پاسخ : نمایش احساس باعکس هر چند نمیدانم خوابهایت را با که شریک میشوی اما هنوز ، شریک تمام بیخوابیهای من، تویی ...
پاسخ : نمایش احساس باعکس زن وار حسادت میکنم ... دلم آغوش پر آرامشی را می خواهد که زیر باران گرمم کند... دلم میخواهد کسی باشد خوب باشد... مهربان باشد ... بس باشد ... همه ی این بودن هایش فقط برای مـــــــــن باشد... فقط مـــــــــــن... و بـــــ ـــ ــا ـشــــ ـــ ــــ ـــد!
پاسخ : نمایش احساس باعکس من فرزندی به دنیا نخواهم آورد بگذار منقرض شود نسلِ غمگین چشمانمان نسلِ دل بستن های یواشکی نسلِ خیسِ گونه هایمان بگذار منقرض شود این دردهای سر به فلک کشیده مان و این دل های شکسته مان !
پاسخ : نمایش احساس باعکس در چشمانم تنهایی ام را پنهان می کنم در دلم ، دلتنگی ام را در سکوتم ، حرفهای نگفته ام را در لبخندم ، غصه هایم را
پاسخ : نمایش احساس باعکس تمام سپاس من ؛ از کسی است که به من نیاز ﻧﺪﺍﺷﺖ ؛ ﺍﻣﺎ .... ﻓﺮﺍﻣﻮﺷﻢ ﻧﮑﺮﺩ ... !
پاسخ : نمایش احساس باعکس یادتـــــــــان باشد که ، اعتماد المثنی ندارد ، خرابش نکنید. گمش نکنید ....
پاسخ : نمایش احساس باعکس یه وقتایی خودمو بغل می کنم ؛ و می گم : غصه نخور دیوونه !!! من که باهاتــــــــــم .....