پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Rihanna - Te Amo She says to me, به من گفت I hear the pain in her voice صدای غم و غصه رو در صداش می شنوم Then we danced underneath the candelabra و بعد، زیر نور شمعدانیها شروع به رقصیدن کردیم She takes the lead و اون بود که منو تو رقص راهنمایی می کرد That's when I saw it in her eyes - it's over و اون، دقیقا لحظه ای بود که فهمیدم همه چیز تموم شده Chorus Then she says te amo. و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no, بهش گفتم، نه She cried Te amo. و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بر دار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Te amo, te amo, shes scared to breathe دوستت دارم، دوستت دارم، ترسید نفسش رو بیرون بده I hold her hand, I've got no choice, uhh بهش گفتم، دیگه راهی برام باقی نمونده Pulled me out on the beach, danced in the water, I start to leave و در ساحل، من رو عقب زد، تو آب دریا رقصید و منم ترکش کردم She's begging me and asking why its over به من التماس می کرد و از من میخوایست که بگم چرا همه چیز بینمون تموم شد Chorus Then she says te amo. و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no, بهش گفتم، نه She cried Te amo. و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بر دار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Yes we can dance, آره میتونیم برقصیم but you gotta watch your hands. ولی باید مراقب دستات باشی Watch me all night, شبها منو می بینی I'm movin to the vibe because I understand that we all need love که (از ترس) به خودم می لرزم چون می فهمم که ما به عشق نیاز داریم And I'm not afraid to feel the love but I don't feel that way, no و من از عشق نمی ترسم ولی من اونجور عشق رو نمی خواهم Chorus Chorus Then she says te amo. و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no, بهش گفتم، نه She cried Te amo. و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بر دار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Te amo, Te amo دوستت دارم، دوستت دارم Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Katy Perry - Hot 'n' Cold You change your mind تو نظرت رو عوض میكنی Like a girl changes clothes مثل دختری كه لباساش رو عوض میكنه Yeah, you PMS like a bitch آره، تو مثل یه سگ هرزه میمونی I would know باید میدونستم And you always think و تو فكر كردنت [و...] Always speak cryptically [و...] حرف زدنت مرموزانهس I should know باید میدونستم That you're no good for me كه برای من مفید نیستند Cause you're hot then you're cold چون تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down بالا هستی و پایینی You're wrong when it's right وقتی كه درسته، تو غلطی It's black and it's white میگی سیاهه ولی سفیده We fight, we break up میجنگیم و از هم جدا میشیم We kiss, we make up میبوسیم و با هم زوج میشیم You, you don't really wanna stay, no تو، واقعاً نمیخوای بمونی، نه You, but you don't really wanna go, oh تو، واقعاً هم نمیخوای بری، آه 'Cause you're hot then you're cold چون تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down بالا هستی و پایینی We used to be just like twins, so in sync ما عادت كرده بودیم مثل دو قلوها همه كارها رو با هم انجام بدیم The same energy now's a dead battery همون انرژی الان مثل یه باتری خالی شده میمونه Used to laugh 'bout nothing عادت كرده بودیم بی دلیل بخندیم Now you're plain boring حالا تو گله داری كه خسته كننده شده I should know باید میدونستم That you're not gonna change كه تو قرار نیست عوض بشی 'Cause you're hot then you're cold چون تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down بالا هستی و پایینی You're wrong when it's right وقتی كه درسته، تو غلطی It's black and it's white میگی سیاهه ولی سفیده We fight, we break up میجنگیم و از هم جدا میشیم We kiss, we make up میبوسیم و با هم زوج میشیم You, you don't really wanna stay, no تو، واقعاً نمیخوای بمونی، نه You, but you don't really wanna go, oh تو، واقعاً هم نمیخوای بری، آه 'Cause you're hot then you're cold چون تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down بالا هستی و پایینی Someone call the doctor یكی دكتر رو خبر كنه Got a case of a love bipolar یه مورد عشق دو قطبی داریم Stuck on a rollercoaster كه روی ترن هوایی مونده Can't get off this ride نمیتونه ازش پیاده شه You change your mind تو نظرت رو عوض میكنی Like a girl changes clothes مثل دختری كه لباسش رو عوض میكنه 'Cause you're hot then you're cold You're yes then you're no You're in and you're out You're up and you're down You're wrong when it's right It's black and it's white We fight, we break up We kiss, we make up 'Cause you're hot then you're cold چون تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down بالا هستی و پایینی You're wrong when it's right وقتی كه درسته، تو غلطی It's black and it's white میگی سیاهه ولی سفیده We fight, we break up میجنگیم و از هم جدا میشیم We kiss, we make up میبوسیم و با هم زوج میشیم You, you don't really wanna stay, no تو، واقعاً نمیخوای بمونی، نه You, but you don't really wanna go, oh تو، واقعاً هم نمیخوای بری، آه You're hot then you're cold تو گرم میگیری و بعد سرد میشی You're yes then you're no [جوابت] بله هستش و بعد نه میشه You're in and you're out پا هستی و پا نیستی You're up and you're down, down, down , down... بالا هستی و پایینی، پایینی، پایینی، پایینی ...
