پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• اصلا حسود نیستم ... اما وقتی دیدم واسه رفیقم اس ام اس اومد، توش نوشته بود :" کی میرسی عشــــقـم ؟ " فقط ،یه ذره دلم خواست ، همین .. !!
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• استادے سر کلاس مـے گفت: مـا دانشجویـے داشتم کـــه همیـن اخیراً روی فیزیکــ پلاسما کار مـے کرد اونقدر خوب کار مـے کرد کـــه بــه جاے بیست ، بـہـش نمــره بیست و دو دادم... روحتـــ شاد و یادتــ گرامی و راهتـــ پایدآر...
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• دلم ، را به چراغ های رنگی آراستم قاصدكی از آسمان پر زد، به سوی دلم کمی شبنم به روی ، گونه ام پاشیدم عطر، دوری ات در فضا پیچید لباسی زرد، از آسمان پوشیدم ستاره ها یكی یكی ورق زدم! پیراهن آبی ام را اما ... نه ... نه ... نه آخرین كبریتم است! آنرا در ، طوفان دوری ات شعله ، نمی دهم! تو نباید بازگردی هیچ گاه، هـیچگاه چون پروانه ها... از تو می ترسند!!!! پنجرها ، را می بندم زخمم را نمک می پاشم تو نباید باز گردی!
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]لــــــــــــــــــبهایت که بـــــاهم بــــــــــــازی میکــــــــــــــــنند.. .. ........و لبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــخندتــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .............جــــــــــاری میـــــــــــــشود.. .. .......... آن لحــــــــــــــــــــــــــــــظه .. ....................کــــــــــــــــــاش در آغــــــــــــــــوشم بـــــــــودی..[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]سیگار حرمت داره ......!!! باید وقتی بکشی که درد داری ... نه وقتی که میخوای بوی شیر دهنت بره ...... بعله...!! راستی اگه این سیگار نبود بعضی ها چطور میخواستن بزرگ بشن ؟؟؟؟[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مــجازی هستیم امــا دِلـِـمان مــجازی نیـــــست میــــــشکَنـَـــــد حواسَت به تایــــپ کردَنَت باشــــــد[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]من می دانم دلم تا همیشه در وسط ترین نقطه ی زندگیت جا مانده است! جایی بین خواستن و نخواستن ، جایی بین بودن و نبودن ، جایی بین رفتن و نرفتن ، جایی بین ....... این نقطه های خالی ... جا مانده[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مگر خودت نگفتی خداحافظ ! پس چرا وقتی گفتم"به سلامت" نگاهت تلخ شد؟ برو به سلامت دیگر هم سراغم را نگیر! خسته تر از آنم که بر سر راهت بنشینم و دلیل رفتنت را جویاشوم...[/h]