1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه‌ی کرم کارامل؛ راحت و پرکالری

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏4/5/20 در انجمن شیرینی و کیک

  1. Darkness

    تاریخ عضویت:
    ‏18/3/13
    ارسال ها:
    3,398
    تشکر شده:
    19,400
    امتیاز دستاورد:
    116
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    B4A
    دسر‌ها همیشه جذاب‌ترین بخش وعده‌های غذایی هستند؛ چون می‌دانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجان‌انگیزی بخوریم، باز هم چیز جذاب‌تری در انتظارمان است. هرچند دسر‌ها بسیار پرکالری هستند و ما را چاق می‌کنند، اما گاهی وقت‌ها هم نیاز است تا خودمان را به یک دسر پرکالری مهمان کنیم. کرم کارامل هم یکی از این دسرهاست که هم می‌توانیم راحت درست کنیم و هم از خوردنش لذت ببریم.

    [​IMG]

    مواد لازم:

    • تخم مرغ: ۵ عدد
    • شکر: ۲۲۰ گرم
    • شیر: نیم لیتر
    • وانیل: نصف قاشق مرباخوری
    [​IMG]

    طرز تهیه و دستور پخت:

    ۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.

    ۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.

    ۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.

    ۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.

    ۵. در این فاصله تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آن‌ها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    ۶. تخم مرغ‌ها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.

    ۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود
     
    Anoosh از این پست تشکر کرده است.