1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

غذاهای محلی ترکیه

شروع موضوع توسط traffic ‏10/5/21 در انجمن جهان

  1. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱. دونر

    دونر یکی از غذاهای محلی ترکیه و البته از غذاهای ملی آلمان هم هست که به شکل‌های مختلف سرو می‌شود. گوشت این ساندویچ خوشمزه به‌آرامی پخته و معمولا در تهیه‌ی آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می‌شود.

    [​IMG]


    شما می‌توانید این غذا را به‌صورت دوروم (کباب پیچیده‌شده در نان لواش) یا اسکندر کباب (دونر به همراه نان پیده و ماست و سس گوجه و کره) میل کنید. این غذا بسیار خوشمزه‌تر از ساندویچ‌های مک دونالد است
     
  2. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۲. ایچلی کوفته (کوفته‌ی مغزدار)

    [​IMG]


    این غذای خوشمزه و ترد از بلغور درست می‌شود و مواد میانی آن را گوشت چرخ‌کرده، پیاز، جعفری و بلوط تشکیل می‌دهند.
     
  3. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۳. لاهماجون

    [​IMG]


    لاهماجون که برخی آن را به‌اشتباه پیتزای ترکی می‌نامند، شباهت چندانی با پیتزای کلاسیک ایتالیایی ندارد. برای تهیه‌ی لاهماجون، گوشت چرخ‌کرده و طعم‌دارشده را روی لایه‌ی نازکی از خمیر پخش می‌کنند و قبل پیچیدن خمیر، مقداری آب‌لیموی تازه و جعفری خردشده به آن اضافه می‌کنند. این غذا را می‌توانید با قیمت کم در اکثر رستوران‌های شهر پیدا کنید. در حین گشت‌وگذار در شهر، لاهماجون گزینه‌ی خوبی برای ناهار یا میان‌وعده است
     
  4. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۴. مزه

    [​IMG]


    مزه‌ها (پیش‌غذاها) تنوع زیادی دارند. از بین مزه‌های موجود می‌توان به فاوا (لوبیای پخته و له‌شده)، کوپوگلو (بادمجان سرخ‌شده به همراه ماست و سس گوجه فرنگی)، موهامارا (سسی شامل فلفل قرمز، گردو، آب‌لیمو وعصاره‌ی انار) و انواع سالادها اشاره کرد.
     
  5. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۵. کباب‌ها

    [​IMG]


    کباب ازجمله غذاهایی است که در ترکیه می‌توانید لذ*ت خو*ردن انواع مختلف آن را تجربه کنید. انواع کباب‌های ترک عبارت‌اند از:

    • آدانا و اورفا: گوشت بره‌ی طعم‌دارشده که به دو صورت تند و معمولی و روی سیخ مخصوص گریل می‌شود.
    • بیتی بیف: گوشت بره‌ی کباب‌شده که داخل نان لواش پیچیده شده و با ترکیب ماست و سس گوجه‌فرنگی سرو می‌شود.
    • شیش کباب: تکه‌های گوشت مرغ یا بره که بعد از طعم‌دار شدن روی سیخ کباب می‌شوند.
    • اسکندر کباب: یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که می‌توانید آن را در اکثر خانه‌های کباب سفارش دهید. برای تهیه‌ی این کباب، فیله‌ی گوشت بره در سس گوجه‌فرنگی پخته و به‌همراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می‌شود.
     
  6. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۶. مانتی

    [​IMG]


    مانتی مکعب‌های بسیار کوچک خمیری هستند که با گوشت چرخ‌کرده پر می‌شوند و بعد از جوشاندن در آب، همراه ماست و سسی متشکل از روغن، پاپریکا، سیر و نعناع، سرو می‌شود. مانتی از جمله غذاهای محلی ترکیه است که ظاهر و طعم منحصربه‌فردی دارد.
     
  7. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۷. بالیک اکمک (ساندویچ ماهی)

    [​IMG]


    این ساندویچ یکی از بهترین ساندویچ‌های استانبول است که با ماهی گریل‌شده، پیاز و سالاد تهیه می‌شود.
     
  8. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۸. کارنی یاریک

    [​IMG]


    کارنی یاریک یکی از غذاهای بسیار رایج در رستوران‌های بازاری استانبول است. برای تهیه‌ی این غذا بعد از سرخ‌کردن بادمجان، داخل آن را با گوشت مزه‌دار شده و جعفری پر می‌کنند (تقریبا مثل دلمه‌بادمجان ایرانی) و سس گوجه را روی سطح مواد پخش می‌کنند. این غذا همراه برنج و گوجه‌فرنگی هم بسیار خوشمزه خواهد بود.
     
  9. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۹. کادین بودوکوفته

    [​IMG]


    این غذا نوعی کوفته است که برای تهیه‌ی آن گلوله‌های کوچک گوشت را داخل تخم‌مرغ و آرد غلتانده و سپس سرخ می‌کنند.
     
  10. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏16/4/21
    ارسال ها:
    7,070
    تشکر شده:
    22,543
    امتیاز دستاورد:
    137
    جنسیت:
    مرد
    ۱۰. هونکار بَیَندی

    [​IMG]


    این مورد یک غذای خوشمزه و کامل است. هونکار بَیَندی شامل تکه‌های گوشت بره است که روی مخلوطی از پوره‌ی بادمجان، کره و پنیرِ کاشار ذوب‌شده، سرو می‌شود.