1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

غذاهای محلی ترکیه

شروع موضوع توسط traffic ‏10/5/21 در انجمن جهان

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۱. کوزو تَندیر

    [​IMG]


    یکی از غذاهای محلی ترکیه است که برای تهیه‌ی آن، بره‌ی درسته را داخل تنور آویزان می‌کنند تا به‌‌آرامی پخته شود. این غذا با گوشت بسیار لطیف تهیه شده و به‌همراه ایچ پیلاو (برنج به‌همراه تکه‌های جگر، آجیل و نوعی کشمش) یا سیب‌زمینی و ماست سرو می‌شود.
     
  2. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۲. ایزگارا بالیک (ماهی تنوری)

    [​IMG]


    اگر به استانبول سفر کنید و این غذا را امتحان نکنید، سفر شما هنوز ناقص است! بالیک در زبان ترکی به‌معنای ماهی است. ایزگارا بالیک از کبابی‌کردن ماهی‌های فصل مثل هامسی (ماهی کولی)، لِورِک (ماهی خاردار)، چوپرا (ماهی سیم)، ایستاوریت (اردک ماهی)، پالاموت (ماهی ماکرل) و لوفِر (ماهی آبی رنگ) تهیه می‌شود.
     
  3. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۳. پیده

    [​IMG]


    خمیرهای قایقی‌شکل تنوری که با مواد مختلف مثل گوشت طعم‌دارشده یا اسفناج، تخم‌مرغ و سوجوک (سوسیس مخصوص و تند ترکی) یا کوش‌باشی (تکه‌های کوچک گوشت گوساله‌ی طعم‌دارشده) پر می‌شوند
     
  4. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۴. یاپراک سارما (دلمه‌ی برگ)

    [​IMG]


    برگ‌ درخت انگور، کلم و یا برگ چغندر، پخته و سپس با گوشت طعم‌دارشده، برنج و مغزهای خوراکی و کشمش پر و بعد پیچیده می‌شوند. علاوه‌بر برگ، فلفل‌دلمه‌ای، کدو حلوایی و بادمجان نیز برای تهیه‌ی دلمه استفاده می‌شود.
     
  5. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۵. سوبورکی

    [​IMG]


    بورک از لایه‌های خمیر بسیار نازک که با مواد مختلف مثل اسفناج، گوشت و سیب‌زمینی پر شده، تهیه می‌شود. لایه‌های خمیر در بورَک معمولی بعد از سرخ‌شدن بسیار ترد می‌شوند. برای تهیه‌ی سوبورکی، ابتدا لایه‌های خمیر جوشانده می‌شوند و همین باعث خواهد شد که بورک بعد از پختن نرم باشد
     
  6. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۶. مِنِمِن

    [​IMG]


    مِنِمِن یکی از صبحانه‌های سنتی ترکیه است. این املت از مخلوط تخم‌مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود و به‌صورت گرم و همراه نان سرو می‌شود.
     
  7. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۷. باقلوا

    [​IMG]


    باقلوا نوعی دسر شیرین و پر از مغزهای روغنی است که خوشمزه‌ترین نوع آن را باید در ترکیه امتحان کنید. این دسر اغلب با مقدار زیادی پسته تزیین می‌شود. توصیه می‌کنیم که حتما باقلوا را تازه میل کنید.
     
  8. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۸. گوللاچ

    [​IMG]


    گوللاچ یکی از دسرهای سنتی و از غذاهای محلی ترکیه است که در ماه رمضان بیشتر مصرف می‌شود. این دسر از خمیر، شیر، گلاب، آجیل و دانه‌های انار تهیه می‌شود. البته ممکن است در انواع مختلف این دسر، از سایر میوه‌ها و حتی حبوبات نیز استفاده شود.
     
  9. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۹. لوکوم

    [​IMG]


    این دسرِ پر از بادام، طعم‌های مختلفی دارد. معمولا مقدار زیادی پودر شکر روی آن پاشیده می‌شود. سعی کنید به‌جای لوکوم بسته‌بندی‌شده، لوکوم تازه خریداری کنید، چراکه لوکوم‌های بسته‌بندی‌شده به‌دلیل قرار گرفتن درمعرض نور و داشتن مقدار زیاد شکر، معمولا نسبت به لوکوم تازه، خشک هستند.
     
  10. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۲۰. پیلاو (پلو)

    [​IMG]


    برنج‌های ترکیه بسیار خوشمزه هستند. در تهیه‌ی این پلوها از کره استفاده می‌شود و چرب و برشته بودن پلو، آن را به یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای محلی ترکیه تبدیل می‌کند. می‌توانید پیلاو را همراه با ماست بخورید و طعم لذیذ و منحصربه‌فرد آن را تجربه کنید.