پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: Katy Perry نام آهنگ: last friday night [FONT="]There's a stranger in my bed, [/FONT][FONT="]یه غریبه تو تخت منه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] There's a pounding my head [/FONT][FONT="]توی سرم تپشه[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Glitter all over the room [/FONT][FONT="]همه جای اتاق پر از اکلیل ئه[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Pink flamingos in the pool [/FONT][FONT="]فلامینگو های صورتی توی استخر[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] I smell like a minibar [/FONT][FONT="]من بوی یخچال رو میدم! (بار[/FONT][FONT="]...) [/FONT][FONT="] DJ's passed out in the yard [/FONT][FONT="]دی.جی توی حیاط بیهوش شده[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Barbie's on the barbeque [/FONT][FONT="]باربی ها روی باربیکیو ئن[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]There's a hickie or a bruise [/FONT][FONT="]یه ؟؟؟ یا یه تاول هستش[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Pictures of last night [/FONT][FONT="]عکس های شب پیش[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Ended up online [/FONT][FONT="]تمام کردن لحظه ای[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] I'm screwed [/FONT][FONT="]من لعنت شده ام[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Oh well [/FONT][FONT="]خیلی خب[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] It's a black top blur [/FONT][FONT="]این تیرگی سیاه بالای صفحه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] But I'm pretty sure it ruled [/FONT][FONT="]اما من کاملا مطمئنم که این حکومت (؟[/FONT][FONT="]!) [/FONT] [FONT="] [/FONT] [FONT="]Last Friday night [/FONT][FONT="]شب جمعه ی گذشته[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Yeah we danced on tabletops [/FONT][FONT="]آررره!!! ما رو میز رقصیدیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] And we took too many shots [/FONT][FONT="]و ما خیلی خوردیم!! (مشروب[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] Think we kissed but I forgot [/FONT][FONT="]فکر کنم بوسم کردیم... اما فراموش کردم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Last Friday night [/FONT][FONT="]شب جمعه ی گذشته[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Yeah we maxed our credit cards [/FONT][FONT="]آررره!!! ما کارت های اعتباریمونو اشباع کردیم! (شاید منظورش اینه که سوزوندیم[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] And got kicked out of the bar [/FONT][FONT="]و از بار به بیرون پرتاب شدیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] So we hit the boulevard [/FONT][FONT="]پس ما بلوارو ترکوندیم!!! (میگن میخوایم بترکونیم؟؟[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] Last Friday night [/FONT][FONT="]شب جمعه ی گذشته[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] We went streaking in the park [/FONT][FONT="]ما توی یه خط به پارک رفتیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Skinny dipping in the dark [/FONT][FONT="]توی تاریکی لخت شنا کردیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Then had a menage a trois [/FONT][FONT="]بعد یه مدیریت یه ترویس داشتیم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Last Friday night [/FONT][FONT="]شب جمعه ی گذشته[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Yeah I think we broke the law [/FONT][FONT="]آرره! فکر کنم قانون شکنی کردیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Always say we're gonna stop-op [/FONT][FONT="]همش میگفتیم ما بس میکنیم... (الان تموم میشه بسه دیگه[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] Whoa-oh-oah [/FONT][FONT="]ووو-اوه- اواه[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] This Friday night [/FONT][FONT="]این شب جمعه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Do it all again [/FONT][FONT="]همه ی این کارا رو دوباره بکن[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] This Friday night [/FONT][FONT="]این شب جمعه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Do it all again [/FONT][FONT="]همه ی این کارا رو دوباره بکن[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] Trying to connect the dots [/FONT][FONT="]سعی میکنیم با نقطه ها ارتباط برقرار کنیم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Don't know what to tell my boss [/FONT][FONT="]نمیدونم به رئیسم چی بگم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Think the city towed my car [/FONT][FONT="]فکر کنم شهر ماشینمو یدک کشدیه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Chandelier is on the floor [/FONT][FONT="] لوستر روی زمینه [/FONT][FONT="] With my favorite party dress [/FONT][FONT="]همراه با لباس مهمونی مورد علاقه ی من[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Warrants out for my arrest [/FONT][FONT="]حکم دستگیری من صادر شده[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Think I need a ginger ale [/FONT][FONT="]فکر کنم یه جینجر ایل میخوام! (نوعی نوشابه غیر الکلی گازدار[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] That was such an epic fail [/FONT][FONT="]چه شکست حماسی ای[/FONT][FONT="]!!! [/FONT][FONT="] Pictures of last night [/FONT][FONT="]عکس های دیشب[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Ended up online [/FONT][FONT="]تمام کردن لحظه ای[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] I'm screwed [/FONT][FONT="]من لعنت شده ام[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Oh well [/FONT][FONT="]خیلی خب[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] It's a blacked out blur [/FONT][FONT="]این تیرگی سیاه بالای صفحه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] But I'm pretty sure it ruled [/FONT][FONT="]اما من کاملا مطمئنم که این حکومت (؟