پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ چرا وقتی که آدم تنها میشه، غم وغصش قدریک دنیا می شه؟ می ره یک گوشه پنهون می شینه،اونجا رو مثل یه زندون می بینه غم تنهایی اسیرت می کنه،تا بخوای بجنبی پیرت می کنه وقتی که تنها می شم اشک تو چشام پر می زنه غم میاد یواش یواش خونه دل در می زنه یاد اون شبها می یفتم زیر مهتاب بهار توی جنگل لب چشمه می نشستیم من و یار.... میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمی شه، دل این آدما زشته دیگه زیبا نمی شه اون بالا باز داره زاغ ابرارو چوب می زنه اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمی شه [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ همه با آينه گفتم ، آری همه با آينه گفتم ، که خموشانه مرا می پاييد ، گفتم ای آينه با من تو بگو چه کسی بال خيالم را چيد ؟ چه کسی صندوق جادويی انديشه من غارت کرد؟ چه کسی خرمن رويايی گل های مرا داد به باد؟ سر انگشت بر آيينه نهادم پرسان : چه کس آخر چه کسی کشت مرا که نه دستی به مدد از سوی ياری برخاست نه کسی را خبری شد نه هياهويی در شهر افتاد ؟! آينه اشک بر ديده به تاريکی آغاز غروب بی صدا بر دلم انگشت نهاد [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ این شعر دیگر برای هیچکس نیست نه!در دلم انگار جای هیچکس نیست انقدر تنهایم که حتی دردهایم دیگر شبیه دردهای هیچکس نیست [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ داستان دنیا چون داستان ماریست که دست بر آن بکشی نرم و در اندرونش زهر کشنده دارد فریب خورده نادان به طرف آن می رود وخردمند پایان بین از آن دوری می گزیند. [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ [HR][/HR] دلتنگــ که میشوی انتظار دیگر معنـــا ندارد یک نگاه کمی نا مهربانـــ یک واژه کمی دور از انتـــظار یک لحظه فاصلهـــ میشکند بغضتـــ را...
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ ناز پروده عشق تو شدم ، جان منی درد خود با که بگویم که ، تو درمان منی دین و دنیا و همه هستی من رفته به باد هیچ سرمایه مـرا نیست ، تو ایمان منی یاد تو روشنی ذهن پریشان من است در شب تیره هـجران ، مه تـابـان منی کور دل بودم و با عشق تو بینا شده ام روشنـی بـاد ترا ، ای که تو چشمان منی زنده کردم دل پژمرده به عشقت ، ای دوست امشبی را در این خانهِ دل ، تو مهمان منی
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ [HR][/HR] تو را عاشقانه دوست دارم مثل گلهاي بهاري مثل پنجره هاي باز رو به دريا مثل گلهاي عاشق در باغچه هاي انتظار تو را مثل خودت پاك و معصوم دوست دارم
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ √من در این خلوت خاموش وسکوت√ √پـــُـــرم از دلتنـــــگی√ √و گــــرفتهـ است دلــــم√ √و چه درد اور و آرام وحـــزین√ √هجر چشمان قشنگ تو مــــــرا میشکند√ √ای تو در وسعتـــ قلبم جـــاری√ √تو کدامین غزل عاطفــهـ را می خـــــوانی√ √که زوایای دلــــــم√ √آشنــــایند صمیمیتـــ آواز تـــورا√
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ درست وســـــط پیشــــانـــی ات می شـــود قبلـــــه گــاه لبـهــای مــــــن بـــــــوسه هــایـــــم را همان جــا حوالـــــه می کنـــــم