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Shakira - Gypsy Lyrics Spend the weekend اون پایین جاده، قلبمو شکوندی Sewing the pieces back on و کل آخر هفته رو صرف بند زدن این دل شکستم کردم Crayons and dolls pass me by مداد شمعیا و عروسکها از کنارم رد میشن Walking gets too boring دیگه قدم زدن خسته کننده میشه When you learn how to fly وقتی پرواز رو یاد می گیری Not the homecoming kind انگار هیچوقت به خونه نمیرسم Take the top off بی خیال خونه میشم And who knows what you might find و کی میدونه که در آخر چی پیدا می کنی Won't confess all my sins به همه گناهام اقرار نمی کنم You can bet I'll try it میتونی شرط ببندی که سعیمو می کنم But I can't always win ولی من که همیشه برنده نیستم [Chorus] 'Cause I'm a gypsy چون من یه کولی هستم But are you coming with me? ولی، با من میای I might steal your clothes ممکنه لباستو بدزدم And wear them if they fit me و اگه اندازم باشن بپوشمشون I never made agreements Just like a gypsy درست مثل کولیها، هیچوقت با کسی کنار نمیام And I won't back down و هرگز صرف نظر نمی کنم 'Cause life's already hurt me چون الانشم زندگی حسابی بهم لطمه زده And I won't cry و گریه هم نمی کنم I'm too young to die خب من خیلی جووننم برای مردن If you're gonna quit me میخوای ترکم کنی 'Cause I'm a gypsy چون یه کولیم ('Cause I'm a gypsy) چون من یه کولیم [Verse 2] I can't hide نمیتونم مخفی بشم what I've done با خودم چیکار کردم Scars remind me زخمام بهم یاد آوری می کنن که Of just how far that I've come چه راه طولانی رو طی کردم To whom it may concern برای رسیدن به کسی که ممکنه بهم محل بده Only run with scissors When you want to get hurt وقتی میخوای زخمی بشی با قیچی بدو 'Cause I'm a gypsy چون من یه کولی هستم But are you coming with me? ولی، با من میای I might steal your clothes ممکنه لباستو بدزدم And wear them if they fit me و اگه اندازم باشن بپوشمشون I never made agreements Just like a gypsy درست مثل کولیها، هیچوقت با کسی کنار نمیام And I won't back down و هرگز صرف نظر نمی کنم 'Cause life's already hurt me چون الانشم زندگی حصابی بهم لطمه زده And I won't cry و گریه هم نمی کنم I'm too young to die خب من خیلی جووننم برای مردن If you're gonna quit me میخوای ترکم کنی 'Cause I'm a gypsy چون یه کولیم ('Cause I'm a gypsy) چون من یه کولیم I said hey you You're no fool گفتم هی تو، تو که احمق نیستی If you say 'NO' اگه بگی نه Ain't it just the way life goes? زندگی باز به راه خودش ادامه میده People fear what they don't know مردم از چیزایی که نمیدونن می ترسن Come along for the ride (Oh yeah) بیا یه دور با هم بزنیم Come along for the ride (ooohhh) بیا یه دور با هم بزنیم
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی خواننده: Eminem Ft. Rihanna آهنگ: Love The Way You Lie Rihanna: Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And watch me burn و سوختن منو میبینی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I like چون من دوست دارم The way it hurts آزارم بدی Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And hear me cry و صدای گریه منو می شنوی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I love چون من عاشق The way you lie طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم Eminem: I can't tell you what it really is نمی تونم، واقعآ بهت بگم این چیه؟ I can only tell you what it feels like فقط بهت میگم این احساس شبیه چیه And right now there's a steel knife و دقیقآ حالا چاقوی فولادی In my windpipe توی گلومه I can't breathe نمی تونم نفس بکشم But I still fight اما بازم می جنگم While I can fight در حالیکه می تونم بجنگم As long as the wrong feels right تا وقتی که احساس بدی به من دست داد It's like I'm in flight انگار در حال پروازم High of a love به بلندی یک عشق Drunk from the hate مست نفرتم It's like I'm huffing paint انگار که نقاشی می کشم And I love it the more that I suffer و من عاشق اینم، بیشتر از اینکه درد بکشم I suffocate خفه میشدم And right before im about to drown و دقیقآ قبل از خفه شدنم She resuscitates me او به من نفس داد She fucking hates me لعنتی از من نفرت داشت And I love it و من اونو دوست داشتم Wait صبر کن Where you going کجا میری؟ I'm leaving you منم که تو رو ترک می کنم No you ain't نه تو نیستی Come back برگرد We're running right back الان ما توی برگشت به گذشته ایم Here we go again دوباره میریم اینجا It's so insane خیلی احمقانه ست Cause when it's going good چون وقتی همه چیز خوب پیش میره It's going great همه چیز عالیه I'm Superman من یه سوپرمنم With the wind in his bag با بادی توی کیفش She's Lois Lane اون لویز لینه But when it's bad ولی وقتی همه چیز بده It's awful مزخرفه I feel so ashamed احساس شرمندگی زیادی می کنم I snap با طعنه گفتم Who's that dude اون خوش تیپ کیه؟ I don't even know his name حتی اسمشو نمی دونم I laid hands on her دستامو دراز کردم به سمت اون دختر I'll never stoop so low again هیچوقت دوباره اینقدر پایین نمیرم I guess I don't know my own strength حدس می زنم نیرومو نشناختم Rihanna: Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And watch me burn و سوختن منو میبینی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I like چون من دوست دارم The way it hurts آزارم بدی Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And hear me cry و صدای گریه منو می شنوی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I love چون من عاشق The way you lie طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم Eminem: You ever love somebody so much تا حالا کسی رو خیلی دوست داشتی؟ You can barely breathe آسون نمی تونی نفس بکشی When you're with them وقتی که با همین You meet تو رو میبینه And neither one of you و هیچکدومتون Even know what hit 'em حتی نمیدونید چی به اون زده Got that warm fuzzy feeling احساس مور مور شدن می کنم Yeah them chills آره خنکه Used to get 'em بهش عادت دارم Now you're getting fucking sick حالا دچار اون مریضیه لعنتی میشی Of looking at 'em از نگاه کردن به اونا You swore you've never hit 'em قسم می خورید هیچوقت به اونا صدمه نزدید Never do nothing to hurt 'em هیچوقت کاری نکردید که اونا آزرده بشن Now you're in each other's face حالا به صورت دیگه ای Spewing venom کینه ات رو خالی می کنی And these words و این کلمات When you spit 'em وقتی به صورت اونا تف میندازی You push هل میدی Pull each other's hair موهای همو می کشید Scratch, claw, bit 'em به اونا چنگ میزنی و کتکشون میزنی Throw 'em down اونا رو به زمین می زنی Pin 'em اونا رو می بندی So lost in the moments بنابراین الان رو فراموش می کنی When you're in 'em وقتی با اونا هستی It's the rage that took over دچار خشم شدی It controls you both هر دوتون رو کنترل می کنه So they say it's best پس اونا میگن عالیه To go your separate ways برای همینه که راهتون از هم جدا میشه Guess that they don't know ya حدس می زنم که اونا تو را نمی شناسن Cause today چون امروز That was yesterday همون دیروزه Yesterday is over دیروز گذشته It's a different day یک روز دیگست Sound like broken records صدایی شبیه شکستن ضبط ها Playin' over از جای دیگه میاد But you promised her ولی تو