[/FONT][FONT="]!) [/FONT][FONT="] Damn [/FONT][FONT="]لعنت[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Last Friday night [/FONT][FONT="]شب جمعه ی گذشته[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]Yeah we danced on table tops [/FONT][FONT="]آررره!!! ما رو میز رقصیدیم[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="] And we took too many shots [/FONT][FONT="]و ما خیلی خوردیم!! (مشروب[/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="] Think we kissed but I forgot [/FONT][FONT="]فکر کنم بوسم کردیم... اما فراموش کردم[/FONT][FONT="]![/FONT][FONT="] [/FONT]
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: Katy Perry نام آهنگ: Firework Do you ever feel like a plastic bag تا حالا مثل یه پاکت پلاستیکی Drifting throught the wind احساس کردی که داری با جریان باد حرکت می کنی؟ Wanting to start again و می خوای دوباره از نو شروع کنی Do you ever feel, feel so paper thin تا حالا حس یه برگه ی نازک کاغذ رو داشتی؟ Like a house of cards مثل یه خونه ای که از کارتهای کاغذی ساخته شده باشه One blow from caving in یه لحظه تا تسلیم شدن داشته باشی Do you ever feel already buried deep تا حالا حس کردی که زنده به گور شدی؟ Six feet under scream داری با تمام وجود جیغ می کشی But no one seems to hear a thing اما انگار کسی چیزی نمیشنوه Do you know that tehre's still a chance for you می دونی که همیشه یه فرصت وجود داره Cause there's a spark in you به خاطر اینکه یه روشنایی درون تو هست You just gotta ignite the light تو داری روشن میشی And let it shine بذار بدرخشه Just own the night شب رو مال خودت کن Like the Fourth of July مثل چهارم جولای Cause baby you're a firework برای اینکه تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on show 'em what your worth بیا و نشون بده چقدر ارزشمندی Make 'em go "Oh, oh, oh!" کاری کن بگن:وای...وای! As you shoot across the sky-y-y وقتی که دار ی از اسمان عبور می کنی Baby you're a firework تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on let your colors burst بیا و بذار رنگهای وجودت تجلی پیدا کنن Make 'em go "Oh, oh, oh!" کاری کن بگن:وای..وای You're gunna leave 'em fallin' down-own-own اونا رو ترک کن و بذار سقوط کنن You don't have to feel like a waste of space نباید احساس یه موجود بی ارزش رو داشته باشی You're original, cannot be replaced تو اصل هستی جایگزینی نداری If you only knew what the future holds اگه فقط می دونستی چه اینده ای در انتظارته After a hurricane comes a rainbow همیشه بعد از طوفان یه رنگین کمان هست Maybe you're reason why all the doors are closed شاید دلیل درهای بسته خود تو(افکارت) هست So you can open one that leads you to the perfect road پس می تونی یکیشونو باز کنی تا به راه درست راهنمایی بشی Like a lightning bolt, your heart will blow قلبت مثل یه پیکان درخشان رها میشه And when it's time, you'll know و این زمانیه که خواهی فهمید You just gotta ignite the light تو داری روشن میشی And let it shine بذار بدرخشه Just own the night فقط شب رو مال خودت کن Like the Fourth of July مثل چهارم جولای Cause baby you're a firework برای اینکه تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on show 'em what your worth بیا و نشونشون بده چقدر باارزشی Make 'em go "Oh, oh, oh!" کاری کن بگن:وای..وای As you shoot across the sky-y-y وقتی که داری از اسمان عبور می کنی Baby you're a firework تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on let your colors burst بیا و بذار رنگهای وجودت تجلی پیدا کنن کاری کن بگن:وای...وای You're gunna leave 'em fallin' down-own-own اونا رو ترک کن و بذار سقوط کنن Boom, boom, boom Even brighter than the moon, moon, moon حتی از ماه هم درخشان تر(میشی)و It's always been inside of you, you, you این همیشه درون تو بوده And now it's time to let it through الان وقتشه که تمومش کنی Cause baby you're a firework برای اینکه تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on show 'em what your worth بیا و نشونشون بده چقدر باارزشی Make 'em go "Oh, oh, oh!" کاری کن بگن:وای..وای As you shoot across the sky-y-y وقتی که داری از اسمان عبور می کنی Baby you're a firework تو مثل یه اتیش بازی هستی Come on slet your colors burst بیا و بذار رنگهای وجودت تجلی پیدا کنن Make 'em go "Oh, oh, oh!" کاری کن بگن:وای...وای You're gunna leave 'em goin "Oh, oh, oh!" اونا رو ترک کن و بذار سقوط کنن Boom, boom, boom Even brighter than the moon, moon, moon حتی از ماه هم درخشان تر Boom, boom, boom Even brighter than the moon, moon, moon حتی از ماه هم درخشان تر
