کاش بفهمید کسی که میگوید "دوستت دارم"هم، غرور دارد دل دارد کاش بدانید "دوستت دارم"گفتن هیچ کسی از روی تنهایی نیست اگر کسی بهتان گفت "دوستت دارم" بدانید روزها و شبهای زیادی را با دلش جنگیده تو را به خدا بفهمید اگر میگوییم "دوستتان داریم"چشممان بقیه را هم میدیده اما تقصیر این دل وامانده است اگر شما شده اید عزیزمان... اگر کسی را دوست ندارید مرد و مردانه بگویید "نمیخواهمت" اما نگویید"چرا من" یا "از من بهتر برای تو هست" باور کنید جواب"دوستت دارم" فقط "من بیشتر"است...
همه چيزمان شرطى شده! زنگ بزنى،زنگ ميزند! پيغام بدهى،پيغام ميدهد! دلت تنگ شود،دلش تنگ ميشود! فقط اين دوست داشتنِ لعنتى ست كه شاملِ هيچ بند و تبصره اى نميشود! كه اگر بفهمد دوستش دارى، بار و بنديلش را جمع ميكند و ميرود ...
کاش میشد آدمی، گاهی... فقط گاهی به اندازه نیاز بمیرد بعد بلند شود آهسته آهسته خاکهایش را بتکاند... اگر دلش خواست برگردد به زندگی... دلش نخواست، بخوابد تا ابد...
تو را در کجای خاطراتم جا گذاشته ام، که هر چه میگردم پیدایت نمیکنم؟ آخر نفهمیدم! که من تو را گم کردم یا تو مرا جا گذاشته ای...! کاش می دانستم!
تا شمع تو افروخت پروانه شدم با صبر ز دیدن تو بیگانه شدم در روی تو بیقرار شد مردم چشم یعنی که پری دیدم و دیوانه شدم مولانا