به اون دختر قول میدی Next time you'll show restraint که بار بعدی خود داریتو نشون میدی You don't get another chance شانس دیگه ای نداری Life is no Nintendo game زندگی بازی ناینتندو نیست But you lied again ولی دوباره دروغ میگی Now you get to watch her leave حالا ترک کردن اونو میبینی Out the window بیرون پنجره Guess that's why they call it window pane حدس میزنی چرا به اون شیشه میگن پنجره Rihanna: Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And watch me burn و سوختن منو میبینی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I like چون من دوست دارم The way it hurts آزارم بدی Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And hear me cry و صدای گریه منو می شنوی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I love چون من عاشق The way you lie طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم Eminem: Now I know we said things حالا می دونم چرا اینا رو میگن Did things این کارا رو انجام میدن That we didn't mean که ما معنیه اونو نمی دونیم And we fall back و عقب نشینی می کنیم Into the same patterns با همون خصوصیات Same routine همون عادت But your temper's just as bad ولی خشم تو دقیقآ بده As mine is همونطور که مال من بده You're the same as me تو مثل منی But when it comes to love ولی وقتی عاشق میشی You're just as blinded کور میشی Baby please come back عزیزم لطفآ برگرد It wasn't you این تو نبودی Baby it was me عزیزم این من بودم Maybe our relationship ممکن ارتباطمون Isn't as crazy as it seems به این دیوونگی که به نظر می رسه نباشه Maybe that's what happens ممکنه چنین چیزی اتفاق افتاده باشه When a tornado meets a volcano وقتی که طوفان با آتشفشان برخود می کنه All I know is همه ی چیزی که می دونم اینه I love you too much من خیلی تو رو دوست دارم To walk away though برای نجات پیدا کردن در حالیکه Come inside توی دلم پا میذاری Pick up your bags off the sidewalk کیفت رو از روی پیاده رو بردار Don't you hear sincerity صداقت نمی بینی؟ In my voice when I talk تو صدای من وقتی حرف می زنم Told you this is my fault به تو میگم مقصر منم Look me in the eyeball خودم رو تو چشمات می بینم Next time I'm pissed دفعه بعد که عصبانی شدم I'll aim my fist مشتم رو میزنم At the dry wall به یه دیواره محکم Next time بار بعدی There will be no next time بار بعدی وجود نداره I apologize من معذرت می خوام Even though I know it's lies وقتی بهش فکر کردم می دونم دروغه I'm tired of the games از این بازیا خسته شدم I just want her back من فقط می خوام اون برگرده I know I'm a liar میدونم دروغگو هستم If she ever tries to fucking leave again اگه اون لعنتی سعی کنه دوباره منو ترک کنه I'mma tie her to the bed اونو به تخت می بندم And set the house on fire و خونه رو آتش می زنم Rihanna: Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And watch me burn و سوختن منو میبینی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I like چون من دوست دارم The way it hurts آزارم بدی Just gonna stand there فقط اونجا می مونی And hear me cry و صدای گریه منو می شنوی But that's alright ولی این خیلی خوبه Because I love چون من عاشق The way you lie طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم I love the way you lie من عاشق طرز دروغ گفتنت هستم
