1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرز تهیه‌ی شیرینی میکادو؛ شیرینی عید با ماندگاری بالا

شروع موضوع توسط DaniyaL ‏26/3/20 در انجمن شیرینی و کیک

  1. Darkness

    تاریخ عضویت:
    ‏18/3/13
    ارسال ها:
    3,398
    تشکر شده:
    19,400
    امتیاز دستاورد:
    116
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    B4A
    شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود ۲ هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است. طرز تهیه این شیرینی عید با ماندگاری بالا در دو نوع شکلاتی و ساده را در این مطلب بخوانید.

    [​IMG]

    مواد لازم

    • آرد سفید: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • آرد نخوچی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • پودر قند: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • کره: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار
    • پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
    • نان میکادو: ۵ ورق
    • شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم
    [​IMG]



    طرز تهیه

    آرد سفید را الک کنید و در تابه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد نخوچی زودتر می‌سوزد پس بعد از اینکه آرد سفید ۵ دقیقه تفت داده شد آرد نخودچی را هم یک یا دو بار الک کرده و اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت دهید و سپس پودر کاکائو را هم الک کرده و اضافه کنید. پودر کاکائو را با آرد‌ها مخلوط کنید و هم بزنید. کمی بعد کره را اضافه کنید. کره که آب شد و با آرد و پودر کاکائو مخلوط شد روغن مایع را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مدام هم بزنید.

    پودر قند را هم الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه میکادو باید مثل غلظت ماست چکیده باشد. ورقه‌های میکادو را بچینید و روی هر ورقه مقداری مایه میکادو بریزید (حدود ۲ میلی‌متر ضخامت مایه میانی باشد) و با کاردک پهن کنید. روی هر لایه نان میکادو یک لایه دیگر بگذارید و مایه میکادو بریزید تا زمانی که آخرین لایه نان میکادو باشد. هر بار با دست خوب نان را فشار دهید تا شیرینی کاملا منسجم شود و مواد میانی خوب به هم بچسبند. یادتان باشد مایه میکادو باید گرم باشد تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند و شیرینی انسجام داشته باشد و از هم نپاشد.

    در یخچال بگذارید

    میکادوی آماده شده را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. حالا شکلات تخته‌ای را به صورت بن‌ماری آب کنید. برای این کار هر ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای را با ۲ قاشق روغن مایع به صورت بن‌ماری آب کنید، روش بن‌ماری در اینجا به طور کامل توضیح داده شده است.

    شکلات آب شده را روی میکادو‌ها بریزید و با کاردک شکلات را صاف کنید. در صورت تمایل روی میکادو را با پودر نارگیل و پودر پسته یا پودر هر مغز و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. می‌توانید مقداری شکلات سفید آب شده یا شکلات رنده شده را هم روی میکادو بریزید. سپس به مدت ۲ ساعت دیگر میکادو را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. شیرینی میکادو که سرد شد آن را با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید.

    [​IMG]

    نکات مهم درست کردن شیرینی میکادو

    • نان میکادو را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.
    • اگر میکادو را ساده می‌پسندید شکلات آب کرده و ریختن آن روی میکادو را حذف کنید.
    • اگر طعم زعفرانی میکادو را می‌پسندید در مایه میانی میکادو مقداری زعفران آب کرده غلیظ بریزید.
    • طرز تهیه ویفر میکادو با حلوا به جای مایه میانی هم مرسوم است و اتفاقا بسیار خوشمزه و آسان است. کافی است حلوا را به سبک و سلیقه خودتان تهیه کنید و به همین ترتیب با نان میکادو آماده کنید.
    • علت نچسبیدن شیرینی میکادو سرد شدن مایه میانی میکادو است. باید مایه میانی هر چه هست (حلوا یا مایه میانی که به شما آموزش دادیم) حتما گرم و داغ باشد. وقتی میکادو‌ها را قبل از ریختن شکلات مایع در یخچال می‌گذارید یک بشقاب سنگین روی آن‌ها بگذارید تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند
     
    M!LAD، AftabGardoon، کوکی♥❄ و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. Be weird : ) مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏10/9/19
    ارسال ها:
    1,814
    تشکر شده:
    13,980
    امتیاز دستاورد:
    123
    جنسیت:
    زن
    وای اینا
    اینارو یادمه
    واااای چ خاطراتی تداعی شد
    چ طعمی داشتن لعنتیاااا با چای داغ:اه:
    شیرینی عروسی مامانم اینا از اینا بود :)
     
    DaniyaL، AftabGardoon، کوکی♥❄ و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. کاربر ویژه ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏18/4/19
    ارسال ها:
    8,787
    تشکر شده:
    27,643
    امتیاز دستاورد:
    118
    جنسیت:
    مرد
    شما عروسی مامانتون چطور یادتونه ؟
     
    AftabGardoon، حــنا و کوکی♥❄ از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. Be weird : ) مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏10/9/19
    ارسال ها:
    1,814
    تشکر شده:
    13,980
    امتیاز دستاورد:
    123
    جنسیت:
    زن
    عین هربار ک ما از این شیرینی ها خریدیم این مورد خاطر نشان شده برامون
     
    AftabGardoon و Anoosh از این پست تشکر کرده اند.
  5. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏15/8/17
    ارسال ها:
    5,336
    تشکر شده:
    42,669
    امتیاز دستاورد:
    113
    ندوس
     
    Anoosh و ~!Ala!~ از این پست تشکر کرده اند.
  6. ღ مدیر"سابق" بخش عکاسیღ مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏14/6/15
    ارسال ها:
    2,314
    تشکر شده:
    19,189
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    حرفه:
    designer / photographer
    ما هر‌بار ختم‌ رفتیم از اینا دادن:d برای من شیرینی غمناکیه
     
    حــنا، Anoosh و AftabGardoon از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. مدیر بازنشسته☕

    تاریخ عضویت:
    ‏15/8/17
    ارسال ها:
    5,336
    تشکر شده:
    42,669
    امتیاز دستاورد:
    113
    من نیز هم
    همشم طعم پرتقالیش بود : |
     
    Anoosh و ~!Ala!~ از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر ویژه ゚・*.✿کاربر فعال✿.*・゚ ~✿~

    تاریخ عضویت:
    ‏18/4/19
    ارسال ها:
    8,787
    تشکر شده:
    27,643
    امتیاز دستاورد:
    118
    جنسیت:
    مرد
    بالاخره نفهمیدم چطوری به یاد عروسی مامانتون میوفتید
    یعنی مامان بابا براتون تعریف کردند ؟
     
    ~!Ala!~ و AftabGardoon از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر مفید

    تاریخ عضویت:
    ‏3/7/15
    ارسال ها:
    655
    تشکر شده:
    3,044
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    زن
    میرم درست کنم