املت سوزی یکی از غذاهای محلی سیستان و بلوچستان است که با استفاده از گیاه سوزی طبخ میشود. مواد لازم املت سوزی گیاهی به نام سوزی* (البته در سیستان)(به جای این میشود از اسفناج هم استفاده کرد ولی به خوش طعمی سوزی نمیشود) پیاز سیب زمینی تخم مرغ سیر نمک و فلفل روغن طرز تهیه اول از همه باید سوزی را تهیه کنید. سوزی را در آب جوشانده تا شل شود (چیزی شبیه برنج) آبش را میگیریم و میگذاریم کمی سرد شود در زمانی که سبزی را می جوشانیم سیب زمینی را آبپز میکنیم و پیاز را سرخ میکنیم. ته قابلمه کمی روغن (اندازه آن با کم یا زیاد شدن سوزی متفاوت میشود) میریزیم مواد آماده را درون روغن میریزیم همه اینها را به همراه تخم مرغ قبلا همزده شده، نمک و فلفل و سیر رابه سوزی آماده اضافه میکنیم. سپس هم میزنیم تا ته نگیرد. هر وقت که احساس کردید که مواد خوب به خورد هم رفتهاند میتوانید استفاده کنید. امیدواریم این غذای غذاهای محلی سیستان و بلوچستانی را استفاده کنید و لذت ببرید.