اینکه ما را پس میزنند و باز هم دوستشان داریم؛ اینکه جوابِ پیاممان را یکی در میان میدهند و ما هر لحظه به بهانهء دلتنگی پیام میدهیم؛ اینکه سرد بودنشان را با گرمی جواب میدهیم؛ اینکه خیلی وقت است که رفته اند و ما باز خودمان را به در و دیوار میزنیم که بمانند یعنی برای دوست داشته شدنمان "باج" میدهیم...! از ما که گذشت اما بیایید به نسل بعدمان یاد دهیم برای یک دوست داشته شدنِ موقت باج ندهند حتی اگر به قیمت جان کندشان باشد...
هی کافه چی! برای یک شب کافه ات را به دست من بده می خواهم برای یک شب هم که شده خودم باشم واین صندلی های خالی... خودم باشم و یک آغوش خیالی... خودم باشم واشک هایی که سرازیر می شوند و خدا هم پاکشان نمی کند... بگذار این سکوت وحشی تن مرا به اسارت بگیرد بگذار در این تنهایی خون دل بالا بیاورم بگذار سیگار بند بند وجودم را بسوزاند بگذار دیگر نباشم...!!!
می ماند..اینجا...گوشه ی دلم.. یادت را می گویم.. نه تصویری از تو..نه تپش قلبی...نه اشکی.. تنها بیداری یک حس است و ......بعد ..... تمام نمی شود می ماند همین جا گوشه ی دلم...
شرمیست در نگاه ِ من؛ اما هراس نه کمصحبتم میان شما، کم حواس نه! چیزی شنیدهام که مهم نیست رفتنت درخواست میکنم نروی، التماس نه! از بیستارگیست دلم آسمانی است من عابری«فلک»زدهام، آس و پاس نه من میروم، تو باز میآیی، مسیر ِ ما با هم موازی است ولیکن مماس نه پیچیده روزگار ِتو ، از دور واضح است از عشق خسته می شوی اما خلاص نه!
این دنیا برایِ مـــن برایِ باورهایم برایِ عاشـــقانه هایم ســـرد است و سنگ این روزگار جــایِ مــــن نیست که نیست که نیست کاش کســــی می آمد دســـتانم را می گرفت و می گفت :بیا برویم برویم ... هرجا که می خواهی مـــن می آیم پا به پایِ تو کاش کســـی مــی آمد!
وقتی مادر نیست انگار زندگی هم نیست آرامش هم نیست وقتی مادر نیست انگار همه چیز عوض شده وقتی مادر نیست انگار زندگی با هیچ چیزی شیرین نمیشه وقتی مادر نیست انگار خندهها از هزاران گریه تلخ تر میشه کاش خدا یه فرصت دیگه بهم میداد تا با مادرم بودن را بیشتر احساس میکردم کاش میشد دوباره تو آغوشش برمو بهش بگم دوستش دارم بهش بگم مامانم زندگی بی تو معنا نداره کاش میشد فرصت های از دست رفته رو جبران کرد...
بی تو با این دنیا چه کنم بی تو با این اشکها چه کنم بی تو با این غمهام چه کنم بی تو با این تنهایی چه کنم بی تو با این روزگار چه کنم بی تو با این زندگی چه کنم بی تو با این دلم چه کنم بی تو با این دلواپسیم چه کنم مادر بی تو با این دلتنگی چه کنم مـادر بی تو جه کنم ...