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: Avril Lavigne نام آهنگ: smile [FONT="]You know that I'm a crazy bitch [/FONT][FONT="]تو می دونی که من دیوونه ام[/FONT][FONT="] [[/FONT] [FONT="]Voice] I do what I want [/FONT][FONT="]و هر کاری بخوام انجام میدم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]when I feel like it [/FONT][FONT="]وقتی که حس کنم دوستش دارم انجامش میدم [/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]All I wanna do is lose control [/FONT][FONT="]تمام چیزی که می خوام از دست دادن کنترله[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]But you don't really give a shit [/FONT][FONT="]اما تو واقعا این کار رو نمی کنی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][[/FONT] [FONT="]Voice] you don't let it go let it [/FONT][FONT="]تو نمی ذاری (این افکار) برن[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]go with it [/FONT][FONT="]باهاش همراه شو[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Cause you're fucking crazy rock'n'roll [/FONT][FONT="]چون تو واقعا دیوونه ی موزیک راک اند رولی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][[/FONT] [FONT="]Bridge] You said hey [/FONT][FONT="]تو سلام کردی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]What's your name [/FONT][FONT="]گفتی:اسمت چیه؟[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]It took one look [/FONT][FONT="]من یه نگاه بهت انداختم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]And now I'm not the same [/FONT][FONT="]و حالا من اون ادم قبلی نیستم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Yeah you said hey [/FONT][FONT="]اره تو سلام کردی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]And since that day You stole my heart [/FONT][FONT="]و از اون روز تو قلب منو دزدیدی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]And you're the one to blame [/FONT][FONT="]و به خاطر این کار تویی که باید سرزنش بشه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][[/FONT] [FONT="]Chorus] Yeah And that's why I smile [/FONT][FONT="]و این دلیل لبخند منه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]It's been a while Since every day and [/FONT][FONT="]یه مدتیه که هر روز[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]everything has [/FONT][FONT="]و همه چیز[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]Felt this right And now you're turning all [/FONT][FONT="]احساس خوبی داره و حالا تو همه چیز رو[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]around [/FONT][FONT="]می چرخونی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]And suddenly you're all I need [/FONT][FONT="]و ناگهان تو همه چیزی میشی که من می خوام[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]The reason why I smile [/FONT][FONT="]دلیل لبخندم میشی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]That's not a black out I think [Voice]What did you, what [/FONT][FONT="]فکر نکنم این یه تاریکی باشه...تو با من چی کار کردی؟[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]did you put in my drink [/FONT][FONT="]چیزی توی نوشیدنیم ریختی؟[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]I remember making out but then [/FONT][FONT="]من اون بوسه رو به یاد میارم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]I woke up with a new tattoo [/FONT][FONT="]اما بعدش با یه خالکوبی جدید از خواب بیدار شدم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][[/FONT] [FONT="]Voice] your name was on me and my name was on you [/FONT][FONT="]اسم تو رو رو دستم خالکوبی کرده بودم و تو هم اسم منو رو دستت داشتی[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]I will do it all over again [/FONT][FONT="]من دوباره این کار رو انجام خواهم داد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][[/FONT] [FONT="]Bridge] [Chorus] You know that I'm a crazy bitch [/FONT][FONT="]تو میدونی من دیوونه ام[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]I do what I want when I feel like it [/FONT][FONT="]من هر کاری رو که حس کنم دوست دارم انجام میدم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]All I wanna do is lose control [/FONT][FONT="]همه ی چیزی که می خوام دیوونه بازیه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]You know that I'm a craz bitch [/FONT][FONT="]تو میدونی من یه دیوونه ام[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]I do what I want when I feel like it [/FONT][FONT="]من هر کاری رو که حس کنم دوست دارم انجام میدم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="][/FONT] [FONT="]All I wanna do is lose control [/FONT][FONT="]همه ی چیزی که می خوام از دست دادن کنترله[/FONT]
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: Avril Lavigne نام آهنگ: I love you La la La la la la La la La la la la I like your smile من لبخندتو دوست دارم I like your vibe مهربونیتو دوست دارم I like your style تیپ زندگیتو دوست دارم But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من به تو نیست And I, I like the way و من...من روش زندگیتو دوست دارم You’re such a star تو یه ستاره ای! But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من به تو نیست Hey Do you feel, do you feel me? تو منو احساس می کنی؟ Do you feel what I feel, too? احساسی که من دارم رو تو هم داری؟ Do you need, do you need me? تو به من احتیاج داری؟ Do you need me? به من نیاز داری؟ [chorus] You’re so beautiful تو خیلی زیبایی But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من به تو نیست I’m not sure you know مطمئن نیستم بدونی That the reason I love you is you که دلیل عشق من به تو Being you بودنه توئه Just you فقط تو Yeah the reason I love you is all that we’ve been through اره!