پاسخ : ^^برای ِ مخاطب ِ خاصّم ...^^ ی ِ شب میرم ، بالای ِ بلندترین برج ِ شهر .. زنگ می زنم بهت .. تعجب می کنی ! می گی چی شده ؟ میگم ، هیچی بابا حوصلم سر رفته بود .. شروع میکنی ب ِ حرف زدن .. شروع میکنم ب ِ خندیدن .. تیکه میندازی بهم .. تیکه میندازم بهت .. میخندم .. بلند .. خیلی بلند .. اونقدر بلند میخندم که نفهمی صدام گرفته .. نفهمی ی ِ بغض ِ لعنتی داره باهات حرف میزنه .. گفتم که ، همه چی مثل ِ همیشست .. میون ِ یکی از همون خنده ها .. میون ِ یکی از همون قهقه ها .. از بالای ِ بلندترین برج ِ شهر ، می پرم پایین .. خندم تموم نشده .. رسیدم زمین .. و تو نمی دونی آخرین صدایی که شنیدی ، صدای ِ قهقهه ی ِ من بود ، یا ی ِ صدای ِ گومب ِ مبهم !.. زیاد منتظر ِ نشو .. زیاد الو الو نکن .. قطع کن رفیق .. بخواب .. فردا میفهمی چی شده .. /.
پاسخ : ^^برای ِ مخاطب ِ خاصّم ...^^ با مداد رنگی هایم یاد خوب آمدنت را نقاشی كرده ام و جاده سفید رفتنت را خط خطی .... روز تولدم را سیاه و روز مرگم را... واژه هایی كه نقش می بندند روی كاغذ برایم بی رنگند! و نفس هایی كه حبس می شوند درون حنجره ام بی حرف آه ... " دوســـــــــــــــــــــت دارم بمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــرم " تا دیگر پذیرای غم و اندوه نباشم شوره زار قلبم محتاج باران است خدایـــــــــــــــــــــ ـــــابگو باران ببارد ... و باز هق هق گریه این آهنگ بی كلام و تكراری اجازه سخن نمی دهد ساكت و خاموش پی چیزی می گردم كه سالهـــــــــاست زیر خروارها برگرز سفید پنهان شده بود ... تا حال از خود پرسیده ای ؟ سرنوشتم را تا كدامین معبد بی نام خواهی برد ؟! گناهم چیست ؟ كه اینگونه در این زندان اســـیرم بـــــــــــــــــار غـــــــــــــم سنگین و طاقت فرساست یاریم كن یاریم كن ....
بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. آدم هایی چون من مخاطبی خاص دارند , مخاطبی که به قلمشان رنگ می دهد . و تنها برای او می نویسند ,, "برای مخاطب خاصشان" . برایِ مخاطب خاصت بنویـس..
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. مُخاطب خاصَمـ بـهـ سادگیِ یکـ ـ لَبخَنـ ـد رَـهایَمـ کَردُ رَفت حالا مـَن اینجا..نوشتهـ هایَمـ رـآ بی مُخاطِب بـهـ حَراج گُذاشتهـ اَمـ مُخاطِب بـ ـی مُخاطِب !
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. اعصابِ خوورد ,, تــنها توی تاریکی ,, موزیکِ راهِ من ِ سالار داریوش صد آه اگر کشیدم .. این راه من بود ..
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. مـن زانــو هـایـم را بــه آغـوش کــشیده بـــودم... وقتــی تــو بــرای آغــوش دیـگری... زانــو زده بـودی
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. میدانــم ؛ دیگر برای من نیستی ! اما …. دلی که با تو باشد این حرفها را نمیفهمد..
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. هیچگاه نگذار در کوهپایه های عشق کسی دستت را بگیرد که می دانی در ارتفاعات آن را رها خواهد کرد
پاسخ : بـَرای ِ مُخاطب ِ خاصّم.. متنفرم از انسانهایی که دیوار بلندت را میبینند، ولی به دنبال همان یک اجر لق میان دیوارت هستنند که تو را فرو بریزند...! تا تورا انکار کنند...! تا از رویت رد شوند...!