زن: از کی فهمیدی دوستم داری؟ اصلا تا کی عاشقم می مونی؟ مرد: می گن هیچ کس اولین قطره ی بارون رو ندیده... آخرین قطره ی بارون رو هم... از بارون؛ اول و آخرش رو هیچ کسی به یاد نداره و ندیده... همه فقط خود بارون رو به یاد میارن. این که از کی و کجا عاشقت شدم رو نمی دونم. تا کجا رو نمی دونم... من از تو؛ فقط تو رو می دونم!
من از تمام این دنیا عشق میخواهم ... مُشتی شعر گلهای شمعدانی پشت پنجره و لبخندهای تو که تکثیر می کند عشق را به بی نهایت
اگر بتوانم دلی را از شکستن باز دارم؛ بیهوده نزیستهام! اگر بتوانم رنجی را بکاهم یا دردی را مرهم نَهَم حاشا، که بیهوده نزیستهام!
من دقت کردم توی رابطه هر چقدر بیشتر در مورد هم بدونید بیشتر به پایان رابطه نزدیک می شید مثله یه کتاب که وقتی به آخرش میرسی و تموم میشه ، می بندیش و میذاری تو گوشه ی کتابخونه و خاک می خوره . شاید ناخواسته باشه ولی اتفاقیه که خیلی در مورد دوستام دیدم. همیشه یه فصل تازه برای هم داشته باشید .
چــه تڪراری از ایـــن ،،، خوشتــــــر ،،، بگویـــــم مــــن ،،، دوستــــــت دارم ،،، لبــــــت را تـــو ،،، بخنــــــدانی ،،، بگــــــویی مـــــن ،،، ڪمی بیشتــــــــر
حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست حال دلت که خوب باشد حتی میشوی همبازی بچه ها و چقدر لذت دارد که آدم حال دلش خوب باشد حال دلتان همیشه خوب...
وقتی میدونم قراره بزودی ببینمت؛ دیگه گوشهگیر نیستم، اخم نمیکنم، با کسی تند صحبت نمیکنم، هرچی اخلاقِ بده، میزارم کنار و به بدترین دردهایی که دارم میتونم بخندم و لبخند از روی لبام محو نمیشه. میدونی...! میشم بهترین ورژن از خودم و حالم هزار برابر بهتر از قبل میشه ...