدید. پس از اتمام ماموریت، بازی یکی از جدید باز کردن قفل – نزول.
    مصرف خلبان
    توجه داشته باشید که این ماموریت به طور کامل در مورد رفتن به منطقه سرخ برای اولین بار است. همان مطابق با ماموریت سیزدهم اصلی (Airbridge)، شما لازم نیست برای مقابله با تمام مسائل باقی مانده در منطقه سبز، به این دلیل که بازی به شما این امکان را می دهد که شما به سفر آزادانه در بین سه منطقه از نیویورک.
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۷۸۷، ۱۳۲۵]، به طور خاص به دایره براق بر روی پشت بام ساختمان.
    هدف: برو به پایه Blackwatch های یک خلبان برای پیدا کردن
    رفتن به محل [۸۹۱، ۱۳۰۰]. هنگامی که شما به مقصد، زمین را بر روی یکی از پشت بام و به دنبال یکی دیگر از دایره براق. روش آن را.
    هدف: مصرف خلبان هلی کوپتر جای خود را به جستجو برای دانا
    شخصی که شما به دنبال آن هستید را می توان بر روی پشت بام، که در نزدیکی سکوی فرود [۹۲۲، ۱۲۷۳] و من قطعا نشان می دهد نزدیک شدن به او را به عنوان یک دانشمند و یا یک سرباز مبدل شده است. هنگامی که شما به قسمت دریافت کنید، شما باید توجه داشته باشید که سرباز است که توسط افراد دیگر مشاهده شده است. من توصیه نمی شروع مبارزه است، چرا که شما به راحتی می توانید مصرف تمام افراد دیگر (با استفاده از سونار برای قرار دادن سربازان، که توسط کسی مشاهده نشده).
    شما باید مراقبت از سرباز شده توسط این بازی پس از پاکسازی پد فرود و منطقه در نزدیکی خود را از دشمنان دیگر نشان داده شده است. او هیچ توانایی های خاص را نداشته باشند، بنابراین شما می توانید او را بدون هیچ مشکلی مصرف می کند.
    سفر به منطقه قرمز رنگ
    جدید هدف: برو به پل هوایی برای پرواز به منطقه سرخ و دانا
    تنها چیزی که باقی مانده است، به روش دایره براق جدید در محل [۹۲۲، ۱۲۷۴]، در کنار به محل که در آن شما خلبان مصرف است. پس از رسیدن به منطقه قرمز به شما به صورت خودکار به ماموریت بعدی اصلی با عنوانشکارچی و شکار پیشبرد.
    رواز به کامیون پارک شده
    هدف: به دنبال رهبر پرواز به کامیون سیگنال ردیابی محل سکونت دانا
    این ماموریت در هلیکوپتر آغاز می شود، به طوری که آن را ارزش مصرف چند لحظه تا شما را با اصول پرواز آشنا است. برای کنترل دستگاه شما با استفاده از آنالوگ عمدتا به سمت چپ، در حالی که محرک های چپ و راست استفاده می شود به ترتیب به فرود و صعود. پیگیری هلیکوپتر نشان داده شده توسط این بازی است که توسط رهبر پیراهن سرنشین.
    هدف: برو به سایت آلفا کامیون تله متری برای دفاع از
    هدف شما محل [۶۷۹، ۱۴۹] است و ارزش به کاهش بالا در پیش (ماشه سمت چپ)، چرا که در چند لحظه شما مجبور خواهید بود برای حمله به اهداف زمینی است.
    دفاع از کامیون
    هدف: دفاع از کامیون تله متری، در حالی که آن آهنگ محل سکونت دانا
    کامیون در محل [۶۸۱، ۱۴۱] پارک شده و به منظور دفاع از آن، شما باید با استفاده از سلاح های هلیکوپتر. دکمه LB شاخه های تفنگ است، در حالی که شما با استفاده از دکمه RB به شلیک راکت. مشابه با وسایل نقلیه زره پوش شما مهمات نامحدود، اما شما نمی توانید اجازه دهید این سلاح بر افروختن.
    توجه کنید که این بازی را عرضه کرده است به شما این فرصت را برای تکمیل هدف پاداش و شما قطعا باید آن را نادیده بگیرد، به دلیل آن است که با حفاظت از هلی کوپتر از آسیب همراه است. هر زمان هر یک از هیولا بر روی زمین می اندازد یک شیء بزرگ در شما، این بازی به زودی اطلاعات مربوط به امکان فشار دادن دکمه Y (صفحه بالا) را نشان می دهد. فشار این دکمه به سرعت، به طوری که جسم پرواز نابود خواهد شد قبل از برخورد هلیکوپتر. هدف پاداش نیاز به دو عملیات از جمله، اما شما ممکن است اشیاء پرنده تا پایان مبارزه از بین ببرد.