دلیل عشق من به تو تمام ماجراهاییه که با هم داشتیم And that’s why I love you و این دلیل عشق منه La la La la la la La la La la la la I like the way you misbehave از بد رفتاری کردنات خوشم میاد When we get wasted وقتی حس می کنی داریم وقتمونو هدر می کنیم But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من نیست And how you keep your cool تو خونسردی خودتو حفظ می کنی When I am complicated وقتی من اشفته ام But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من نیست Hey Do you feel, do you feel me? تو منو احساس می کنی؟ Do you feel what I feel, too? احساسی که من دارم رو تو هم داری؟ Do you need, do you need me? تو به من احتیاج داری؟ Do you need me? به من احتیاج داری؟ [chorus] You’re so beautiful تو خیلی زیبایی But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من به تو نیست And I’m not sure you know مطمئن نیستم بدونی That the reason I love you is you که دلیل عشق من به تو Being you بودن توئه Just you فقط تو Yeah the reason I love you is all that we’ve been through اره!دلیل عشق من به تو تمام ماجراهاییه که با هم داشتیم And that’s why I love you و این دلیل عشق منه Yeah - Oh. Oh. Even though we didn’t make it through اگرچه ما این عشق رو کامل نکردیم I am always here for you اما من همیشه به خاطر تو اینجام You تو Hey Do you feel, do you feel me? تو منو احساس می کنی؟ Do you feel what I feel, too? احساسی که من دارم رو تو هم داری؟ Do you need, do you need me? تو به من احتیاج داری؟ Do you need me? به من احتیاج داری؟ [chorus] You’re so beautiful تو خیلی زیبایی But that’s not why I love you اما این دلیل عشق من به تو نیست I’m not sure you know مطمئن نیستم بدونی That the reason I love you is you که دلیل عشق من به تو Being you بودنه توئه Just you فقط تو Yeah the reason I love you is all that we’ve been through اره!دلیل عشق من به تو تمام ماجراهاییه که با هم داشتیم And that’s why I love you و این دلیل عشق منه La la La la la la (oh oh) La la La la la la (That’s why I love you) واسه اینه که دوستت دارم La la La la la la (oh oh) La la La la la la (That’s why I love you) واسه اینه که دوستت دارم
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: Rihanna نام آهنگ: Te Amo She says to me به من گفت I hear the pain in her voice صدای غم و غصه رو در صداش می شنوم Then we danced underneath the candelabra و بعد، زیر نور شمعدانیها شروع به رقصیدن کردیم She takes the lead و اون بود که منو تو رقص راهنمایی می کرد That's when I saw it in her eyes - it's over و اون، دقیقا لحظه ای بود که فهمیدم همه چیز تموم شده Then she says te amo و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no بهش گفتم، نه She cried Te amo و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بردار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Te amo, te amo, shes scared to breathe دوستت دارم، دوستت دارم، ترسید نفسش رو بیرون بده I hold her hand, I've got no choice, uhh بهش گفتم، دیگه راهی برام باقی نمونده Pulled me out on the beach, danced in the water, I start to leave و در ساحل، من رو عقب زد، تو آب دریا رقصید و منم ترکش کردم She's begging me and asking why its over به من التماس می کرد و از من میخوایست که بگم چرا همه چیز بینمون تموم شد Then she says te amo و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no بهش گفتم، نه She cried Te amo و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بر دار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Yes we can dance آره میتونیم برقصیم but you gotta watch your hands ولی باید مراقب دستات باشی Watch me all night شبها منو می بینی I'm movin to the vibe because I understand that we all need love که (از ترس) به خودم می لرزم چون می فهمم که ما به عشق نیاز داریم And I'm not afraid to feel the love but I don't feel that way, no و من از عشق نمی ترسم ولی من اونجور عشق رو نمی خواهم Then she says te amo و بعد گفت: دوست دارم Then she put her hand around me waist و دستاش رو دور کمرم حلقه کرد و I told her no بهش گفتم، نه She cried Te amo و اون با صدایی از غم گفت: من دوستت دارم Told her I'll never run away but let me go بهش گفتم که هرگز ترکت نمی کنم ولی دست از سرم بردار but I saw it in her eyes, without asking why و بدون اینکه چیزی بگم، اینو تو چشماش دیدم I said te amo, somebody tell me what she said گفتم "دوستت دارم"! یکی بهم گفت که منظورش چی بود Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته I Think it means I love you ولی من فکر می کنم منظورش این بود که عاشقمه Don't it mean I love منظورش این نبود که عاشقته Te amo, Te amo دوستت دارم، دوستت دارم Don't it mean I love you منظورش این نبود که عاشقته
