پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " ایمانی جونم :happy0044: خودم :shad: مسعود :bargh: کدبانو پرستو :jaro: سحری :ashamed0001: مجید :khodeshe: داش علی کریمی :riz481: کاکام حسین :gol:
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " میترا ج ج زده! سگ تو روحت! قربونت برم عروس عموم!
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " گفتم به سوالا یکم هیجان و تنوع بدم:thumbsupsmileyanim:
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " بله؟:happy0199: خب خب ادامه سوالا 335- خخب واسه اینکه ببینم دست خططت چطوری همین الان بشین روی یه برگه این جمله رو بنویس: " میترا دوست دارم" بعد ازش عکس بگیر بزار سایت ببینیم خرچنگ قورباغه مینویسی یا نه:happy0044: 336-عروسک دوس داری؟:rolleyessmileyanim: 337- عروسک زیاد داری تو اتاقت؟ 338-کمترین نمره ای که تو دوران مدرسه گرفتی چند بود؟ 339- بیشترین نمره؟ 340- کوچیک که بودیم میگفتن 19 برادر بیسته یادته؟ چطوری مفهمیدن 19 دختره یا پسر؟:blinksmiley: 341- ینک طبی میزنی؟ اگه آره شماره چشمت چنده؟ 342- موهات فره خودش؟:happy0199: 342- چشمات چه زنگیه؟ فعلا سوالم نمیاد دیگه. اینارو ج بده تا بازم سوالم بیاد:cool0027:
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " خوب بازم من اومدم 343-بیرون بری چه چیزتو فراموش کنی ببری کلافه ای؟(مثلا ساعت،موبایل،کیف لوازم آرایشت...)؟ 344-.تا حالا گفتن بهت شبیه فلان هنر پیشه ای؟اگه آره کی؟ 345-صبحا چند پا میشی؟شبا چند میخوابی؟ 346-جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ 347- کسی هست تو نت که خیلی سریش تو شده باشه ؟ کیه ؟ 348-حاضری عشقت رو فدای خانوادت کنی؟ 349--چرا ایقد سوال پرسیدن سخته؟ 350-یه جمله عاشقونه بگوو؟ فعلاااااااااا
پاسخ : "صندلی داغ با حضور Aydayi | آیدا عزیز | مدیریت بخش رشته پزشکی " سلام صبح جمعه به خیرایداجان:ghalb: 351-نماز میخونی؟ 352-چرا اگه تو ماه هاي عادي غذا نخوريم واسمون ضرر داره و زخم معده ميگيريم اما تو ماه رمضون غذا نخوردن مفيده؟ 353-عدد 3 در ژاپن نماد چیه؟ 354-آیا دوره ای بنام زن سالاری در تاریخ وجود داشته؟ 355-میتونید یک جمله بگی که دست کم کاربران این سایت با شنیدن اون یاد تو بیفتن؟(من میدونما):laughingsmiley: 356-الان که دارید جواب این سوال رو میدین به چی فکر میکنی؟:smilingsmiley: 357-یک آدم هایی تو زندگی نقش دیوار رو دارن برات!نه میتونی بهشون تکیه کنی نه میتونی خرابشون کنی!پس چکارشون میکنی؟!:sick0022: 358-حدس بزن نفر بعدی کیه که ازتو سوال میپرسه؟h34r-smiley: 359-چرا سایپا یک پراید رو با هزار شکل و شمایل میده به مردم با قیمت های متفاوت؟!:blinksmiley: 360-هزار پا هزار پا داره؟!h34r-smiley: