پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• برای نوشتن از دلتنگی که واژه و استعاره لازم نیست ، " فقط یک دل میخواهد " که تنگ شده باشد همین ...
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• بگذار بگویم : آخر فهمیدم چه ربطی بهم داریم ! که پشت این همه فاصله تا این حد به من نزدیکی ... " تو ادامه ی وجود منی " دل من با تو آرام گرفت این نوشته های گاه و بی گاه قلب من است برای تشکر از تو که تمام کج خلقی هایم را تحمل کردی صبورانه همه ی بهانه گیری هایم را هضم کردی و آخر هم با همان زنگ صدای همیشگی ... تسکینم دادی من نمی دانم چه شد یا از کجا پیدا شدی ! فقط خوب کردی ادامه ی وجود من شدی . . . خوب کردی !
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• این روزها دلتنگ که نه ! محتاج صدای تواًم باور کن این یکی دیگر شعر نیست ...!
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• نگران منتظر تنها عصبانی بهانه گیر همه ی اینها من هستم ! کمی آرامم کن فقط کمی ...
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=1]اگر صدای خنده های تو بشنوند چه می گویند ؟![/h] ... و من هر روز از خودم می پرسم ! این ها که می گویند نوشته هایم زیباست ! اگر صدای خنده های تو بشنوند چه می گویند ؟!
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• حوالی رویاهایم که قدم می زنم ! میبینم خیابان را با بوی باران دوست دارم . خودم را با بوی تو ...!
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• كسی كه خنجر به پشتم فرو كرد,بوی تنش آشنا بود!راستی این عطر را خودم برایش خریده بودم...
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• سرتاسر ســـــال از مزرعـ ـه مواظبت کرد در آغاز فصلِ ســ ـ ـرد تنش هیزم آتـــــــش کشآورز شد. پــــ ـاداش وفـا داری جز این نیست .