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: [FONT="]Enriqe iglesias[/FONT][FONT="] [/FONT] نام آهنگ: why not me Escaping nights without you with shadows on the wall فرارهای شبانه بدون تو با سایه هایی روی دیوار My mind is running wild tryin hard not to fall من دارم به سختی از ذهنم کار میکشم که چجوری سقوط نکنم You told me that you love me but say I’m just a friend تو به من گفتی که عاشق منی ولی حالا میگی که من تنها دوست توئم my heart is broken up into pieces دل من شکسته و تکه تکه شده Cos i know i’ll never free my soul اما من میدونم هیچ وقت روحم رو آزاد و رها نکردم it’s trapped between true love and being alone و روحم بین عشق واقعی و تنهایی به دام افتاده بود When my eyes are closed the greatest story told وقتی چشمامو میبندم بهترین داستان سرائیده میشه I woke and my dreams are shattered here on the floor ولی وقتی بیدار میشوم می بینم در این دنیا بهترین آرزو های من رو نقش بر آب کرده اند Why oh why tell me why not me چرا؟ آه چرا؟ چرا من نه؟ Why oh why we were meant to be چرا؟ آه چرا ما همیشه به باهم بودن مقدر شده بودیم؟ Baby i know i could be all you need عزیزم من میدونم میتونستم همه چیزی باشم که تو نیاز داشتی Why oh why oh why چرا؟ آه چرا؟ آخه چرا؟ I wanna love you من می خواهم عاشقت باشم. if you only knew how much i love you اگه میدونستی من چقدر دوست داشتم So why not me پس چرا من نه؟ The day after tomorrow I’ll still be around روز پس از فردا من باز هم در همین حوالی خواهم بود To catch you when you fall and ever let you down تا تورو موقعی که می خوای بیفتی بگیرم و مراقبت باشم you say that we’re forever our love will never end تو میگفتی ما همیشه با هم خواهیم بود و عشقمان جاودانه است I’ve tried to come up but it’s drowning me to know من سعی می کردم خودمو بالا بشکم ولی فکر به اینکه you’ll never feel my soul تو هیچ وقت منو درک نکردی داره منو در خودش غرق میکنه It’s trapped between true love and being alone و روحم بین عشق واقعی و تنهایی به دام افتاده بود when my eyes are closed the greatest story told وقتی چشمامو میبندم بهترین داستان عمرم سرائیده میشه You won’t ever know تو هرگز نمی دونی How far we can go تا کجاها می تونیم باهم بریم You won’t ever know تو اصلا نمیدونی How far we can go تا کجاها می تونیم با هم باشیم
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: [FONT="]Enriqe iglesias[/FONT][FONT="] [/FONT] نام آهنگ: [FONT="]Tired Of Being Sorry[/FONT] [FONT="]I don't know why You want to follow me tonight[/FONT] [FONT="]نمیدونم چرا امشب میخوای به دنبالم بیای![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]When in the rest of the world With you whom I've crossed and I've quarreled[/FONT] [FONT="]وقتی در آرمش دنیا من با تو کج خلقی کردم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Let's me down so[/FONT] [FONT="]پس نفرینم کن[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]For a thousand reasons that I know[/FONT] [FONT="]بخاطر هزاران دلیلی که میدونم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]To share forever the unrest[/FONT] [FONT="]تا برای همیشه عذاب و آشفتگی رو به من هدیه کنی[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]With all the demons I possess[/FONT] [FONT="]با تمام روح های پلیدی که در درونم هست[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Beneath the silver moon [/FONT][FONT="]در زیر نور نقره ای ماه[/FONT] [FONT="] Maybe you were right[/FONT] [FONT="]شاید تو راست می گفتی![/FONT] [FONT="] But baby I was lonely[/FONT] [FONT="]اما عزیزم من تنها بودم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I don't want to fight[/FONT] [FONT="]دیگه نمیخوام بجنگم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm tired of being sorry[/FONT] [FONT="]دیگه از شرمنده بودن خسته شدم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Chandler and Van Nuys With all the vampires and their brides[/FONT] [FONT="]با تمام خون آشامها و عروسهایشان[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]We're all bloodless and blind[/FONT] [FONT="]ما بی خون و کور هستیم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]And longing for a life[/FONT] [FONT="]و به زور زنده ایم[/FONT] [FONT="] Beyond the silver moon[/FONT] [FONT="]در ماوراء نور نقره ای ماه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Maybe you were right[/FONT] [FONT="]شاید تو راست می گفتی![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But baby I was lonely[/FONT] [FONT="]اما عزیزم من تنها بودم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I don't want to fight[/FONT] [FONT="]دیگه نمیخوام بجنگم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm tired of being sorry[/FONT] [FONT="]دیگه از شرمنده بودن خسته شدم[/FONT] [FONT="] I'm standing in the street[/FONT] [FONT="]در خیابان ایستادم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Crying out for you[/FONT] [FONT="]تورا صدا می کنم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]No one sees me[/FONT] [FONT="]کسی منو نمیبینه![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But the silver moon[/FONT] [FONT="]جز نور نقره ای ماه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] So far away - so outer space[/FONT] [FONT="]اون دور دورا، خارج از این کره خاکی[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I've trashed myself - I've lost my way[/FONT] [FONT="]خودم رو حروم کردم، راهم رو گم کردم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I've got to get to you got to get to you[/FONT] [FONT="]باید بهت برسم، باید بهت برسم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] Maybe you were right[/FONT] [FONT="]شاید تو راست می گفتی![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But baby I was lonely[/FONT] [FONT="]اما عزیزم من تنها بودم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I don't want to fight[/FONT] [FONT="]دیگه نمیخوام بجنگم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm tired of being sorry[/FONT] [FONT="]دیگه از شرمنده بودن خسته شدم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm standing in the street[/FONT] [FONT="]در خیابان