ولی متاسفانه قوت غالب مردم ایران از ابتدا نان بوده تا عصر حاظر(بجز جنوب ایران وایران قدیم بجای نان ازخرما وبرخی نقاط نان جو بوده است) وگوشت یک خوردکی اعیان وبرای قشر ثروتمند جامعه عمدتا مصرف بیشتری داشته البته فقط درایران این امر نبوده بلکه دراکثر جوامع بشری بسته به موقیت جغرافیایی ومحیطی محسوب میشده...
اون قوت غالب نان و برنج که میگویند برای فطریه دادن است ولی اینجور که من شنیدم بهترین گوشت در قرن بیستم کیلوئی ۱۰ ریال بوده و متوسط دستمزد کارگر روزی ۷۰ ریال
بله، منظورتون ریاله، ریال از پهلوی رواج پیداکرد باضرب سکهای نقره ،این درزمان اواخر پهلوی اول ودوم صدق میکنه وتا همین اواخر دهه 60 با 30 هزارتومان میشد یک گله گوسفند خرید ... یک مقاله کامل اینجا هست