بیایید با باورهای سمی خداحافظی کنیم 1.باور اینکه قربانی هستیم.. 2.باور به اینکه میتوانیم دیگران را تغییر دهیم.. 3.باور به اینکه اگر جای فلانی بودم زندگی بهتری داشتم 4.انتظار داشتن از دیگران و باور به اینکه دیگران باید مطابق انتظار ما رفتار کنند. .5.باور به اینکه برای رسیدن به کمال و احساس شادی حتما به حضور فردی خاصی نیاز داریم.. 6.اینکه همیشه لازم است ثابت کنیم که ما درست میگوییم حق با ماست.. 7.نگران بودن درباره ی اینکه دیگران در مورد ما چه فکری میکنند..
خدایا! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام را نگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم را نگیر. هنگامی که تواضعم دادی عزتم را نگیر. هنگامی که قدرتم دادی، عفوم را نگیر. هنگامی که تندرستیم دادی، ایمانم را نگیر. و هنگامی که فراموشت کردم، فراموشم نکن!!
جهان پیشینم را انکار میکنم، جهان تازهام را دوست نمیدارم، پس گریزگاه کجاست! اگر چشمانت سرنوشت من نباشد؟...
نمی دانم چه می خواهم خدا یا به دنبال چه می گردم شب و روز چه می جوید نگاه خسته من چرا افسرده است این قلب پر سوز ز جمع آشنایان میگریزم به کنجی می خزم آرام و خاموش نگاهم غوطه ور در تیرگیها به بیمار دل خود می دهم گوش گریزانم از این مردم که با من به ظاهر همدم ویکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت بدامانم دو صد پیرایه بستند از این مردم که تا شعرم شنیدند برویم چون گلی خوشبو شکفتند ولی آن دم که در خلوت نشستند مرا دیوانه ای بد نام گفتند دل من ای دل دیوانه من که می سوزی از این بیگانگی ها مکن دیگر ز دست غیر فریاد خدا را بس کن این دیوانگی ها
میدونی اعتماد به خدا یعنی چی؟ حضرت سلیمان علیه السلام از مورچه ای پرسید: در مدت یک سال چقد میخوری؟ مورچه گفت:سه دانه پس او را گرفت و در جعبه ای کرد...و سه دانه به همراهش نهاد!!! بعد از گذشت یک سال ........ حضرت سلیمان جعبه را باز کرد و دید که فقط یک و نیم دانه را خورده!! پس با تعجب از مورچه پرسیدچرا؟ مورچه گفت:چون وقتی که من آزاد بودم اطمینان داشتم خداوند روزی من را خواهد داد و مرا فراموش نمیکند... ولی وقتی تو مرا در جعبه نهادی بیم از این داشتم که شما مرا فراموش کنی!!! پس در خوردنم احتیاط کردم تا بتوانم یک سال دیگر از آن تغذیه نم!!! خداوند می فرمایند:هیچ موجود زنده ای بر روی زمین نیست مگر اینکه بر خداست روزی آن.... ماهیان از آشوب دریا به خدا شکایت بردند،دریا آرام شد و آن ها صید تور صیادان شدند!!! آشوب های زندگی حکمت خداست. از خدا دل آرام بخواهیم،نه دریای آرام!!! دلتان همیشه آرام.....
هوا چنان سرد است که سرما را حس نمی کنم و زخــــم چنان گــــرم که درد را .. کنارت می نشینم دستم را گرم می کنم و خاکستر می ریزم بر زخـــمم ...