♀️خداحافظ ای ماه خوشبوی خدا خداحافظ ای ثنا و دعا خداحافظ ای دعاهای زیبا خداحافظ ای لحظات عروج خداحافظ ای گریه های شبانه خداحافظ ای بهترین ماه خدا خداحافظ ای سفره های ساده افطار خدا حافظ ای سحرهای نورانی آمدی و دل از کف ما ربودی درهای رحمت برما گشودی کاشکی باز هم میماندی ای ماه زیبای خدا باز هم بیا ما را شستشوی نما تا پاک ازتو شویم جدا پا نهیم در عید با شکوه فطر الهی این نماز و روزه مارا قبول نما
خدایا در پایان این ماه ما را مشمول رحمت بی پایانت قرار ده گناهان ما را ببخش و این وداع را آخرین وداع با رمضان را وداع عمرمان قرار مده الوداع ای ماه عفو بندگان الوداع ای ماه اشك عاشقان الوداع لبخند رب العالمین ماه عشق و ماه سوز نادمین
اللَّهُمَّ إِنَّ هَذَا شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ خداوندا، این همان ماه رمضانى است که قرآن را در آن براى هدایت مردم و به عنوان نشانه هاى روشن از هدایت و جداسازى [حق از باطل] فروفرستاده اى
اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ مِنْ بَهَائِکَ بِأَبْهَاهُ وَ کُلُّ بَهَائِکَ بَهِیٌّ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِبَهَائِکَ کُلِّهِ خدایا من از تو درخواست می کنم به حق نورانیترین مراتب انوارت در صورتى که تمام مراتب آن نورانى است خدایا پس درخواست می کنم به حق تمام مراتب نورانیتت