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی از آلبوم: Back to Bedlam انتشار: در 30 می 2005 با پرچم UK، می 2005 با پرچم جهان، سپتامبر 2005 با پرچم آمریکا و کانادا سبک: Pop Rock – Folk Rock مدت: 3:34 نویسندگان: James Blunt – Sasha Skarbek – Amanda Ghost تهیه کننده : Tom Rothrock توضیحی کوتاه از You’re Beautiful: روزنامه ها ادعا کرده اند که You’re Beautiful در مورد دوست دختر قبلی James Blunt یعنی Dixie Chassay (سرپرست بازیگران فیلم هری پاتر) هست. در 8 مارس 2006، در برنامه Blunt، Oprah Winfrey، در مورد ترانه گفت: من دوست دختر قبلیم رو در مترویی در لندن با مرد دیگه ای دیدم، که نمی دونستم وجود داره. ما اون موقع ها، زمانی رو با هم گذرانده بودیم اما یه مدتی بود که ندیده بودمش. به گفته Blunt، این ترانه از ترانه های مفهوم دار آلبومش و محبوب مردم بوده. آلبوم شبیه کتابیه که جنبه های مختلف زندگی رو با ترتیب خاصی نشون میده. در ویدیوی این ترانه به کارگردانی Blunt،Sam Brown، لباس بالاپوش خودش رو و همه چیزهایی که داره، در یک زمینه سرد، خالی و برفی، روی زمین می گذارد. در آخر ویدیو از بالای صخره به داخل آب یخی عمیق، می پرد در حالیکه می گوید” وقتشه با حقیقت روبرو بشم، من هیچ وقت با تو نخواهم بود.” این ویدیو نشان می دهد که چطوری رابطه بین دوست دخترش، بطور آهسته، می شکند و وقتی اون رو با مرد دیگه ای می بیند، این پایان همیشگی رابطه شان می شود. این ویدیو جایزه بهترین ویدیوی مرد و بهترین فیلمبرداری را از MTV دریافت کرد. My life is brilliant زندگی من درخشانه My life is brilliant زندگی من درخشانه My love is pure عشق من پاکه I saw an angel, Of that I'm sure من فرشته ای رو دیدم که بهش ایمان دارم She smiled at me on the subway اون تو مترو به من لبخند زد She was with another man به یه مرد دیگه بود But I won't lose no sleep on that night ولی اون شب اصلا نتونستم بخوابم Cause I've got a plan چون نقشه ای تو سرم بود You're beautiful, You're beautiful تو زیبایی، تو زیبایی You're beautiful, it's true تو زیبایی، این حقیقته I saw your face in a crowded place من صورت زیبای تورو بین جمعیت دیدم And I don't know what to do و نمیدونم چیکار باید بکنم Cause I'll never be with you چون هیچ وقت نمیتونم با تو باشم Yes, she caught my eye آره اون چشم رو گرفت As I walked on by وقتی از کنارش رد شدم She could see from my face that I was flying high میتونست تو صورتم ببینه که دارم پرواز می کنم And I don't think that I'll see her again و فکر نکنم که دیگه ببینمش But we shared a moment that will last 'til the end ولی ما لحظه ای رو با هم رقم زدیم که تا عبد موندگاره You're beautiful, You're beautiful تو زیبایی، تو زیبایی You're beautiful, it's true تو زیبایی، این حقیقته I saw your face in a crowded place من صورت زیبای تورو بین جمعیت دیدم And I don't know what to do و نمیدونم چیکار باید بکنم Cause I'll never be with you چون هیچ وقت نمیتونم با تو باشم Dalalalala Dalalalala Dalalalala Dalalalala Daha You're beautiful, You're beautiful تو زیبایی، تو زیبایی You're beautiful, it's true تو زیبایی، این حقیقته There must be an angel, With a smile on her face اونجا فرشته ای بود با لبخندی رو لبهاش When she thought up that I should be with you که به من یاد داد که باید با تو باشم But it's time to face the truth ولی وقتشه با حقیقت روبرو بشم I will never be with you هیچ وقت نمیتونم با تو باشم
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Did I disappoint you or let you down آیا تو را ناکام گذاشته ام یا اینکه ناامیدت کرده ام؟ Should I be feeling guilty or let the judges frown? آیا باید احساس گناه کنم یا اینکه بگذارم قاضی ها قضاوت کنند؟ Cause I saw the end before we'd begun, برای اینکه من قبل از شروع پایان کار را دیدم Yes I saw you were blinded and I knew I had won. بله دیدم که تو کور شده ای و نمی بینی و من برنده شده ام So I took what's mine by eternal right. پس من هر چه که به من تعلق داشت را به وسیله ی حق همیشگیم برداشتم Took your soul out into the night. و روح تو را به تاریکی بردم It may be over but it won't stop there, شاید همه چیز تمام شده باشد ولی اینگونه باقی نمی ماند I am here for you if you'd only care. من به خاطر تو اینجا هستم اگر برایت اهمیتی داشته باشد You touched my heart you touched my soul. تو قلبم را تسخیر کردی تو روحم را تسخیر کردی You changed my life and all my goals. زندگی و تمام هدفهایم را تغییر دادی And love is blind and that I knew when, عشق کور است و این چیزی بود که من می دانستم وقتی که My heart was blinded by you. تو قلبم را کور کردی I've kissed your lips and held your hand. لبهایت را بوسیدم و دستهایت را گرفتم Shared your dreams and shared your bed. در خوابهایت شریک شدم و با تو هم بستر شدم I know you well, I know your smell. تو را خوب می شناسم و بویت را می شناسم I've been addicted to you. معتاد تو شده بودم Goodbye my lover. بدرود ای عشق من Goodbye my friend. بدرود ای دوست You have been the one. فقط تو بودی You have been the one for me. فقط تو تنها کس من بودی I am a dreamer and when i wake, من در رویا هستم و وقتی بیدارم You can't break my spirit - it's my dreams you take. تو نمی توانی روح مرا نابود کنی تنها می توانی رویا هایم را بگیری And as you move on, remember me, و وقتی که می روی مرا به یاد داشته باش Remember us and all we used to be و ما و تمام آنچه که بودیم را به یاد داشته باش I've seen you cry, I've seen you smile. گریه ات را دیده ام خنده ات را دیده ام I've watched you sleeping for a while. برای چند لحظه به خواب رفتنت را تماشا کرده ام I'd be the father of your child. می توانستم پدر بچه ات باشم I'd spend a lifetime with you. می توانستم باقی زندگیم را با تو باشم I know your fears and you know mine. با ترس هایت آشنا هستم و تو نیز ترس های مرا می شناسی We've had our doubts but now we're fine, تردید های خود را داشتیم اما الان خوب هستیم And I love you, I swear that's true. و من عاشق تو هستم و قسم می خورم که راست می گویم I cannot live without you. بدون تو نمی توانم زندگی کنم Goodbye my lover. بدرود ای عشق من Goodbye my friend. بدرود ای دوست You have been the one. فقط تو بودی You have been the one for me. فقط تو تنها کس من بودی And I still hold your hand in mine. و من هنوز دستت را در دستم می گیرم In mine when I'm asleep. در دستم می گیرم وقتی که به خواب می روم And I will bare my soul in time, و به موقع روحم را آشکار خواهم ساخت When I'm kneeling at your feet. وقتی که بر جای پایت زانو می زنم Goodbye my lover. بدرود ای عشق من Goodbye my friend. بدرود ای دوست You have been the one. فقط تو بودی You have been the one for me. فقط تو تنها کس من بودی I'm so hollow, baby, I'm so hollow. من خیلی پوچ و ناچیز شده ام عزیزم٬ من خیلی پوچ شده ام I'm so, I'm so, I'm so hollow. من خیلی پوچ شده ام I'm so hollow, baby, I'm so hollow. من خیلی پوچ و ناچیز شده ام عزیزم٬ من خیلی پوچ شده ام I'm so, I'm so, I'm so hollow. من خیلی پوچ شده ام
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Simona سیمونا You’re getting older داری پیر میشوی Your journey’s been ردّ این سفر Etched on your skin روی پوستت پیدا است Simona سیمونا Wish I had known that کاش میدانستم که What seemed so strong آنچه روزی قدرتمند به نظر میرسید Has been and gone دیگر از بین رفته است I would call you up every Saturday night هر شنبه شب به تو زنگ میزدم And we both stayed out ’til the morning light و تا خود صبح بیرون میماندیم And we sang, "Here we go again" و میخواندیم: «لعنت! باز شروع شد And though time goes by و هرچند زمان میگذرد I will always be من همیشه در کنارت خواهم بود In a club with you در کلوپی In 1973 در سال 1973 Singing "Here we go again" و میخوانیم: «لعنت! باز شروع شد Simona سیمونا Wish I was sober کاش هشیار بودم So I could see clearly now تا میتوانستم درست ببینم The rain has gone که باران بند آمده است Simona سیمونا I guess it’s over به گمانم دیگر تمام شد My memory plays our tune The same old song من در حافظهام همان ترانه قدیمی را مرور میکنم همان آهنگ خودمان را
