پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]همه چیز را فروخته ام جز آن صندلی که جای تو بود! شاید آن روزی که برگشتی خسته باشی...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]به صدایت معتاد شده بودم... رفتی !!!! حالا هرروز "خاطره" تزریق میکنم![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مداد رنگی هایم را آوردم... تصمیــــم گرفـتــــــــم خودم و زندگیـــــــــــــم را نقـّــــاشـــی کنم؛ امــــــــّــــا دیدم به رنگـــــــی نیاز ندارم.. دنیای این روزهــــــای من بــــــدون او سیـــــــاه سیــــــــاه اســـــــــــت...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]هر روز تمرین میکنــــــــم.. هرروز بــــــارها و بــــارها مقابــــــل آینـــه تمرین میکنــــــم کـــــه چگونه آرایـــــــش کنم موهایـــــــــم را.. تا مبادا چشـــــــــمم بـــــه آن چنـــــــد دانه مـــــــوی سفیــــد شــــــده "رفتنــــت" بیفتــــــــــد...هیچ رنگ شادی دیـــــــگر جوابگو نیست..!!![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]ز بخـــــــــت بــــــدم آیــــــنه فـــــــــروش شهــــــر کوران شـــــده ام...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• با باد خواهم گفت حکایت نامهربانیت را تا از هر کویی که میگذرد آن را بخواند تا شاید روزی از سر کوی تو نیز بگذرد و در گوشت بخواند قصه ای را که برایت آشناست . . . به یاد خواهی آورد مرا نگاه یخ زده ام را و روزی را که دنیا را بر سرم خراب کردی به یاد خواهی آورد به یاد قصه ای خواهی افتاد که نامهربانی تو و سکوت من آخرین برگش بود به یاد خواهی آورد کسی را که همه دنیای تو بود قسم هایی که خوردی عهدهایی که بستی و قلبی را که شکستی همه را به یاد خواهی آورد . . .
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• برو ای یار که ترک تو ستمگر کردم حیف از آن عمر که در پای تو من سرکردم عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران ساده دل من که قسم های تو باور کردم به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود زآن همه ناله که من پیش تو کافر کردم تو شدی همسر اغیار و من از یار و دیار گشتم آواره و ترک سر و همسر کردم از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]به ظاهـــــر شـــادی میــکنم ! حرفـــ میزنمـــ مثلـ همه ... اما ... خیلیـ وقت استــ مرده امـــ ! دلم می خواهد ببـــــــارم ... و کسیـــ نپرسد چرا ... ! تو چه می فهمی این روزها ادای زنده ها را در میـــــــآورم ..[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]کشیدن این بار شانــــــــه های مـــَـــــردانه مــــــــی خـــــواهـــَـــــد..!! امـــّـــــا... مـــــَـــــن زنــــَـــــــم!!!!! کُجـــــــــــایی خــــُـــــــدا..؟؟؟؟[/h]