پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد سید جان تو که یکی ازبچه های فعال تاپ فرومی هااااااااااااااااااااااا من کلا راهکارمی خوام برای ایجاد انگیزه بین شما دوستای نازنینم وگرنه کسی خاصی مد نظرمن نیست چون همه شماها رو مثل اعضای خانواده مون می دونم الان سعید 78گفته ازفردا میره سفرباورکنید دلم گرفت امیدوارم بهش خوش بگذره یا وقتی می بینم اتنا جون وساغرجون میان فروم وساکتن تو فکرمیرم که چی شده؟چه مشکلی واسشون پیش اومده که ساکتن بازدلم می گیره اون اتنای شیطون وشوخ چرا ساکت شده؟یا ساغرباعکسای که میزاشت تو فروم که من خودم به شخصه یکی ازطرفدارهای پستاش بودم واسه اون چه مشکلی پیش اومده!!بازدلم میگیره و............
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد :happy0199::happy0199::happy0199::happy0199: ببين تو اين تاپيكاي انتقاد و پيشنهادي هم بچه ها با حالن خدايي انجمن به اين باحالي..چي ميخواين ديگه؟ بچه هاش تكن به مولا:happy0199: مخصوصا يه مديركل انجمن دارن...اسمش ايمانه...خيلي بچه باحاليه:tongue0013:
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد [STICK]مخصوصا يه مديركل انجمن دارن...اسمش ايمانه...خيلي بچه باحاليه[/STICK] الحق والانصاف
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد جووووووووون من ؟ فک کنم همونی که اعتماد به نفس بالایی داره و ازخودش خیلی راضیه رو میگی؟!درسته؟ :khande::khande::khande::khande:
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد سلام برداشت از این مطلبم آزاده پرستو خانم و پرنیان -آنیکا-و...خیلی ها یادشونه من روزهایه اولی که اومدم! یادتون هست؟؟ روزی یکی دو بار حتما توی پروف برا بچه ها عکس میذاشتم و هی میخواستم رابطه ها شیرین بشه!هنوزم همون ساغرم ولی اینجا اون شوق ازم گرفته شده محیط انجمن باید شاداب تر بشه!! مدیریت ارزشش اومده پایین!!چون زیاد مدیر انتخاب میشه ،زود به زود. این باعث میشه هر کی چند روز پست بزاره مدیر بشه و شان و جایگاه مدیر بیاد پایین دوستانی که منو میشناسن میدونن که توی مبحث عکسو گالری :laughingsmiley: یعنی من اگه روزانه 100 تا پست عکس بذارم،راحت 2-3 سالی طول میکشه عکسهام نصف شه!! ولی وقتی پیشنهاد بابت تغییرات گالری داده شد هیچ توجهی بهش نشد!!پس نکته بعدی اینه که به نظرات سازنده بها باید داد با این گفته موافقم ! چی میشه مگه 1 روز فقط وقت بذارید و فقط تبلیغ کنید و یه مدتی حداقل ادامه داشته باشه بعد که رو غلتک افتاد خودش حل میشه
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد [STICK]مدیریت ارزشش اومده پایین!!چون زیاد مدیر انتخاب میشه ،زود به زود.[/STICK] ساغرجون با این حرفت موافقم نیستم اگه میبینی زود میرن تو تست مدیری این یک جورتشویق وجذب کاربره وارزش دادن به وقتی که واسه فروم میزارن ..و تا وقتی فعالیتشون مسجرنشه مدیرنمی شن!! عزیزم وقتی میبینی به درخواستت کسی توجه نکرده دنبال علتش باش؟ودوباره وسه باره درخواستت بده تا رسیدگی بشه تاپ فروم نیازمند نظرات سازنده شما عزیزان هست منتظرپستا وعکسای بسیارجذابت هستیم ساغرعزیز
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد درود ، تمام نظرات رو خوندم و من هم میگم انتقاد به جایی هست . امتحانات من فردا تموم میشه و به تک تک مسائل میرسیم . لطفا اگر موردی هست به صورت پیشنهاد و انتقاد در همین بخش ارسال کنید ، همچنین موضوعی که فقط به مدیران مربوط هست رو بهتره تو بخش مدیران مطرح کنید . تا چند روز آینده تغییراتی در مدیران ایجاد می کنیم و دسترسی ها هم داده خواهد شد .