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی She said to me, "Go steady on me او به من گفت "به من تکیه کن Won't you tell me what the Wise Men said آیا به من آنچه را که به مردان عاقل گفته ای نمی گویی؟ When they came down from Heaven وقتی که از بهشت به زمین آمدند Smoked nine 'til seven, All the shit that they could find تمام کثافت هایی که در زمین یافتند But they couldn't escape from you اما نتوانستند از تو فرار کنند Couldn't be free of you نتوانستند خود را از وجود تو آزاد کنند And now they know there's no way out و اکنون می دانند هیچ راهی برای برگشت ندارند And they're really sorry now for what they've done و اکنون برای کاری که کرده اند واقعاً متاسفند They were three Wise Men just trying to have some fun آنها سه مرد عاقل بودند که تنها می خواستند کمی تفریح کنند" Look who's alone now ببین چه کسی اکنون تنهاست It's not me. It's not me من نیستم. من نیستم. Those three Wise Men آن سه مرد عاقل They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question باید از خودت این سوال را بپرسی Where are you now که اکنون کجا هستی؟ Really sorry now اکنون واقاً متاسفم They weren't to know آنها نمی دانستند They got caught up in your talent show که در برنامه استعدادیابی تو گرفتار شده اند With you pernickety little bastards in your fancy dress با حرامزاده های کوچک و وسواسی که با خود در لباس تجملی ات داری Who just judge each other and try to impress آنهایی که فقط همدیگر را نقد می کنند و می خواهند خود را نشان دهند But they couldn't escape from you اما آنها نتوانستند از تو فرار کنند Couldn't be free of you نتوانستند خود را از وجود تو آزاد کنند And now they know there's no way out و اکنون می دانند هیچ راهی برای برگشت ندارند And they're really sorry now for what they've done و اکنون برای کاری که کرده اند واقعاً متاسفند They were three Wise Men just trying to have some fun آنها سه مرد عاقل بودند که تنها می خواستند کمی تفریح کنند" Look who's alone now ببین چه کسی اکنون تنهاست It's not me. It's not me من نیستم. من نیستم. Those three Wise Men آن سه مرد عاقل They've got a semi by the sea. Got to ask yourself the question باید از خودت این سوال را بپرسی Where are you now که اکنون کجا هستی؟
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Billy's leaving today (don't know where he's going) بیلی امروز می رود (نمی دانم به کجا) Holds his head in disgrace (he can't escape the truth) از رسوایی روی برگردانه (او نمی تواند از حقیقت فرار کند) He knows the price that he's paid می داند که چه بهایی پرداخته است He admits that it's too late to admit that he's afraid قبول دارد که برای پذیرفتن اینکه اشتباه کرده دیر شده است Tomorrow comes. Sorrow becomes his soul mate فردا می آید. غم همبازی روحش خواهد شد The damage is done. The prodigal son is too late خسارت زده شده است برای ولخرجی کردن خیلی دیر است Old doors are closed but he's always open درها کهنه بسته شده اند اما او همیشه آماده است To relive time in his mind تا گذشت