ایستادم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Crying out for you[/FONT] [FONT="]تورا صدا می کنم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]No one sees me[/FONT] [FONT="]کسی منو نمیبینه![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But the silver moon[/FONT] [FONT="]جز نور نقره ای ماه[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="](lalalala [till end])[/FONT] [FONT="] Maybe you were right[/FONT] [FONT="]شاید تو راست می گفتی![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But baby I was lonely[/FONT] [FONT="]اما عزیزم من تنها بودم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I don't want to fight[/FONT] [FONT="]دیگه نمیخوام بجنگم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm tired of being sorry[/FONT] [FONT="]دیگه از شرمنده بودن خسته شدم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]I'm standing in the street[/FONT] [FONT="]در خیابان ایستادم[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]Crying out for you[/FONT] [FONT="]تورا صدا می کنم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]No one sees me[/FONT] [FONT="]کسی منو نمیبینه![/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]But the silver moon[/FONT] [FONT="]جز نور نقره ای ماه[/FONT]
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: [FONT="]Enriqe iglesias[/FONT][FONT="] [/FONT] نام آهنگ: GRACIAS A TI GRACIAS A TI ازت ممنونم ENRIQUE IGLESIAS: Eres mi Sol de cada d?a تو خورشید روزای منی WISIN: Eres una mujer ejemplar تو یک زن قابل ستایشی Verdaderamente eres una luchadora حقیقت رو اگه بخوام بگم تو یه رقابت کننده ای Has sabido luchar conmigo با من رقابت کن ، میشنوی Defenderme, enamorarme, respetarme دفاع کن ، عاشق شو ، به من احترام بذار Gracias por estar aqu? ممنونم که اینجا، پیش منی Se?oras y se?ores, Enrique Iglesias خانوم ها و آقایان، انریکه ایگلسیاس ENRIQUE IGLESIAS: Sent? fr?o pero me abrigaste من احساسه پوچی داشتم اما شادمان شدم He ca?do y t? me levantaste من رو به سقوط بودم و تو منو بالا کشیدی Una mujer con determinaci?n...(gracias) زنی با این مشخصات... ( متشکرم) A mi vida le di? direcci?n...(W, Yandel) تو به زندگیه من هدف و مسیر دادی Sent? fr?o pero me abrigaste من احساسه پوچی داشتم اما شادمان شدم He ca?do y t? me levantaste من رو به سقوط بودم و تو منو بالا کشیدی Una mujer con determinaci?n...(aj?) زنی با این مشخصات... ( متشکرم) A mi vida le dio direcci?n تو به زندگیه من هدف و مسیر دادی Gracias a ti, hoy soy fel?z از تو متشکرم، من امروز خوشحالم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی ؟ Y es que gracias a ti...(gracias) و ممنونم ازت بابته ... (متشکرم) Hoy puedo ser fel?z امروز من میتونم خوشحال باشم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی ؟ Ooooh... اووووه WISIN: Princesa, una sonrisa...(por favor) شاهزاده خانوم، لبخند بزن ( خواهش می کنم) Sacerdotisa, eres mi reina, mi todo تو معبود و ملکه و همه چیزه منی Mi princesa sumisa...(t? lo sabes) شاهزاده خانوم ( میدونی ؟ ) Me plancha la camisa pa' que la acompa?e a la misa...(aj?) من با تمامه وجود در مشکلات همراهه توام Siempre con una risa, mami chula, mi dulce brisa...(eso eh) همیشه با یک خنده مثله یک رایحه ی شیرین کنارم بمون Y antes era malo,...(aj?)...hoy quiero ser bueno...(t? sabes) و قبل از تو شرایط بد بود... امروز رو میخوام که خوش باشم Conciente de que a veces yo me desenfreno میدونم که هر از چند گاهی بابه میلت نیستم Cuando me toca y me habla me tranquilizo y me freno...(gracias) وقتیکه با تو حرف میزنم و نوازشت می کنم به من قوت قلب بده ( ممنونم) Que no se hable m?s, ella es la due?a del terreno بیشتر از این بحث نمیکنم، اون مالک تمام دنیاست YANDEL & ENRIQUE: Gracias a ti,...(gracias a ti)... ازت ممنونم Hoy soy fel?z...(hoy soy fel?z) امروز خوشحالم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی Y es que gracias a ti...(gracias a ti) و ازت ممنونم Hoy puedo ser fel?z چرا که امروز رو میتونم خوشحال باشم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی WISIN: Cierra tus ojos y piensa algo چشاتو ببند و به یه چیزی فکر کن Un homenaje,...(esc?chame bien)...mi mami tiene coraje به صدام گوش کن...( ستایشت میکنم)... مامان من این جسارت رو پیدا کردم تا بگم Cambi? de mi lo salvaje, ella tiene el brebaje...(aj?) اون زندگیه من رو عوض کرده و با سرشت من آمیخته شده Que me pone mal...(t? lo sabes)...y empiezo a temblar که منو دیوونه ی خودش کرده ... ( میدونی)... و منو به لرزه میندازه Y empiezo a viajar y no quiero aterrizar من میخوام باهاش پرواز کنم و هیچگاه فرود نیام Tremendo amante, estar sin ella, agonizante...(no es lo mismo) یه عشقه شگرف،بدون اون،می میرم Lo que siente mi coraz?n por ella es gigante اون چه که قلب من در مورده اون حس میکنه خیلی عظیمه Dame un shock al coraz?n de pasi?n fulminante آنچنان شوکی به قلبه من وارد میکنه که اونو به آتیش میکشه Quédate conmigo y de la cara no me quites el guante با من بمون و به من نگاه کن و از خودت بیرون بیا Hay veces que pedimos demasiado گاهی اوقات هم از هم سوالاتی می پرسیم Sin dar nada a cambio بدونه اینکه جوابی بخوایم No dejemos que muera este amor نگذار این عشق بمیره Eres muy simple, muy sencilla تو خیلی پاک و معصومی ، خیلی پاک Y a la vez demasiado grande و خیلی بزرگوار Eeeh, algo perfecto اوه تو کاملی Princesa... شاهزاده ENRIQUE IGLESIAS: Sent? fr?o pero me abrigaste من احساسه پوچی داشتم اما شادمان شدم He ca?do, tu me levantaste...