1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه پیتزا مکزیکی مخصوص گیاهخواران

شروع موضوع توسط کوکی♥❄ ‏7/11/20 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. کاربر فوق حرفه ای ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏17/9/17
    ارسال ها:
    3,382
    تشکر شده:
    14,791
    امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    •°یک عدد دانشجو در به درِ بی هنر°•

    ...غذای رژیمی...

    [​IMG]

    طرز تهیه پیتزا مکزیکی با سبزیجات مخصوص گیاهخواران

    مواد لازم برای پیتزا مکزیکی :

    خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
    پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
    ادویه تاکو ۱ بسته
    کنسرو لوبیا ۱ قوطی
    ذرت ۱/۳ فنجان
    زیتون ۱/۴ فنجان
    گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد
    آووکادو رنده شده ۱ عدد
    پنیر رنده شده ۲ فنجان
    گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه پیتزا مکزیکی :

    فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.
    خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت ۱۲-۱۳ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
    در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
    سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
     
    m naizar از این پست تشکر کرده است.