سلام خاطرم نيست تو از باراني يا كه از نسل نسيم هرچه هستي گذارنيست هوايت بويت تو زمن ياد كني يا نكني من به يادت هستم به نفر قبلیتون یه شعر هدیه بدین!!!
to chera enghad ba adabi hamash salam mikoni miravam ta ke ayan sazam raze in khaheshe soozan ra natavan baram az yad hargez an marde havasran ra...i
زیبا ترین گل با اولین باد پاییزی پرپر شد. با وفاترین دوست به مرور زمان بی وفا شد. این پرپر شدن از گل نیست از طبیعت است و این بی وفایی از دوست نیست از روزگار است
در كوچة عاشقي شبي را سر كن! پر شورترين سروده را از بر كن! شوريدة غمگين من اي سوخته دل خوشحالم ازاينكه ديدمت باور كن!
یه توپ دارم گل گلیه.......سرخ و سفید و گلیه........میزنم زمین میره زیرزمین..........نمیدونی تا کجا میره..........من این توپو نداشتم.........مشقامو خوب نوشتم..........بابام بهم عیدی داد...........یه توپ گل گلی داد چیه خوب شعره دیگه حالا حتما باید عشخی باشه؟؟!!!
ببین عشق عیسی تُرا تا کجا می برد به پای صلیبش توی جُلجتا می برد جهان پُر ز نامردمی ها شده این زمان مسیحا ولیکن تُرا تا سرای وفا میبرد
به شرجي ترين سايه مي بارمت ببين با کدام آيه مي آرمت غزل مهربانتر شده مهربان به جان خودت دوست مي دارمت