پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]اسمش نه عشقه ، نه علاقه ، نه حتی عادت خریت محضه دلتنگ کسی باشی که دلش با تو نیسـت !!![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]من ترا در تو جستجو كردم نه در آن خواب هاي رويائي در دو دست تو سخت كاويدم پر شدم؛ پر شدم؛ ز زيبايي[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]قلــ ــب عزیز لطفــا خفه شـــو و در همه کارها "دخالــت" نــــکن ! هـمان کـه خــ ـ ــون "پمـــپاژ" کــــنی کافـیسـت . . . اگر هــم "خـــسته" شـدی اجبــ ــاری نیسـت به کــار ! هــر وقـت دلـت خواســـت دیگـ ـ ـ ــر "کـار" نَـــکُن ...![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]گل واژه نیست گل ترانه نیست گل بهانه نیست گل شاهپرک نیست گل تنها نگاه توست در قلب کوچک من جوانه می دهد ودر زمین سبز عشق بهانه می گیرد آغوش ات را همراه باد می رقصد و واژه می شود و شعر مرا پر از نامت می کند[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]هر #قلبی #دردی دارد فقط #نحوه ابراز آن فرق دارد #بعضی ها آن را در#چشمانشان #پنهان میکنند و #بعضی ها در لبخـــــــــــــــــندشان....[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]به خدا حافظی تلخ تو سوگند نشد که تو رفتی و دلم ثانیه ای بند نشد لب تو میوه ممنوع ولی لبهایم هر چه از طعم لب سرخ تو دل کند نشد با چراغی همه جا گشتم وگشتم در شهر هیچ کس هیچ کس اینجا به تو مانند نشد هر کسی در دل من جای خودش را دارد جانشین تو در این ســـینه خداوند نشد خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند: نشد![/h]