پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]همانند نوشته ی حک شده بر لوح های گورستانم..، حکایتم،حکایت رفتن است..![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• این شما و این هم کتیبه ی امروز شما ..... تا حالا شده تنهایی رو تجربه کنی؟؟؟ تو یه جمله بگو چه حسی داره ؟؟؟ خوشحال میشیم درد دلت رو گوش کنیم .....
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]میـــدانی فلانــــــــــی جــــــــان..!!! زنـــدگـــــی شــــایــــــــد همین باشـــــــد... یـــــــــک فریبــــــــــ کوچـــــک از دســـــــــتِ گرامـــــی ترین عــــــــزیـــزانتــــــــــــ... مـــــــــــــن کـــــــــه بــــــــاور کـــــــرده ام،بــایــــــــــد همیـــــــــن بـــــــــــاشــــــــــــد...![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]نــــــــگاهـــم کــــــــه کـــــــرد،...دلـــــــــم از ســـــــردی نــــــگاهش لــــــرزید...سالها گذشت و دلــــــــــم شبیه ویـــــرانـــــه های ارگ بم بود..اما انـــــگار هنــــــوز دوســــــتت دارمــــــی زیر آوارهــــــــای دلـــــــــم،دســـــــت و پـــــــا مـــــــــیزد...![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]دردم این نیست که او عاشق نیست دردم این نیست که معشوق من از عشق تهی است دردم این است که با دیدن این سردیها من چرا دل بستم...؟![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]از انســــان هـــای دلتنگ بـیشتـــر بـتـــرسیـــد؛ آن ها می تــواــنـنـد ناگهــــــانی، دیگــــر گــریـه نکـننــد؛ دوسـتــــ نــداشتـــه بــاشـنـــد؛ و قـیـــدِ همـــه چـیــز را بــزننــد، حتـــی زنــدگــــی . . .[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]گاه کن! آن دور دستها ... یکی تنها به انتظار ایستاده ... لبخندی عاشقانه را ! دستی برایش تکان بده ... تا بشکند حصار سنگی تنهایی اش![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]از کودکی آموخته ام فاتحه ی هرچیز را که نمیتوانم به آن برسم را به خوانم...مانده ام پس چرا بعد رفتن تو کسی نگفت:فاتحه مع الاخلاص...؟[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]دلم یک آلزایمر خفیف می خواهد… آنقدر که یادم نرود ، به نفعم است که به چند زبان زنده ی دنیا سکوت کنم....[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]هوای نبودنت... "اسمش را گذاشته ام خودکشی شرعی" تنهاییم را پـــــــُـــک میزنـــــــم و در هــــوای خیـــــال تـــــو قـــــــــدم... هــــــوای نبودنـــــــــــــت را به ریه ام میکشـــــــــــــم؛تا خرابـــــــــــــــــم کنــــــــد... خراب تر از دود ایــــن تنهایی که به چشمم میرود..! وقتی که نیستــــــــــی،بــــــگذار کـــــــــــه من هم نبـــــــــــاشـــــــــــم... مرگ تدریجـــــــی ام مبارک..![/h]