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد با اجازه از محمد عزیز منم به نوبه خودم ، یه چند تا نقل میگیرم. 1- خب آپلود سنتر که جوابش رو پرستو داده و در آینده محمد درستش می کنه ( تا زمانی که درست نشده می تونید از پیکوفایل یه اکانت بگیرید و اونجا آپلود کنید ) 2- با این حرفت که دسترسی های مدیران در یه تاپیک گفته بشه موافقم ، پنل هم که محمد بعدا جواب رو میده ، ولی لطفا و خواهشا اگه دسترسی گرفتید توی چت باکس ، چت بقیه رو ویرایش نکنید 3- موزیک پروفایل قبلا در مورد بحث شده و این نظریه رد شده ( ولی یادمه محمد گفتی یکی از دوستات سرور داره ، اگه بتونی ساکس بگیری ولی به تعداد محدود هر بار خیلی خوب میشه ) 4- میدونی مجید جان به نظر من مهم ترین دلیل اینکه انگیزه از بین رفته اینه که بچه ها فقط و فقط به ارسال پست توجه دارن ، قصدم توهین نیس ، می خوام بگم اگه وقت میزارید پست بدید ولی برید توی پست هایی هم که بقیه میزارن نظر بدید 5- قالب رنگین کمان به خاطر تغییر رنگش و هم چنین حالت های خاصی که داره یه کم نسبت به بقیه قالب ها سنگین تره ، از قالب آبی و یا Vb Style استفاده کن سه موردی که نقش در سعت انجمن دارن 1- پیام های چت باکس 2- پیام های بازدید کننده پروفایل ها 3- تاپیک با پست های بالا مورد اولی هر جمعه توسط خود من انجام میشه و پیام های چت باکس پاک میشن ، مورد سومی هم که ما زیاد نداریم... فقط می مونه مورد دوم که پیشنهاد می کنم هر 2 ماه یکبار تمامی پیام ها پاک بشن. بخش مسابقات اگه فعلا خاموشه ، به این خاطره که سیستم مدال دهی مشکلات کوچیکی داره ، منتظریم تا اونا حل بشه ، هم چنین من به شخصه با جایزه های مادی مثل شارژ مخالفم ، توی این فکرم که یه چیزی پیدا کنیم که برای همیشه بمونه تا جایی که یادم میاد اسپم توی بخش متفرقه آزاد بود ولی یادمه یه بار گفته شد کلا اسپم آزاد ، محمد درسته اسپم آزاد شد؟؟؟؟ فکرش رو هم نکن ، فقط کافیه لینک رو بزاری تا نامه اخطار فیلتریگ رو دریافت کنی. ایمان شوخی های آن چنانی خودت هم میدونی که خیلی خیلی خیلی جنبه می خواد کدوم محدودیت ها؟؟؟؟ نمیره اعتماد به نفس کاذب :khande: آره یادش به خیر ، ساغز چی شد که شوق گرفته شد تا برات برش گردونم. این جمله خیلی مهمه ، نمیشه راحت از کنارش گذشت. من نه می تونم بگم درسته نه مخالف باشم ولی من هم میگم مدیر انتخاب کنید ولی نه با این سرعت و زود به زود بزارید چند وقت توی مدیر انجمن بمونن تا اونجا جا بیفتن بعد ارتقا بدید ( بعضی وقت ها می بینیم طرف در عرض یک ماه دو درجه ارتقا می گیره ) مثلا خود من چندین ماه مدیر بخش بودم بعد شدم مدیر انجمن ، اونقدر زمان زیاد بود که طبق گفته بجه ها واقعا لیاقتم رو ثابت کرده بودم بعد شدم ناظم من در جریان این پیشنهاد بودم ، واقعا اثر مثبتی می تونست داشته باشه ، خیلی مفید و حرفه ای بود این پیشنهاد داده شد ، رسیدگی هم شد ، ولی به نظر من خیلی سریع از کنارش رد شدیم و دقیق آنالیزش نکردیم
پاسخ : چند انتقاد و پیشنهاد محمد حرف خوبی زدی منم یه چیز کامل کننده بگم توی تمامی انجمن ها ، بخش مدیران یکی از فعال ترین بخش های انجمن محسوب میشه اما اینجا اینطوری نیس یعنی هر کاری هم کنی ، مدیران عزیز خیلی کم همکاری می کنن باهات.