زمان را در ذهنش مرور کند Oh Billy آه بیلی Billy's leaving today (don't know where he's going بیلی امروز می رود (نمی دانم به کجا) He's got lines on his face (they tell the story of his pain خط هایی بر روی چهره اش است (که داستان دردش را بیان می کند) He accepts it's his fate سرنوشتش را پذیرفته است He admits it took too long to admit that he was wrong می پذیرد که خیلی طول کشید تا قبول کند که اشتباه کرده است Tomorrow comes. Sorrow becomes his soul mate فردا می آید. غم همبازی روحش خواهد شد The damage is done. The prodigal son is too late خسارت زده شده است برای ولخرجی کردن خیلی دیر است Old doors are closed but he's always open درها کهنه بسته شده اند اما او همیشه آماده است To relive time in his mind تا گذشت زمان را در ذهنش مرور کند Oh Billy آه بیلی Once he was a lover sleeping with another زمانی عاشقی بود که با عاشقی دیگر هم بستر می شد Now he's just known as a cheat اما اکنون همه او را متقلب می دانند And he wish he'd had a mirror; looked a little clearer و او آرزو می کرد که آینه ای داشت تا بتواند کمی بهتر ببیند Seen into the eyes of the weak تا در چشمان یک انسان ضعیف خیره شود Tomorrow comes. Sorrow becomes his soul mate فردا می آید. غم همبازی روحش خواهد شد The damage is done. The prodigal son is too late خسارت زده شده است برای ولخرجی کردن خیلی دیر است Old doors are closed but he's always open درها کهنه بسته شده اند اما او همیشه آماده است To relive time in his mind تا گذشت زمان را در ذهنش مرور کند Oh Billy آه بیلی
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی Beautiful dawn سپیده دم زیباییست lights up the shore for me روشنایی به خاطر من به بالای ساحل آمده است There is nothing else in the world چیز دیگری در دنیا نیست I'd rather wake up and see (with you که من بخواهم بیدار شوم و آن را با تو تماشا کنم Beautiful dawn سپیده دم زیباییست I'm just chasing time again من باز هم زمان را تعقیب می کنم Thought I would die a lonely man, in endless night با اینکه من به تنهایی در یک شب بی پایان خواهم مرد But now I'm high ولی اکنون در اوج هستم Running wild among all the stars above در میان ستارگان وحشیانه می دوم Sometimes it's hard to believe you remember me گاهی اوقات باور اینکه تو به یادم هستی سخت است Beautiful dawn (Beautiful dawn) سپیده دم زیباییست (سپیده دم زیباییست) Melt with the stars again با ستارگان ذوب می شوم Do you remember the day when my journey began آیا روزی را که سفر آغاز شد به یاد داری؟ Will you remember the end of time آیا پایان کار را به یاد خواهی داشت؟ Beautiful dawn سپیده دم زیباییست You're just blowing my mind again باز هم فکرم را به هم ریخته ای Thought I was born to endless night, until you shine با این حال من در شب بی پایان به دنیا آمدم تا اینکه تو درخشیدی High در اوج! Running wild among all the stars above در میان ستارگان وحشیانه می دوم Sometimes it's hard to believe you remember me گاهی اوقات باور اینکه تو به یادم هستی سخت است Will you be my shoulder when I'm grey and older آیا زمانی که پیرتر شدم باز هم شانه ات را به من می دهی؟ Promise me tomorrow starts with you قول می دهی که فردا با تو آغاز شود؟ Getting high با لا می روم Running wild among all the stars above در میان ستارگان وحشیانه می دوم Sometimes it's hard to believe you remember me گاهی اوقات باور اینکه تو به یادم هستی سخت است High در اوج! Running wild among all the stars above در میان ستارگان وحشیانه می دوم Sometimes it's hard to believe you remember me گاهی اوقات باور اینکه تو به یادم هستی سخت است