پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ براتون پیش اومده وقتی پای تلفن باید خداحافظی کنید اما هنوز دلتون میخواد صداشو بشنوید یهو میگید راستی؟! میگه : جانم...؟! آروم میگی : دوســـتـــت دارم....... آخ .... که این چند ثانیه آخر چقدر می چســـــبـــه......!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ فدای اون گل که یه روز یکی میخواد بده دستت فدای اون دوییدنات وقتی میگیره نفست فدای ذوقه موندنو فدای درد رفتنت فدای پرواز کردنت فدای اون نشستنت فدای صبرو طاقتت فدای بیحوصلگیت فدای بچه بودنت فدای کله زندگیت فدای عطر خنده هات فدای طعم موندنت فدای دوست نداشتنات حتی فدای روندنت فدای اون اتیشی که دایم به قلبم میزنی فدای انتخاب تو ای موندگار رفتنی فدای تو که هیچ روزی هیچکی نمیشینه به جات فدای هرچی تو داری مخصوصا اون رنگ چشات فدای لحظه ای یه بار تو رویاها بوسیدنت فدای لحن سلامات فدای روزه دیدنت فدای اخم ابروهات ابروهای بی حوصلت فدای هر چی تو بگی حتی شکایتو گلت دنیا بهونست عزیزم فدای اسمتو خودت [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ این روزها جای خالی ” تـو ” را با عروسکی پر می کنم همانند توست مرا ” دوست ندارد ” احساس ندارد ! اما هر چه هست ” دل شـکـســتـن ” بلد نیست [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ خــــدا .... کــی کـــات میــدهی !؟ هـــزار بـار یـــک پـــلان را گـــرفته ای ؛ مــــن بــازیگـر خوبــی نـمی شــوم ، بــــــــــــاور کـن !!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ فقط از شرم چشماته تموم سربه زیری هام نمیدونم بدون تو من از آینده چی میخوام نمیتونم از این بن بست به سمت عشق برگردم توراهی روبه من واکن میدونم خیلی بد کردم کسی جزتو نمیدونه چقدر محتاج دیروزم بگو برگرده اون لحظه که من یک عمره میسوزم نمیتونم از این بن بست به سمت عشق برگردم توراهی روبه من واکن میدونم خیلی بد کردم فقط از شرم چشماته تموم سربه زیری هام نمیدونم بدون تو من از آینده چی میخوام نمیتونم از این بن بست به سمت عشق برگردم توراهی روبه من واکن میدونم خیلی بد کردم
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ برای هر کسی یه اسم تو زندگیش هست که تا ابد در هر جایی بشنوتش ، ناخودآگاه بر میگرده به همون سمت ..!
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ [HR][/HR] تنهایی یعنی : ذهنم پر از تو و خالی از دیگران است اما کنارم خالی از تو و پر از دیگران است [HR][/HR]
پاسخ : ♠ دلنوشته ها ♠ یکی از بدترین ظلم هایی که "عطرها" و "آهنگها" به ما میکنن اینه که ، بدون اجازه گرفتن ، هـُــــلمون میدن وسط خاطرات !!