پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ من یک زن بازنده ام... مردها، زیادی از من انتظار دارند؛ به خاطر تصویری که از من ساخته شده و خودم هم در ساخت آن کمک کرده ام؛ من سمبلی از تنها چیزی هستم که مردان از آن استقبال میکنند.
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ بـغـض هـمـیـشـه نـشـآنـه ی ِ ضـعـف ِ بـغـض کـنـنـده نـیـسـت !! گـآهـی بـیـآنـگـر ِ بـی رحـمـی ِ مـخـآطـبـش اسـت !!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ یادت باشه دیگر یادت نیستم گاهی دست " خـــودم " را می گیرم... می برم هوا خوری... " یــاد " تو هم که همه جا با من است... " تنــهایــی " هم که پا به پایم میدود... ...میبینی...؟ وقتی که نیستی هم جمعمان جمع است
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ کاش میشد لاغر کنم خیلی لاغر... بیست کیلو بشم! ده کیلو بشم! نه! ... ... سنگینه براش... پنج کیلو شم ... تا دوباره برم رو " پاهای مــامــانم " بخوابم ...!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ هر روز سر ساعت دلتنگى اشكهام جارى ميشه ساعت يازده كه ميشه صداي قلبمو تو قفسه سينه ميشنوم كاش تو هم ساعتت رو دوباره كوك ميكردى!!!!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ پـیـاده رو هـای ایـن خـیـابـان خـراب شـده مـسـت اَنـد (!) خـیـال بـَـرشـان داشـتـه . . . ڪہ تـو دسـت در گـردن مـن داری (!) نـمـی دانـنـد مـن بـا هـر بـارانــی انـدوهِ فــرامـوش شـده اَم را بـا خـود بـه خـیـابـان مـی بـرم و تـویـی در کـار نـیـسـت....
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ وقـتـی تـلـفـن زنـگ مـی زنـد یـعـنـی از یـاد نـرفـتـہ ای!! حـتـی اگـر بـہ اشـتـبـاه شـمارهات را گـرفـتـه بـاشـنـد . . . بـبـیـن دوسـتِ مـن در ایـن دنـیـا خـیـلـی از آدم هـا هـسـتـنـد ڪـه شـمـارهشـان حـتـی بـہ اشـتـبـاه گـرفـتـه نـمـی شـود!!!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ مــــــــرد بـــاش ... نه فقط با جسمت ؛ با نگاهت ، با احساست ، با آغوشت ... مردباش و هیچوقت نامردی نکن ؛ مخصوصا برای کسی که به مردونگیت تکیه کرده و باورت داره ...