1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه شیره توت سفید؛ خوشمزه و مقوی

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏9/6/20 در انجمن سایر خوراکی ها

  1. Darkness

    تاریخ عضویت:
    ‏18/3/13
    ارسال ها:
    3,398
    تشکر شده:
    19,400
    امتیاز دستاورد:
    116
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    B4A
    توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

    مواد لازم:

    • توت سفید: به میزان لازم
    • آب: به میزان لازم
    [​IMG]



    طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

    ۲. پس از تمیزکردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی ریخته و روی شعله قرار دهید.

    ۳. بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر شود.

    ۴. مقداری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبند و نسوزند.

    ۵. میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کف‌گیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

    ۶. وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته شده و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

    ۷. برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

    ۸. حالا عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

    ۹. وقتی شیره به غلظت مناسب رسید حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

    ۱۰. شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز ریخته و آن را داخل یخچال نگه‌داری کنید.
     
    نفحات از این پست تشکر کرده است.