    در طول تمرکز مبارزه به طور عمده در مورد حمله به این جهش، که خطرناکی به کامیون دفاع نزدیک است، به دلیل آن است نوار انرژی خود را (گوشه سمت راست بالای صفحه) و اگر نمی خواهد در مورد مراقبت از آن، به شما این ماموریت شکست، به دلیل آن نابود شده است.
    در قسمت بیشتر از جنگ، hydras چند در میدان جنگ ظاهر می شود، و من توصیه می کنم تضعیف آنها را بین حمله به هیولا های تلفن همراه، که نزدیک به کامیون. به خاطر داشته باشید در مورد حتی بیشتر مکرر از بین بردن اشیاء پرتاب (Y را فشار دهید)، به دلیل hydras سعی خواهد کرد که به شما شلیک کردن برای همه هزینه ها.

10. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

هدف: زمین و نجات مهندس به طوری که آنها می توانید رمزگشایی داده ها در محل دانا
    شما این حق عینی پس از جالوت جدید به نظر می رسد در این منطقه دریافت خواهید کرد. این هیولا را نادیده گرفت و به سرعت پرواز به مهندس در محل [۶۷۹، ۱۴۹]. شما باید برای فرود (ماشه سمت چپ)، بنابراین شما می توانید دایره بزرگ براق بر روی زمین (صفحه نمایش در بالا) به آن نزدیک شد.
    هدف: برو به پایه دو هتل هفت تا مهندس می تواند رمزگشایی داده ها در محل دانا
    به سرعت شروع به صعودی (ماشه سمت راست)، به طوری که شما توسط حملات جالوت می کنید آسیب دیده است. وظیفه بعدی شما این است که پرواز به محل [۵۲۲، ۴۳۸]. هنگامی که شما وجود دارد، سر به سکوی فرود بر روی پشت بام ساختمان (صفحه بالا).
    رفتن به محل دانا
    هدف: رفتن به محل دانا خود را در مورد Blackwatch های هشدار می دهند
    دانا را می توان در محل [۷۴۱، ۴۹۰] یافت می شود و البته می توانید با استفاده از هلی کوپتر برای به دست آوردن وجود دارد. پس از رسیدن به مقصد، زمین در محل نشان داده شده توسط این بازی و نگه دارید دکمه B را به خارج شدن از هلیکوپتر. این ماموریت به زودی به پایان خواهد رسید، و شما باز کردن دسترسی به ماموریت اصلی، عنوان از حافظه سوخته.
    رفتن به پایه Blackwatch های
    به منظور آغاز این ماموریت، شما باید برای رسیدن به محل [۵۸۴، ۱۰۸]، به طور خاص به دایره براق بر روی زمین است.
    هدف: رفتن به منطقه Blackwatch های داغ برای بررسی اختلال
    سر به محل [۴۳۳، ۲۹۹]. هدف شما یک دایره براق است بر روی پشت بام ساختمان در نزدیکی سکوی فرود است. نزدیک شدن به نتایج دایره در نمایش صحنه برش.
    نابود دو بشکه Whitelight
    هدف جدید: بلند کردن یک بشکه Whitelight
    دو بشکه Whitelight در پایه Blackwatch های وجود دارد، و مکان دقیق خود را به نقطه [۴۰۶ شامل ۳۰۷] و[۴۰۷، ۳۱۸]. به یک دانشمند و یا یک سرباز من پیشنهاد می کنم shapeshifting قبل از نزدیک شدن پایه، بنابراین شما لازم نیست که نگران باشید که به شما امکان می Blackwatch های جوخه یا جهش مورد حمله قرار.
    اجرا به هر بشکه است، اما مراقب برای brawlers، که سعی خواهد کرد که به قطع عملیات خود را. توصیه من این است که چشم پوشی از این هیولا، چرا که شکست دادن brawlers بدون قدرت هلر دشوار تر خواهد بود، و علاوه بر این که بیشتر brawlers می توانید پس از شما در مقابله با این هیولا. بنابراین دور از جانوران حرکت می کند و به سرعت انتخاب کنید تا به یکی از بشکه های مشخص شده (دکمه B).
    هدف: رفتن به دستگاه زباله سوز برای هر بشکه Whitelight دور
    دستگاه زباله سوز در محل [۳۹۴، ۳۰۹] و من پیشنهاد می کنم با استفاده از پرش طول نسبت به آن، در نتیجه کاهش احتمال حمله brawlers. اگر شما مورد حمله و بشکه رها کردن، شما باید آن را انتخاب کنید تا به عنوان سریع که ممکن است. هدف در زباله سوز (ماشه سمت چپ) و پرتاب بشکه در آن (B را فشار دهید). شایان ذکر است که این عمل را نیز می توان از راه دور انجام است، بنابراین شما لازم نیست که برای ایستادن در کنار زباله سوز است.