(gracias) من رو به سقوط بودم و تو منو بالا کشیدی Una mujer con determinaci?n زنی با این مشخصات... A mi vida le di? direcci?n...(yo sé que eres t?) تو به زندگیه من هدف و مسیر دادی Y solo t? y solo t?, eres mi Sol de cada d?a...(aj?) و تنها تو و تنها تو، تو یی که خورشید روزای منی Y solo t? y solo t?, eres la llave de mi vida و تنها تو و تنها تو، کلیده زندگیه منی Yandel... YANDEL & ENRIQUE: Gracias a ti...(gracias a ti) ازت ممنونم Hoy soy fel?z...(hoy soy fel?z) امروز خوشحالم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی Y es que gracias a ti و ازت ممنونم Hoy puedo ser fel?z چرا که امروز رو میتونم خوشحال باشم Cuando llegaste aprend? a vivir تو کی زندگی کردن رو یاد گرفتی Y solo t? y solo t?, eres mi Sol de cada d?a و تنها تو و تنها تو، تو یی که خورشید روزای منی Y solo t? y solo t?, eres la llave de mi vida و تنها تو و تنها تو، کلیده زندگیه منی Y solo t? y solo t?, eres mi Sol de cada d?a و تنها تو و تنها تو، تو یی که خورشید روزای منی Y solo t? y solo t?... و تنها تو و تنها تو
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی نام خواننده: [FONT="]Enriqe iglesias[/FONT][FONT="] [/FONT] نام آهنگ: Ring my bell Ring my bell, ring my bells.. بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Sometimes you love it گاهی اوقات عاشقشی Sometimes you don't گاهی اوقات نه Sometimes you need it and you don't wanna let go بعضی وقتا هم بهش نیاز داری و نمیخوای از دستش بدی Sometimes we rush it بعضی وقتا بخاطرش عجله می کنیم Sometimes we fall بعضی وقتا موفق نمیشیم It doesn't matter baby we can take it real slow اما اصلا مهم نیست عزیزم، میتونیم سخت نگیریم Cause the way that we touch is something that we can't deny چون این نوازشها رو هیچکدوممون نمیتونیم نا دیده بگیریم And the way that you move oh it makes me feel alive و اون راه رفتنت به من احساس زنده بودن میده Come on عجله کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن You try to hide it سعی می کنی مخفیش کنی I know you do میدونم که این کارو می کنی When all you really want is me to come and get to وقتی تمام چیزی که میخوای من هستم You move in closer به من نزدیک میشی I feel you breathe نفسهات رو احساس می کنم It's like the world just disappears when you around me oh وقتی کنار منی احساس می کنم دنیا محو میشه Cause the way that we touch is something that we can't deny چون این نوازشها رو هیچکدوممون نمیتونیم نا دیده بگیریم And the way that you move oh it makes me feel alive و اون راه رفتنت به من احساس زنده بودن میده Come on عجله کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن I say you want, I say you need میدونم میخوای، میدونم بهش نیاز داری I can tell by your face, you know the way it turns me on از صورتت میتونم بخونم میدونی که چطور حالمو جا بیاری I say you want, I say you need میدونم میخوای، میدونم بهش نیاز داری I will do what it takes, I would never do you wrong هر کاری لازم باشه انجام میدم، همیشه با تو روراست خواهم بود Cause the way that we love is something that we can't fight oh yeah چون عشقی که بین ما وجود داره رو نیشه نادیده گرفت I just can't get enough oh you make me feel alive so come on از تو سیر نمیشم، آه، به من احساس زنده بودن میدی Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن I say you want, I say you need میدونم میخوای، میدونم بهش نیاز داری Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن I say you want, I say you need میدونم میخوای، میدونم بهش نیاز داری Ring my bell, ring my bells بهم یاد آوری کن
پاسخ : متن ترانه های خارجی با ترجمه فارسی [SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0][SIZE=+0]نام خواننده: Katy Perry نام آهنگ: E.t[SIZE=+0][SIZE=+0][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][FONT=arial,helvetica,sans-serif]You're so hypnotizing Could you be the devil Could you be an angel Your touch magnetizing Feels like I am floating Leaves my body glowing They say be afraid You're not like the others Futuristic lover Different DNA They don't understand you Your from a whole other world A different dimension You open my eyes And I'm ready to go Lead me into the light Kiss me, ki-ki-kiss me Infect me with your love and Fill me with your poison Take me, ta-ta-take me Wanna be a victim Ready for abduction Boy, you're an alien Your touch are foreign It's supernatural Extraterrestrial Your so supersonic Wanna feel your powers Stun me with your lasers Your kiss is cosmic Every move is magic Your from a whole other world A different dimension You open my eyes And I'm ready to go Lead me into the light Kiss me, ki-ki-kiss me Infect me with your love and Fill me with your poison Take me, ta-ta-take me Wanna be a victim Ready for abduction Boy, you're an alien Your touch are foreign It's supernatural Extraterrestrial There is this transcendental On another level Boy, you're my lucky star I wanna walk on your wave length And be there when you vibrate For you I'll risk it all All Kiss me, ki-ki-kiss me Infect me with your love and Fill me with your poison Take me, ta-ta-take me Wanna be a victim Ready for abduction Boy, you're an alien Your touch are foreign It's supernatural Extraterrestrial Extraterrestrial Extraterrestrial Boy, you're an alien Your touch are foreign It's supernatural Extraterrestrial[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو خیلی مسحوری[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میتونی شیطان باشی ؟