پاسخ : نمایش احساس باعکس هیچ چیز جر مهربانی واژه هایت میان لهجه ی مبهم صدایت نیازهای زنانه ام را قلقلک نخواهد داد. فریاد بزن مردِ من، اینبار تو سر بده آواز دوستت دارم را از لابلای غرور لبهایت ...
پاسخ : نمایش احساس باعکس یک روح پراز بهانه دارم ... برگرد! یک عالمه عاشقــانه دارم ... برگرد! با اینکه دلیل رفتنت " مــــــن " بودم یک خواهــش کودکــانه دارم برگرد!!!
پاسخ : نمایش احساس باعکس دیروز و فردا هر دو نامردند ...! دیروز با خاطراتش و فردا با وعده هایش ... مرا فریب دادند تا نفهمم امروزم چگونه گذشت...
پاسخ : نمایش احساس باعکس یــــاد بِگیــر! اگـــه کســـی بِهـــت گفـــت دوسِـتـــــــ دارَم لـُــزومـــا بـه ایــن مَعنــی نیستـــ کــه کَــس دیگـــه ای را دوسـتـــ نـَــدارد ...
پاسخ : نمایش احساس باعکس بوسه را باید تکرار کرد ، بوسه پلی است برای ابراز احساسات پاک ... بوسه مرد و زن نمیشناسد ، پل ها را خراب نکنید ...
پاسخ : نمایش احساس باعکس دارم فکر می کنمــــــــ ــــــ چقدر خوب می شـــــــــــــــــ ــــ ــــ ــــــد نزدیک صورتم نفس می کشــــــــــــــــ ــــــــ ــــــ ــــــــیدی می دانـــــــ ــــــ ـــــــــی؟ من رک تر از آنمــ ــــــ ــــ ــــ که نبوسمتـــــــــــــــــــ ـــ ـــــ ـــــــــ
پاسخ : نمایش احساس باعکس یک غریبه می خواهم بیاید بنشیند فقط سکوت کند و من هـی حرف بزنم و بزنم و بزنم... تا کمی کم شود این همه بار ... بعد بلند شود و برود انگار نه انگار...
پاسخ : نمایش احساس باعکس دلم یک جای دنج میخواهد آرام و بی تنش جایی باید باشد غیر از این کنج تنهایی تا آدم گاهی آنجا آرام بگیرد مثلا آغوش تو...
پاسخ : نمایش احساس باعکس هَــرکه مــی خــواهـی بـــاش ایـن عادت مُـــشتَــرک انسـانهــاســت تـــو نیــز ، روزی , ســاعـتی , لـَحظــه ای احــساس خـواهـی کـرد کـــه . . . هیــچکـَـس دوسـتت نَــدارد ...!
پاسخ : نمایش احساس باعکس خـــــط عمــرم کــــــف دســـت هـایـم نیســـت... بـه فـالـــگیــر بگــو : ردِ پـاهـای ِتـــو را ببینـــد...