1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

نان مغز دار شکلاتی ،خرمایی

شروع موضوع توسط arezofaraji ‏6/1/21 در انجمن غذاهای ایرانی

  1. داره راه میوفته!

    تاریخ عضویت:
    ‏13/12/20
    ارسال ها:
    34
    تشکر شده:
    34
    امتیاز دستاورد:
    18
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم

    1. ارد 2ونیم لیوان دسته دار
    2. 50 گرم کره
    3. 1/4 لیوان روغن مایع
    4. 1 ق غ مایه خمیر
    5. 3/4 لیوان آب ولرم یا شیر ولرم
    6. 4 ق غ شکر
    7. تخم مرغ یک عدد ،سفیده برای داخل خمیر و زرده جهت رومال
    8. شکلات چند تکه
    9. چند عدد خرما و یک ق چایخوری دارچین و نصف ق چ زنجبیل و کمی پودرهل
    مراحل
    1. مایه خمیر و یک ق شکر رو ترکیب کرده و مقداری از آب یا شیر ولرم رو اضافه و کنار میذاریم تا ۵ الی ۱۰ دقیقه تا پف کند.


    2. سفیده و باقی شکر و باقی شیر یا آب رو ترکیب و نمک و بکینگ پودر هم می ریزیم.کره آب شده و روغن هم اضافه میکنیم و مایه خمیر عمل آمده هم ریخته و خوب ترکیب میکنیم.


    3. و در حد جمع شدن خمیر ارد به مواد اضافه میکنیم ،نیاز به ورز نداره و خمیر رو یک ساعت کنار گذاشته در جای گرم و تاریک تا حجمش دو برابر بشه


    4. سپس دست تون رو اردی کنید و به اندازه دلخواه از خمیر برداشته و درون آن شکلات تکه شده یا خرما میذاریم.من نصفی رو شکلاتی و نصفی رو خرمایی درست کردم.بعد خمیر رو جمع کرده و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم.


    5. من خرمای بدون هسته و دارچین و زنجبیل و هل ساییده و یک ق غ آب ترکیب کردم و داخل خمیر گذاشتم که طعم فوق العاده ای داره.


    6. زرده و یک ق شیر و زعفران آب شده رو ترکیب و روی نون ها میمالیم.و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه ۱۵ دقیقه میپزیم.البته درجه فرها متفاوته دقت کنید نسوزه.من یک ظرف آب هم داخل فر گذاشتم.دو دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا سطحش خوشرنگ بشه.

      [​IMG]
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏9/1/21
    آرامی از این پست تشکر کرده است.