اگر به دنبال تهیه یک غذای مقوی، سبک و در عین حال خوشمزه هستید، سینه مرغ یونانی را به شما پیشنهاد میکنیم. این غذای لذیذ با حال و هوای مدیترانهای میتواند انتخاب ایده آلی برای یک شام سبک باشد. بافت نرم و لطیف سینه مرغ یونانی به همراه آب لیمو در کنار سبزیجات معطری نظیر گشنیز و جعفری، تجربه لذتبخشی از یک غذای سالم و خوشطعم را برای شما به ارمغان میآورد. مواد لازم گشنیز و جعفری: یک پیمانه روغن زیتون: نصف لیوان نمک: نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری کاری: یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری سیر: یک حبه سینه مرغ: 250 گرم پیاز: یک عدد کدو: یک عدد گوجه فرنگی: یک عدد پنیر موزارلا: 150 گرم البته می تونید دستور پخت رو در چند خط بعدی هم ملاحظه کنید: گشنیز و یک پیمانه جعفری را ساتوری و خرد کنید. سبزیجاتی که خرد کردید را داخل نصف لیوان روغن زیتون بریزید. نصف قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری به آن فلفل اضافه کنید. یک قاشق چایخوری به آن ادویه کاری اضافه کنید و ترکیبتان را هم بزنید. 2 قاشق غذا خوری لیموی تازه را به سستان اضافه کنید. یک حبه سیر داخل سستان رنده کنید. یک سینه مرغ 250 گرمی را برداشته و برش های افقی روی آن بزنید. مرغتان را آغشته به سسی که درست کردید کنید. یک پیاز متوسط را به صورت حلقه های نازک برش دهید. یک عدد کدو را به صورت حلقه های نازک برش دهید. یک گوجه متوسط را به صورت حلقه های نازک برش دهید. 150 گرم پنیر موزارلا را به صورت حلقه های نازک برش دهید. حال برش هایی را که روغ مرغ ایجاد کرده اید با گوجه و پیاز و پنیر موزارلا و کدو پر کنید. فر را روی دمای 230 درجه تنظیم کرده و مرغتان را داخل آن گذاشته و بگذارید 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزد.