طرز تهیه پاکوره یا پکوره پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها و اهوازی ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید و لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه پاکوره: آرد نخود خام نصف پیمانه آرد سفید نصف پیمانه آب نصف پیمانه تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق چایخوری نمک و ادویه به مقدار لازم فلفل سبز تند به مقدار لازم خمیر مایع 1 قاشق غذاخوری سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز) یک مشت پیازکوچک 1 عدد طرز تهیه پاکوره یا پکوره : سبزی ها و پیازها را خیلی ریز خرد کنید. یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید و نمک و ادویه هم بزنید. مایعی که بدست می آید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنار دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید. به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. بعد با در روغن فراوان سرخ کنید اگر روغن زیاد باشد مانند تصویر می شود و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود. اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک ثاشق آرد سفید اضافه کنید. نوش جان