پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]به #قبله-ام که #سرگردانِ یک #نگاه توست #قسم #ایمان می آورم به #شیطانی که در #چشم-های تو می خندد #حرام می کنم #خواب بی تو را #پناه می برم به آغوش #بخشنده-ات و از آیه ای که بر #لبهای تو نشسته است هزار #سوره تفسیر می کنم برای #دوست داشتنت ![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]کهنه ها را باید دوباره بپوشیم و هلهله کنان تا افق دست نیافتی بدویم گلوی حرفها را اگر تیغ بزنیم باز هم حرف تازه ای نیست جز اندوه ملال ....[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]روزي مخاطب تمام جملاتت من بودم... نميداني چه سخت است خلع مقام شدن... و نميداني چه سخت تر است ديدن ترفيع گرفتن ديگري...[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]مــن، از تمام آسمـــان یک بــــاران را میخواهم ... و از تمــــام زمیــــن، یک خیابان را ... و از تمــــام تـــــو، یک دست که قفــــل شده در دست مـــــن ..[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]می خواهم روبه رویت بنشینم نگاهت را گوش کنم صدایت را ببینم لبخندت را ببویم نفس ات را لمس کنم من تو را دیگرگونه تجربه می کنم[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]خدایا .... دلم مرهمی می خواهد از جنس خودت ! نزدیـــک ؛ بی خطــــر ، بخشــــنده .... بی منّــــــــــــ ـــــت ... !!![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]ایـن جـا هـاے خـالـے کـه نـبـودنـت را به رُخـم مـے کـشـنـد چـه مـے دانـنـد . . ... فـرهـادتـــ شـده اَم ، بـا تـمـام زنـانـگـے اَم و چـه شـب هـا کـه خـواب ِ شـیـریـنـَت را نـمـے بـیـنـَم . . .[/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]نگــــران شـــب و روز هــــام نبـــــاش ، تنهـــــا نیستـــــم ، بالشـــــم ، هــق هـــق گـــــــریه هـــام ، قــــرص هـــام ، آهــــــنگ هـــام ، لـــــرزش دســــتام همـــــه هستـــــن ... تنهـــــا نیستــــــم ..!!![/h]
پاسخ : •* عکسهای دلنشین *• [h=3]بعضی حرفا رو نمیشه گفت... باید خورد...ولی بعضی حرفا رو، نه می شه گفت... نه میشه خورد... می مونه سر دل میشه دل تنگی...... میشه بغض، میشه سکوت، میشه همون وقتی که خودتم نمیدونی چه مرگته......[/h]