مریم گلی یکی از گیاهان معطر فوق العاده است که برای طبخ بسیاری از غذاها مورد توجه قرار می گیرد. ابتدا فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت داغ و آن گاه برگ های مریم گلی و سبزیجات معطر را برای طعم بخشی مرغ در زیر پوست آن جاساز نمایید. برای ادامه طرز تهیه مرغ سرخ شده نیاز به بسته بندی مرغ دارید. برای این کار بال ها را از ناحیه پشت مرغ به هم ببندید. آن گاه پاهای مرغ را نیز به یکدیگر متصل نمایید. ۲ عدد لیمویی که برای خوش طعم کردن مرغ استفاده می کنید، می تواند در حفره های مرغ جای بگیرد. از روغن زیتون برای جلابخشی به مرغ استفاده کنید. این روغن را بر روی پوست مرغ بکشید. تابه مناسبی با توجه به سایز مرغ بردارید. مرغ را در آن بگذارید. برای پخت مرغ به حدود یک ساعت و ربع زمان نیاز دارید. مرغ شما باید تا زمانی که دما به ۱۶۵ درجه سانتی گراد(۳۲۵ درجه فارنهایت) می رسد، در فر باقی بماند. در ادامه سبزیجات را خرد کنید. سیب زمینی را برداشته و در روغن سرخ نمایید. برای طعم بخشی بیشتر از آویشن کمک بگیرید. سبزیجات نیز باید به مخلفات این تابه اضافه شوند. ترکیب آماده شده را باید به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید. مرغ را از فر بیرون بیاورید. پوست آن را جدا و لیموها را از آن بیرون بکشید. در ادامه می توانید مرغ را به تکه های لازم تقسیم و آن را با سبزیجات میل نمایید.