پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مـــــا دردامـــــونو اشـــك نميــــكنيـــم يـــه اخـــــم ميـــكنيـــم و ميچـــســــبونـــيم بــه پيــــشونــــيمـــون ![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]دختر است دیگر... گاهی دلش می خواد بهانه های الکی بگیرد... به هوای آغوش تو... شانه های تو...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]اگــــــــــــــر دیگر همه از آب گل آلود ماهــــــــی میگیرند، از بدیشان نیستـــــــــــــــــــ، آبهای تمیز دیگر مــــــــــــــــــــــــــــاهی ندارنـــــــــــــــــــــــــــــد.[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]برای پروانه شدن پیله ی دستان تو کافیست… من را محکم تر در آغوش بگیر…[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]دلت را به هر کسی نسپار این روزها برخی ها از سپرده ات هم بهره میخواهند...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مغرور و خود شیفته نیستم ولی یاد گرفتم که توزندگیم منت احدی رو نکشم خداحافظ تو فرهنگ لغت من جوابش فقط یه کلمه است "به سلامت" همین....!!![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]هیچ وقت از خدا نخواستم تموم دنیا مال من باشه! فقط خواستم کسی که تموم دنیای منه مال هیچکس نباشه[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]ــــــه قـــولِ شــــــازده کوچــــولو: دلـــــــت اهــــــلــیِ یک نفــر می شـــود … دلـــــــــت؛ بــــــرای نـــوازش هــایَـش تنـــــــــگ مــــــی شـــود … تـــــو مــــــی مـــانی و دلتــنــــگی ها … تـــو مــی مـــانی و قلبـــے که لحظـــه دیــــدار تندتر می تپــــد.... ســـراسیمـــــه می شَـوی … بــــــی دســــــت و پـــا می شَــوی … دلــواپــــــس می شَــــــوی … دلبســــــتـــه می شَـــوی … و محــــــکوم میشَــــوی... به عـشـــــــق و عـــــــاشـــق بودن.... عشــــــقی که حــ[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]در خـطـوطِ دسـتهایَم نقشِ ღتوღسـت نمی تَرسـَـــم هرجا بِرَوی مالِ مَنــــــــــــــی[/h]