1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه سینه مرغ یونانی

شروع موضوع توسط baharspringg ‏21/6/20 در انجمن غذاهای خارجی

  1. عضو جدید

    تاریخ عضویت:
    ‏21/6/20
    ارسال ها:
    1
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    جنسیت:
    زن
    اگر به دنبال تهیه یک غذای مقوی، سبک و در عین حال خوشمزه هستید، سینه مرغ یونانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. این غذای لذیذ با حال و هوای مدیترانه‌ای می‌تواند انتخاب ایده آلی برای یک شام سبک باشد. بافت نرم و لطیف سینه مرغ یونانی به همراه آب لیمو در کنار سبزیجات معطری نظیر گشنیز و جعفری، تجربه لذت‌بخشی از یک غذای سالم و خوش‌طعم را برای شما به ارمغان می‌آورد.

    [​IMG]

    مواد لازم
    • گشنیز و جعفری: یک پیمانه
    • روغن زیتون: نصف لیوان
    • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
    • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
    • کاری: یک قاشق چای‌خوری
    • آب لیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
    • سیر: یک حبه
    • سینه مرغ: 250 گرم
    • پیاز: یک عدد
    • کدو: یک عدد
    • گوجه فرنگی: یک عدد
    • پنیر موزارلا: 150 گرم
    البته می تونید دستور پخت رو در چند خط بعدی هم ملاحظه کنید:

    • گشنیز و یک پیمانه جعفری را ساتوری و خرد کنید.
    • سبزیجاتی که خرد کردید را داخل نصف لیوان روغن زیتون بریزید.
    • نصف قاشق چایخوری به آن نمک اضافه کنید.
    • نصف قاشق چایخوری به آن فلفل اضافه کنید.
    • یک قاشق چایخوری به آن ادویه کاری اضافه کنید و ترکیبتان را هم بزنید.
    • 2 قاشق غذا خوری لیموی تازه را به سستان اضافه کنید.
    • یک حبه سیر داخل سستان رنده کنید.
    • یک سینه مرغ 250 گرمی را برداشته و برش های افقی روی آن بزنید.
    • مرغتان را آغشته به سسی که درست کردید کنید.
    • یک پیاز متوسط را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
    • یک عدد کدو را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
    • یک گوجه متوسط را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
    • 150 گرم پنیر موزارلا را به صورت حلقه های نازک برش دهید.
    • حال برش هایی را که روغ مرغ ایجاد کرده اید با گوجه و پیاز و پنیر موزارلا و کدو پر کنید.
    • فر را روی دمای 230 درجه تنظیم کرده و مرغتان را داخل آن گذاشته و بگذارید 25 تا 30 دقیقه داخل فر بپزد.
     
    آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏21/6/20
    *faeze* و Sahar از این پست تشکر کرده اند.