[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میتونی مثل یه فرشته باشی ؟[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]لمس کردن تو مثل قدرت مغناطیسی آهن رباست[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]حس میکنم مثل اینکه من شناور شدم روی آب[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بدن بر افروخته و گرم منو ترک کن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]اونا به من میگن که ترسو باش[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو مثل بقیه نیستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]عشق آیندم هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]DNA تو فرق داره[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]اونا تورو نمیفهمن و درک نمیکنند[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو از یک جهان دیگه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]با ارزش هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو چشم هایم را باز کردی (منو آگاه کردی)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]و من آماده واسه رفتن شدم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو به سوی روشنائی راهنمایی کن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من رو ببوس ، منو ببوس[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو با عشقی که داری آلودهٔ خودت کن و[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو با زهرت مسموم کن (شیفته خودت کن)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو ببر[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میخوام یه قربانی باشم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]برای دور شدن از بدنت آمادهام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif](پسر) تو یک بیگانه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]لمس کردنت هم خارجیه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]این فوق العادست[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه !!(ماورائیه)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو خیلی سریع هستی حتی بیشتر از سرعت صوت[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]احساس قدرتت رو میخوام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من رو با اشعه لیزرت بی حس کن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بوسهٔ تو وابسته به جهانه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]همهٔ حرکتات مثل جادو اه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو از یک جهان دیگه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]پر ارزش هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]تو چشم هامو باز کردی (منو آگاه کردی)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]و من آماده واسه رفتن شدم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو به سوی روشنائی راهنمایی کن[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو ببوس ، منو ببوس[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو با عشقی که داری آلودهٔ خودت کن و[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو با زهرت مسموم کن (شیفته خودت کن)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو ببر[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میخوام یه قربانی باشم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]برای دور شدن از بدنت آمادهام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif](پسر) تو یک بیگانه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]لمس کردنت هم خارجیه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]این فوق العادست[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه !![/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]یکی هست که متعلیه(غیر جبریه)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]در ترازهای مختلف[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif](پسر)تو ستارهی شانس منی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من میخوام روی طول موج تو راه برم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]و وقتی که میلرزی اونجا باشم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بخاطر تو من همیشه ریسک میکنم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]همیشه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو ببوس ، منو ببوس[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو با عشقی که داری آلودهٔ خودت کن و[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]من با زهرت مسموم کن (شیفته خودت کن)[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]منو ببر[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]میخوام یه قربانی باشم[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]برای دور شدن از بدنت آمادهام[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif](پسر) تو یک بیگانه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]لمس کردنت هم خارجیه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]این فوق العاده است[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه !![/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif](پسر) تو یک بیگانه هستی[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]لمس کردنت هم خارجیه[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]این فوق العادست[/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بیرون از محیط زمینه !![/FONT]