پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• مرا با خیالت تنها نگذار اصلا به تو نرفته است مهربان نیست آزارم میدهد دلم خودت را میخواهد ...
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• گم کرده ام تو را توی مدادرنگی های کودکی ام سرم را می تراشم کوتاه ترین مدادرنگی جامدادی ام می شوم کوتاه آنقدر که دست های آبی ام از بارانی سفیدت اما هر چه فکر می کنم یادم نمی آید چقدر بی رنگ از نقاشی ام رفتی....
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=1]بـــیـــزار بـــــاش از مـعـشـوقـــه ای کـه[/h] بـــیـــزار بـــــاش از مـعـشـوقـــه ای کـه اســـــم کــــارهـــای بــــــدش را آزادی بـــگــــذارد اســـــم نـــگـــرانــی هـــایـــتـــــ را گــــیـــر دادن بــــــگــذارد و بــرای بــی تــفــاوتــی هـایـش اعـتــمـاد داشـتـن بـه تـو را بــهــانــه کـنـد
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=1]چه سکوتى دنیا را میگرفت[/h] چه سکوتى دنیا را میگرفت اگر هر کس به اندازه ى صداقتش سخن میگفت
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=1]درد تنهایی کشیدن[/h] درد تنهایی کشیدن مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفید شاهکاری میسازد به نامِ دیوانگی...! و من این شاهکارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خریده ام... تو هر چه میخواهی مرا بخوان دیوانه خود خواه بی احساس....... نمیــــــــفروشــــــــــم..!